Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Nadzieja będę strasznie mocno trzymała za Was kciuki, najpierw za zapłodnienie a później za implantacje
Hehe ale teraz sie jaram tym ..... mam większą swiadomość dzięki wam w tym miesiacu właśnie wszystko po kolei troszkę tego jest bede na bieżąco was informować a mój tylko się pytam co tak usmiecham się do komputeraJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Anka jakby jakies przystojniaki stali to chetnie przyspiesze haha
Zabilam wlasnie muszke.. I zrobilo mi sie smutno bo pomyslalam ze moze ona w ciazy byla? Haha glupia ja
A tak w ogole to tu zdjecie naszych mezow juz nie dlugo. Bo przeciez mezowie rosna w razem z zona jak w ciazy jest
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3dea331d27f.jpgBajka111, Ukija, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax hahahahaha no padłam a mój dalej się śmieje. No co ja mogę powiedzieć, on jak wypnie bdzuch to wygląda jak by był w ciąży czemu Ty taka brutalna jesteś? A jak ona miała rodzinę?
Anka no coś Ty! Ja tam zawsze lubiłam pogadać z młodymi policjantami więc mogą zatrzymywaćrosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Nika ja nie moge nadal zobaczyć Twojego wykresu bo jestem na kom i nie mogę całości zobaczyć może to implantacja. Masz równe cykle? pod wykresem swoim masz taki napis "udostępnij wykres" kliknij to i później potwierdź
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 20:34
Nika , madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny ja sobie dzis tak mysle ze moze jakis z naszych mezow ma tu konto i podczytuje? Taka ciekawa jestem czy ktorys by na to wpadl
Haha
Nika moze @ wlasnie nadchodzi? Jesli tak to przykro mi.. ale nowy cykl nowe szanse jak to sie mowiUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
ale dobre Rosax ty to jesteś a jak do tego dojdą zachcianki ciązowe chyba na piwko co wieczór dla mezczyzn
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nika wrote:Ukija z chęcią go udostępnię tylko powiedz mi jak...mam zawsze co 27 dni
Of ci zle wyznaczylo ovulacje ale pewnie dlatego ze malo masz pomiarow.. A te testy ovu to mialas 2 pozytywne wiec nie wiem sama. A tak wedlug mnie to chyba mialas ovu jakos 16-17 dc jak sie nie myle.. Wiec mam nadzieje ze jednak sie myle i nie zaczyna sie @ a moze zagniezdzenie.Nika lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Nika to Twój wykres? Bo tam owu jest dopiero co oznaczone"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Nika ja nie moge nadal zobaczyć Twojego wykresu bo jestem na kom i nie mogę całości zobaczyć może to implantacja. Masz równe cykle? pod wykresem swoim masz taki napis "udostępnij wykres" kliknij to i później potwierdź
Ukija aby skopiowac calosc to zjedz na dol az na zdjecie pod postem nastepnej osoby a jak juz go wkleisz to usun niepotrzebne slowa. Ja tak robie z telUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax kurcze te kopiowanie takie skomplikowane my blondynki tak już mamy hehe
Nadzieja ja dam już mojemu piwkowanie z kolegami. On będzie razem ze mną w ciąży w związku z czym koniec z używkaminadzieja_86 lubi tę wiadomość
Nika nie nakręcaj się to najgorsze co można zrobić. Poczekaj niewiele myśląc. Powodzenia
Nika lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"