Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Borsuk dziękuje
Tulipanowa to jutro wszystkie bedziemy podekscytowane testem II kreski jutro ujrzymy
Aullerka schabowe teraz robiłas?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Rosax jaki ten Twój kochany ja się pytam Mojego czy będę w ciąży a on że oczywiście
Nadzieja ja w ciągu dnia mam ok 37.5
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Rosax jaki ten Twój kochany ja się pytam Mojego czy będę w ciąży a on że oczywiście
Nadzieja ja w ciągu dnia mam ok 37.5
Ukija to jest piękna temp wiedział co robił także tylko odliczać do II kresek teraz sie zastanawiam kiedy zeby nie przeoczyć dzisiejszy test owu jeszcze lepszy wyszedł a poza tym czuje sie pełna i jak balonik oraz ból chyba owuJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Aurellka wrote:Ja smazylam schabowe...mnie pobolewają jajniki raz jeden raz drugi. Rosax ciągnięcie w podbrzuszu oznacza kłótnie bliźniaków o miejsce
Ukija dobrze Ci odpowiedzial, a pewnie pod "oczywiscie" bylo "juz jestes kochanie"
Dobranoc kobietki. Na mnie juz pora. Postaram sie zasnac bo jutro rano trzeba wstac i to nie tylko do mierzenia a pozniej leniuchowania, a wstac ogarnac sie i jechac.. ale mi sie nie chce ;/
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nadzieja jutro o poranku fajnie by było i może wieczorem. Obstawiam że jutro będziesz miała owu ja mam szczerà nadzieję zobaczyc || już w czwartek
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dobranoc Rosaax to odpoczywaj niech wyższ tempka doda jeszcze więcej energii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:25
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Rosax kochana dobrej nocki :* trzymam za Ciebie jutro kciukasy za pracę i za wysoką temp"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija tez tak myslałam jak TY ze z rana jak bita śmietana jakos mam ochotę na jutro przed praca 30 min wcześniej zmierzę temp. i zrobie mojemu pobudkę postaram sie wyrobić przez ten czas:) Podobno o 30 min mozna zmienić czas pomiaru zgadza się?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ukija przez Ciebie też nie mogę się doczekać czwartku jestem w pracy a o której wrzucisz test zebym podejrzała bo nie wysiedze w robocieJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Oj nie ma już nikogo to i na mnie już pora Całusy i temp. do góryJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja działaj jak masz ochote. Tutaj też chodzi o przyjemność dla Was ohojga. Nie tylko o fasolkowanie ja pewnie gdzieś ok 8 bo tak zamierzam wstać i zrobić go z moim i Wam też wrzucę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nadzieja_86 wrote:Borsuk dziękuje
Tulipanowa to jutro wszystkie bedziemy podekscytowane testem II kreski jutro ujrzymy
Aullerka schabowe teraz robiłas?
Tak, robiłam schaboszczakinadzieja_86 lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Część jak u Was u mnie dziś 35,9 mojego dziś starałam się zbudzic rano ale jak kamien mial sen hahaha dziś wieczorem będzie przepraszać :)
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Hej ja dziś mam spadek temp, no trudno chyba będzie cykl w plecy... Wieczorem Twój będzie musiał się naprzepraszać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 06:10
Ukija wrote:Hej ja dziś mam spadek temp, no trudno chyba będzie cykl w plecy... Wieczorem Twój będzie musiał się naprzepraszać
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax no jak jest kropek to teraz czas na maksymalne skupienie się i pozytywne wibracje. Zobaczymy jutro co to będzie. Zwłaszcza że moja fl to 11 dni. Też spać nie mogę. Ty pewnie masz normalną temperature ale wstałaś wcześniej i to dlatego"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nadzieja dziś musi być . Doliny mogą oznaczać owulacje. Znaczy się zazwyczaj po 3 niższych temp jest skok
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"