Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurellka wrote:Dziewczynki jest nadzieja na owu !!! Właśnie widziałam sluz na rozciągliwy na 10 cm... w życiu takiego nie widzialam heheh normalnie ciesze się jak dziecko, od razu mi się humor poprawił...
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nadzieja - nie mierzę tempki bo nadszedł @, i wszystko się pomieszało.
Ukija - fajnie mieć takiego faceta u boku
Aurellka - to się nazywa śluz
Witam w niedzielny poranek -
Hej Dziewczyny :* jak się spało? mnie obudził kot któremu zebrało się ns poranną miłość Źle chyba spałam bo plecy mnie bolą jak nie wiem co"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
ROSAX kochana!!! Jakie piękne odbicie! Mówiłam że to implantacja przyjemnie się na Twój wykres patrzy :*
borsuk lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny w niedzielny poranek.
Borsuk to teraz od początku cyklu możesz mierzyć bo ja później zaczęłam
Rosax, Unika piękne temperatury!!! Jak miło dzien rozpoczelyscie. Mi dziś coś spadła na 35,8
Aurellka jaki śluz to jest cudny! to dzialajcie!Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ukija wrote:ROSAX kochana!!! Jakie piękne odbicie! Mówiłam że to implantacja przyjemnie się na Twój wykres patrzy :*
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Tulipanowa wrote:Dziewczyny miłej niedzieli wam życzę Dziś troszkę lepiej pospalam niz wczoraj.Wiec mysle ze dzien bedzie lepszy:-) Buziaki
07.11.2012 Julian
Rosax a co Ty tak negatywnie myślisz? Ja tam wierzę że to skok po implantacji
Nadzieja dzięki. Po zmierzeniu przez chwile nie mogłam zasnąć. Byłam tak podekscytowananadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax a co Ty tak negatywnie myślisz? Ja tam wierzę że to skok po implantacji
Nadzieja dzięki. Po zmierzeniu przez chwile nie mogłam zasnąć. Byłam tak podekscytowana
07.11.2012 Julian
Rosax idziemy łeb w łeb. Tak się cieszę :*
rosax3 lubi tę wiadomość
Heeeej kobietki! Wróciłam!
Matko ile nowych staraczek się pojawiło! Wszystkie Was serdecznie witam i życzę owocnych starań!
Szarlotka i Makowa - głowy do góry, cycki do przodu! Ślę Wam ogromne przytulaski wsparcia!
Rosax i Ukija - ładnie Wam temperaturki się pną. Dobrze dobrze.
Anka - bo faceci nie są domyślni.Porozmawiaj z nim o tym.
My wróciliśmy, baardzo stęsknieni za domem i kotem.
Of już parę razy zmieniało dzień mojej owu. Tylko raz zrobił ją potwierdzoną (w 10dc), potem zmienił na 14dc, potem na 17dc, a teraz znowu na 14dc. I tak bym obstawiała po dość mocnym bólu podbrzusza tego dnia. Tylko ten jeden dość mocny spadek zastanawiał 3dpo.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Miłej i spokojnej niedzieli wszystkim! :* -
Bajka i opowiadaj jak było. Wypoczęliście? Zbliżyliście się do siebie jeszcze bardziej?
No of to tylko system. Działa w określony sposób więc nie ma co się dziwić że ciągle Ci zmieniał ja i Rosax testujemy się 3.03 dołączasz? robimy konkurs na najciemniejszą drugą kreskęnadzieja_86 lubi tę wiadomość
Witaj bajka bo nie zdążyliśmy się poznać Dziewczynki wasze wyższe tempki mnie fascynuja;)!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 11:13
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja ja już bym chciała testować no ale spokojnie, nie ma co się spieszyć, bez spinania się i wkręcania sobie czegoś dziś mnie jajniki już prawie nie bolą tylko mam jakieś dziwne uczucie pełności może jelitka pracują mocniej po wczorajszym jedzeniu wszystkiego po trochę
Szyszka przykro mi. Mocno Cię tulę :* ale póki @ nie ma zawsze jwst nadzieja nie bądź negatywnie nastawiona. Uważam że mocna wiara w coś to już 50% sukcesu porównuje to do ludzi którzy mają np. raka (słabe prownanie ale chodzi mi o ogól wiary), oni wierzą i walczą i udaje im się przezwyciężyć chorobę tak samo postępujmy we wszystkim. A porażki mają nas tylko umocnić w wierze, że w końcu się uda"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szyszka każdy miesiąc to nowe wyzwania ten będzie Twój
borsuk lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Sukces jest matka a porażka wychowawca także uczmy się dalej poznawać swój organizm bo mnie to aż intryguje nigdy nas tym się aż tak nie skupialam a jeszcze wsparcie dziewczyn i rady to już w ogole az chce się działać i czekać na ten piekny dzien z II kreskamiJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok