Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis kreska juz jasniejsza
ciekawe jaka jutro bedzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/384b7552ffea.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08c4d6579668.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 16:23
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax mam nadzieję że od jutra same testy z jedną krechą będziesz już wrzucała. Czy pisałam Ci że czytałam że testy owu mogą wychodzić wpoytywne w bardzo wczesnej ciąży?
Bajka gdzie ten test?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Witam Was dziewczyny ,konto na OF mam od niedawna zaczelam prowadzić swoj kalendarzyk i śledzić Wasze wpisy doszukując sie rownież odpowiedzi na niektóre nurtujące pytania ...otóż owu miałam 16 lutego bo nawet testy owu tak wychodziły...okres mam miec we wtorek 1 marca ...od kilku dni pobolewa mnie w dolnej czesci brzucha jak na okres ...nigdy tak nie miałam przed okresem ...bola piersi od zewnętrznej strony..plecy z dołu a wczoraj będąc z mężem na zakupach o mało nie zemdlałam ..jak mam to interpretować skad te objawy jest to 12 dzien po owu ..czy moge byc w ciazy ?a i jeszcze jedno do dzis mam tempke 37
-
Hej Nika, witamy Cię
ja niestety nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie. Przetestuj się albo idź na bete. Jak byś udostępniła swój wykres było by o wiele łatwiej
objawy jak najbardziej ciążowe
jaką masz faze lutearną? Ja bym poczekała na 1 marca i sikała
Nika lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Tulipanowa a my będziemy czekać na info od Was. Trzymamy kciuki za dobre rozpoczęcie marca"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax mam nadzieję że od jutra same testy z jedną krechą będziesz już wrzucała. Czy pisałam Ci że czytałam że testy owu mogą wychodzić wpoytywne w bardzo wczesnej ciąży?
Bajka gdzie ten test?one wychodza prawie zawsze w ciazy pozytywne ale pozytywny nie zawsze oznacza ciazy.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyJa przez ostatni tydzien mialam lekkie mdlosci, bol zoladka, mega bole podbrzusza, senna codziennie, mega wkurzona chodze o byle co sie czepiam wszystkich w kolo;p;p ,
a moje sutki to jakies apogeum ,od wczoraj dopiero troche ustaly i jest lepiej,piersi nabrzmiale.
Ogolnie gdy mialam okres co msc to nie mialam takich objawow. bolalo mnie tylko podbrzusze pare godzin przed dostaniem okresu i to wszystko.
Wiec mam wielka nadzieje ze to ciaza, no ale moge swirowac hahha;p
Okaze sie w wt rano:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:15
-
Jesli zblednieja to pewnie dopiero teraz byla ovu. Jesli beda caly czas ciemne mozna sie czegos spodziewac ale nie trzeba sie nakrecac wiec pelen luzik u mnie.. I tak juz w CIONSZY jestem przeciez
nie moge zapominac
07.11.2012 Julian
Bajka przepraszam, co ja sobie ubzdurałam jak Ty już dawno po owu jesteś
wybacz mi
Anka przykro mi, mocno Cię ściskam :* ale następny cykl będzie owocny i teraz już Twój wie jak bardzo Ci zależy na zafasolkowaniu
Aurellka a od którego dnia cyklu robisz te testy?
Rosax kochana rób dalej i testujemy w czwartek o zobaczymy czy testy owu były pozytywne również dlatego że była fasola
Btw. Jadr godzinę już autem a tak mi się chce siku że szok"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja zawsze mialam mnustwo objawow przed @ takie typowo ciazowe i okazywalo sie ze moje chec dziecka robi tak ze mna.. W listopadzie mialam bardzo spokojny cykl.. Nic nie bolalo nic nie kulo.. Na 4 dni przed @ poczulam tylko ze chodze i zadyszki lapie i sutki mialam bolace i twarde. Po 2 dniach zrobilam test i byly 2 kreski.
Cykl w ktorym nic na to nie wskazywalo okazal sie pozytywny a cykle w ktorych mialam kazdy z mozliwych objawow konczyl sie @. Dlatego lepiej sie nie nakrecac i kazdej mdlosci nie rownac z fasolka.. Mdlosci przewaznie wystepuja po spodziewanej miesiaczce a nie przed nia.Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Bajka przepraszam, co ja sobie ubzdurałam jak Ty już dawno po owu jesteś
wybacz mi
Anka przykro mi, mocno Cię ściskam :* ale następny cykl będzie owocny i teraz już Twój wie jak bardzo Ci zależy na zafasolkowaniu
Aurellka a od którego dnia cyklu robisz te testy?
Rosax kochana rób dalej i testujemy w czwartek o zobaczymy czy testy owu były pozytywne również dlatego że była fasola
Btw. Jadr godzinę już autem a tak mi się chce siku że szok
Ja jakies 15 min temu wysiadlam z auta i pierwsze co to kierunek wc haha. a jeszcze po kostce brukowej jechalismy.. Haha.
Tak jak mowisz 3 go sie okaze a jak nie 3ci u mnie to 14 prawde mi powie.
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Ukija robie od 8 dc, ale ten sluz, który mam od kilku dni to ewidentna oznaka owu...chyba testy oszukana, albo cykl mega długi będzie...zobaczymy, robię dalej
i tempke będę mierzyć...
Same ciekawe historie w tym cyklu u nas dziewczyny...
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Tulipanowa wrote:rosax3 no to w takim razie sproboje sie nie nakrecac;p
Ja mialam rozne schizy... Oooo nie mam pryszcza przed @ to dobry znak. O wlosy mi sie ukladaja ladnie pewnie juz ciaza.. Ale mi nie dobrze po tym pewnie fasolka nie chciala tego.. Fuj jak tu smierdzi, o mam zapachy chyba ciaza. A pozniej placz bo @ dlatego jestem zdania mysl i zachowuj sie jakbys byla w ciazy ale nie nakrecaj sie puki faktycznie @ nie ustanie a z rana obudza cie faktyczne mdlosciTulipanowa lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp