Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika nie denerwuj sie bo to najgorsze co może być spokojnie a jak Twój wykres dalej nie widać.
Ukija własnie o to chodzi my rezygnujemy z tylu rzeczy więc oni też mogą popieramNika lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ukija wrote:Rosax kurcze te kopiowanie takie skomplikowane my blondynki tak już mamy hehe
Nadzieja ja dam już mojemu piwkowanie z kolegami. On będzie razem ze mną w ciąży w związku z czym koniec z używkami
Moj mogl pic od 3 go miesiaca do 7 tylko do 3go bo sie balam ze cos sie stanie a od 7 bo mialam skurcze przepowiadajace a teraz po tych dwoch stratach juz sam powiedzial ze nic nie wypije bo bedzie sie bal ze cos moze sie stac... Ciekawe czy serio mowil
Lubie mierzyc temp wieczorem haha taka fajna wysoka! Czemu rano takiej nie ma..? 37,52! hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 20:53
nadzieja_86, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Dziewczyny ja sobie dzis tak mysle ze moze jakis z naszych mezow ma tu konto i podczytuje? Taka ciekawa jestem czy ktorys by na to wpadl
Haha
Nika moze @ wlasnie nadchodzi? Jesli tak to przykro mi.. ale nowy cykl nowe szanse jak to sie mowi
Rosax ja też mam takie wrażenie że któryś tu podczytuje tu nas -
Nika a skąd pewność że miałaś 16? Mialaś monitoring? Temperatura nie mówi nic o tym bo miałaś niskie temperatury. Dlatego of wyznaczyło Ci na wykresie właśnie teraz bo miałaś 3 wyższe temperatury. Obserwuj się bacznie no cykl mógl się wydłużć. Zawsze stałą jest faza lutearna, a dni przed owulacją mogą się wydłużać z różnych przyczyn jak np stres, podróże, zmiana klimatu
Nadzieja mój jeszcze nie wie co się stanie jak będę miała 2 krechy będę taką wiedźmą"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax ja też mierze i tak fajnie widzieć wysoką. Chociaż wczoraj o 24 miałam 37 i rano zaskoczenie że jednak wyższa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax to Kochany ten Twój jak sam sie tak zdeklarował !
Anka ja mojemu wykres pokazałam tylko a poza tym on nawet nie wiedziałby o co tu chodzi hehe
Jakoś nie widzę wykresu NikaJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Hej Madzia wiem że czytasz co tu wypociłyśmy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Mój już zna nieco nasze forum ale nie wykazuje żadnego zainteresowania nawet jak mu powiedziałam że naRekamy tutaj czasami na swoich"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nika mam nadzieję i życzę Ci aby było tak jak nam piszesz. Trzymam kciuki bardzo mocno, ale zdaje mi się że of wyznaczył Ci dobrze owulacje. A może masz takie symptomy około owulacyjne? Nie wiem. Dziwna sprawa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kochane już lecę do jutro kąpiel relax i DOBRANOC kciuki do góry za temp. wysokie
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
A ja wzielam sie za uzupelnienie wykresu na kartce.. Musze miec do lekarza a jakos nie lubie z telefonem do niego wyskakiwac i zaznaczylam sobie tak jak na of przerywana kreska po winie haha
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae2c07dc1c30.jpgUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax ja w swoim 1 cyklu pisałam na kartce ale teraz jakoś zrezygnowałam szybko tutaj uzupełniam i z głowy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax ja w swoim 1 cyklu pisałam na kartce ale teraz jakoś zrezygnowałam szybko tutaj uzupełniam i z głowy
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp