Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny cieszę się ogromnie, że macie takie przeczucie. Nic mnie tak bardzo nie cieszy jak Wasze nastawienie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Nika wrote:Witam dziewczyny temperatura spadła i pojawiła sie @ (smuteczek) i to w dodatku 2 dni przed czasem ...a juz miałam nadzieje ze sie uda
Nowy cykl nowe szanse! Teraz sie juz uda!Nika lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nika ja popieram Rosax. Nie ma co się zalamywać. Wejdź w nowy cykl pewną nogą
Nika lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tulipanowa - trzymam kciuka aby @ się nie pojawił
Makowa - to miałyśmy wczoraj takie same smaki, i u mnie również blokada przez @. Nadrobimy, spokojnie
Nika - nowy cykl daje nowe szanse!! Ściskam mocno :
Nika lubi tę wiadomość
-
W ogóle jakoś dziwnie się dziś czuje. Bolą mnie jajniki albo macica. Nie umiem powiedzieć co dokladnie. Mam śluz raz lepki, raz kremowy, a raz wodnisty. W tamtym cyklu tak nie miałam"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Na poprawe humoru w poniedzialek i oczywiscie na dobry znak testujacym w marcu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1854b7305b3c.jpgNika , Aurellka, Bajka111, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija ja tez mam czasem takie sluzy dziwne. Wczoraj np mialam sucho a przed wczoraj bialy taki lepki a dzis jeszcze nie wiem ale mokro jest troche
A tak jak nika napisala najlepiej dowiedziec sie od lekarza czemu tak. Ja nie wiem dlaczego tak jest wiec nie odpowiem.
07.11.2012 Julian
Ukija tak, mam długie cykle ponad 30 dni zawsze i fl 14 dni...wiec bardzo możliwe, że była 20 dc. Pasuje mi to, serduszkujemy regularnie, wiec na pewno coś z tego będzie oby tempka teraz ładnie rosła
borsuk, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Witam w poniedziałkowy poranek!
Nika - bierz przykład z Makowej! Teraz się uda na pewno.
Makowa - no z takim podejściem to nie masz innego wyjścia jak zajść w ciążę!
Ukija - mnie też dziwnie boli. Ni to macica, ni to jajnik i też nie wiedziałam jak to sobie oznaczyć w kalendarzu. ;p Ale ze śluzem mam raczej równomiernie - cały czas kremowy. Zaraz po owu był dziwny, bo był taki grudkowaty, aż mężu się wystraszył. Ale Twoja tempka jest tak piękna, że aż chce się patrzeć.
Rosax - temp w górę, co by te ...raczki (wykropkowane uzupełnić, wg własnego widzimisię ) się trzymały mocno mamy! Pięknie!
Aurellka - no regularnie, fakt! Serduszek jak na lekarstwo!rosax3 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co? Poczekam do czwartku i wtedy zadecyduje co dalej wierzę, że te bóle i śluzy to właśnie objaw na fasole. Nie ma innej opcji
Aurellka to zupełnie jak ja. Ja też mam dłuższe cykle ale fl mam 11 dniową
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"