Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija jak temp zaszalałaś SZALENIE to mi się podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jeszcze nie mierzyłam dowcipnie a to jest róznica w jakim miejscu?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nadzieja_86 wrote:Reasumując testy sa pozytywne czyli owu wystąpi w przeciągu 24h czy 48 h? a pozniej skok temp na peknięcie tak
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Rosax tylko mierząc temp rano nie mamy szansy określić czy było to 23 godziny wcześniej czy 4 przed kolejnym mierzeniem
Nadzieja no powiedzmy że masz racje. Lepiej co dwa dni bo to jest bardziej prawdopodobne że dojdzie do zapłodnienia tak przynajmniej mi się wydaje
Btw dziewczyny zmierzyłam sobie tak dla samej siebie temp dowcipnie i miałam 37.59 wyżej niż każdego dpo
No niestety nie ma tej szansy.. Dlatego tak wazne by obserwowac szyjke i sluz bo sama temperatura nic nie powie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nadzieja no ja mam nadzieję na jakąś dobrą jutro zobaczymy co to nam się wydarzy liczę na owocny cykl ale staram się nie nakęcać. Już mam urojone (tak mi się zdaje) objawy
Rosax całkowicie się z Tobą zgadzam. Mam jednak problem z określeniem miękkości i otwarciem szyjki. To mój drugi cykl ze staraniami więc dopiero się zapoznajemy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
rosax3 wrote:Czym rozni sie zaba od faceta?
Zaba czasem kuma.
to dobrze ze pierw w tym ustach wyżej mierzyłaś
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ukija wrote:Nadzieja no ja mam nadzieję na jakąś dobrą jutro zobaczymy co to nam się wydarzy liczę na owocny cykl ale staram się nie nakęcać. Już mam urojone (tak mi się zdaje) objawy
Rosax całkowicie się z Tobą zgadzam. Mam jednak problem z określeniem miękkości i otwarciem szyjki. To mój drugi cykl ze staraniami więc dopiero się zapoznajemyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 22:37
07.11.2012 Julian
Rosax ja tak kontrolnie sobie mierzę. Mniej więcej umiem określić poranną z mierzenia ok 24 Ty też masz ładnie wysoką haha ja myślałam że wpierw dowcipnie
Nadzieja co do miejsca to uważam że dowcipnie lepiej bo masz zawsze w tym samym miescu. W ustach codziennie możesz inaczej chyba że masz bardzo dobre wyczucie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jesus jak mnie ścina przez to ciśnienie. Też mam parcie na mierzenie no bardzo chcę samych pozytywów
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Z badaniem szyjki też mam problem pierwszy miesiac i nie moge wyczuc moj mi pomoze stwierdzić jutro czy otwarta
Kochane to za temperaturki jutro ściskam i piszcie koniecznie
rosax ładnie uzupełniłaś wykres o
ukija staram sie mierzyć w tym samy miejscu z lewej strony obok zeba 8 nie dotykając go tak wymyśliłam
PS tydzień z wami a ja tak się zżyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 22:45
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja kochana jesteś mój mi pomaga badać wysokość szyjki
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczynki jest nadzieja na owu !!! Właśnie widziałam sluz na rozciągliwy na 10 cm... w życiu takiego nie widzialam heheh normalnie ciesze się jak dziecko, od razu mi się humor poprawił...
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka no to czekamy na pozytywny test!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja już uciekam spać bo czuje się jakby ktoś sypnął mi piaskiem w oczy. Dobrej nocy Dziewczyny :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"