Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam z komórki pokarze, teraz mam młodych postępowych na szczęście a jaką masz aplikacje? Chyba pisałaś kiedyś ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć a co mówi o Twoim cyklu ta aplikacja?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Hej dziewczynki. Kurcze Wy tu ale produkujecie tej lektury Znów muszę Was nadrobić.
Wczoraj pogodzilismy się z mężem, tzn. pogadaliśmy, on przeprosił za swoje głupie zachowanie, przytulił i pocałował.
Wieczorem pojechaliśmy ze znajomymi pojeździć gokartami, było zajebiscie, czułam się jak rajdowiec na torze wyścigowym Trochę odreagowalismy, potem do znajomych pojechaliśmy, wróciliśmy o 4 nad ranem. Zasnelismy jak dzieci.
Nadrobilismy dziś rano . Było jak za dawnych, narzeczenskich lat Ha, ha nie pamiętam już kiedy tak ostro było i dwa razy pod rząd
A dzisiejszy dzionek minął szybko, byliśmy u teściów na kawie.
Aha... zauważył nową fryzurę i nowe okulary. Bardzo mu się podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 21:35
nadzieja_86, Nika lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:Ja tam z komórki pokarze, teraz mam młodych postępowych na szczęście a jaką masz aplikacje? Chyba pisałaś kiedyś ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć a co mówi o Twoim cyklu ta aplikacja?
Womanlog pro. Mowi ze dzis ovulacja a 13.03 mam dostac okres. Malo rozmowna jest
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
madziara0080 wrote:Hej dziewczynki. Kurcze Wy tu ale produkujecie tej lektury Znów muszę Was nadrobić.
Wczoraj pogodzilismy się z mężem, tzn. pogadaliśmy, on przeprosił za swoje głupie zachowanie, przytulił i pocałował.
Wieczorem pojechaliśmy ze znajomymi pojeździć gokartami, było zajebiscie, czułam się jak rajdowiec na torze wyścigowym Trochę odreagowalismy, potem do znajomych pojechaliśmy, wróciliśmy o 4 nad ranem. Zasnelismy jak dzieci.
Nadrobilismy dziś rano . Było jak za dawnych, narzeczenskich lat Ha, ha nie pamiętam już kiedy tak ostro było i dwa razy pod rząd
A dzisiejszy dzionek minął szybko, byliśmy u teściów na kawie.
Aha... zauważył nową fryzurę i nowe okulary. Bardzo mu się podoba
Fajnie tak czasem zaszalec
I widzisz? Mylilas sie ze nie zobaczy zauwazylmadziara0080 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Madziu super że się pogodziliście i tak wspaniale spędziliście weekendzik bardzo się cieszę zauważył i pochwalił, nic tak nie cieszy kobiety
Rosax ciekawa ta aplikacja jak mało mówi no zobaczymy 03.03 jak się sprawy mają mam nadzieję że obie będziemy miały ładne 2 krechymadziara0080 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzien dobry kochane moje wczoraj bylo nawet moj mial wielka ochote i stwierdzil ze przyjemnie sie tam u mnie zrobilo;) chyba przez sluz a dzis temp. 35,9
Madziara to cudownie zakonczyliscie niezgode lepiej nie można bylo;)
Dziewczyny jak wasze temp.? Calujemadziara0080 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ukija wrote:Madziu super że się pogodziliście i tak wspaniale spędziliście weekendzik bardzo się cieszę zauważył i pochwalił, nic tak nie cieszy kobiety
Rosax ciekawa ta aplikacja jak mało mówi no zobaczymy 03.03 jak się sprawy mają mam nadzieję że obie będziemy miały ładne 2 krechy
07.11.2012 Julian
Hej Rosax! Bardzo ładnie u Ciebie z tempką a powiedz Ty sama po sobie do którego terminu owulacji się bardziej skłaniasz ?
U mnie miałaś rację, wychodzi na to, że testy nie wykryly owu...a of mi własnie poprawiło jej termin i chyba taki będzie właściwyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 07:29
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
A wiesz ze sama nie wiem? Teraz nie mialam sluzu i nic mi nawet nie bylo. No okaze sie za kilka dni kiedy bylo ovu wystarczy czekac. a w ciazy i tak jestem juz hihi
Mi dzis of wyznaczylo w koncu ovuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 07:31
Aurellka, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Hej Dziewczyny :* u mnie temp niższa o 0.04 ale przyzwyczaiłam się że mam 1 dzień wyżej a 2 leciutki spadeczek
Nadzieja jeżeli jutro będziesz miała nadal wzrost i pojutrzr też to of wyznaczy Ci owu na 28.02
Rosax ja uważam że owu miałaś wcześniej a to była implantacja. Tak mi się wydaje. No ale jakiś plus jest. W końcu coś tam zaznaczyło
Aurellka póki co jest to niepotwierdzona owulacja więc może się jeszcze zmienić. Zawsze miałaś późną owulacje? coś mi się zdaje że może jeszcze cofnąć sięnadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka chociaź nie, najprawdopodobniej dobrze Ci wyznaczyło. A Ty nie robiłaś testu 18dc?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax właśnie my już jesteśmy w ciąży! nie ma innej opcji. Test to tylko formalność ja w tym cyklu czuje jakąś taką większą pewność owulacji sama nie wiem. Mój kot dzisiaj rano przyszedł i położył mi się na podbrzuszek i zaczął ugniatać i wczoraj to samo. Może to znak? ja nie szukam w sobie znaków tylko wokół siebie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Tulipanowa trzymam kciuki aby nie przyszedł"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej dziewczyny!
Ile naskrobane, ale już nadrobiłam.
W sobote bylam na zajeciach, wczoraj na 35leciu u B cioci i wujka. Wieczorem miałam ochotę zjeść mojego, ale niestety @. Chociaż i tak bylo miło.
Dziś zaczynam praktyki.
Dziś ide kupić termometr I zaczynam działać. Już zapowiedziałam mojemu, że mu spokoju nie dam I że to jest nasz miesiac i się teraz na pewno uda nie ma innego wtjscia!Ukija, nadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Hej Makowa. To ciekawy mieliście weekend cieszę się że zaczynasz cykl z takim podejściem. Będzie zielony, innej opcji nie ma! Pamiętaj to 50% sukcesu, a kolejne 50% leży w Twojej głowie. Wiara i pozytywne myślenie potrafi zdziałać cuda"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Hej Dziewczyny :* u mnie temp niższa o 0.04 ale przyzwyczaiłam się że mam 1 dzień wyżej a 2 leciutki spadeczek
Nadzieja jeżeli jutro będziesz miała nadal wzrost i pojutrzr też to of wyznaczy Ci owu na 28.02
Rosax ja uważam że owu miałaś wcześniej a to była implantacja. Tak mi się wydaje. No ale jakiś plus jest. W końcu coś tam zaznaczyło
Aurellka póki co jest to niepotwierdzona owulacja więc może się jeszcze zmienić. Zawsze miałaś późną owulacje? coś mi się zdaje że może jeszcze cofnąć się
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp