Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
O już są maje ptaszyny dziś koniecznie poza tym czuję od rana brzuch pobolewa w dole jakoś ciagnie. Unika Rosax spadek temp na zagniezdzenie slyszalam ze sa takie objawy
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja u mnie chyba zbyt mały na zagnieżdżenie ja muszę myśleć bardzo pozytywnie dziś. Jak jest tam mój kropek to myślami bardzo go wspieram zobaczymy jutro temperature. Chociaż mam dziś 9dpo a normalnie mam faze lutearną 11 dniową, no zobaczymy. Jak ciągnie Cię brzuszek to bardzo dobry znak dziś Wam życzę powodzenia :*
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Btw. Mam dziś jakieś wyciszenie organizmu, nawet jajniki póki co przestały boleć, ale sutki kolejny dzień bolesne a i dziś jak wstałam poszłam wydmuchać nos a tam krew"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej dziewczynki ! Milego, pięknego dnia!
Spadki są tylko po to, żeby jutro mógł być piękny wzrost!
Rosax powodzenia w pracy!
Ukija myśl pozytywnie!wspieram Twojego kropka i ja
Nadzieja zapowiedz swojemu gorąca nocUkija, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Hej Aurellka mam nadzieję że będzie jutro wzrost nie ma co gdybać póki co. Razem z moim kropkiem dziękujemy za wsparcie :*
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax no jak jest kropek to teraz czas na maksymalne skupienie się i pozytywne wibracje. Zobaczymy jutro co to będzie. Zwłaszcza że moja fl to 11 dni. Też spać nie mogę. Ty pewnie masz normalną temperature ale wstałaś wcześniej i to dlatego
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Btw. Mam dziś jakieś wyciszenie organizmu, nawet jajniki póki co przestały boleć, ale sutki kolejny dzień bolesne a i dziś jak wstałam poszłam wydmuchać nos a tam krew
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kochane dziekuje Aurelka:) za chwile napisze do niego niech sie przygotuje psychicznie:) Laseczki odezwe sie po pracy bo piszac z wami nie moge die skupic a to jeszcze narobie bubli w komputerze po poludniu bede z wami Rosax powodzenia
Unika krew ? przemęczenia czy tak hormony buszuja ale jak inaczej nie jesteś sama już!Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Rosax Ty zawsze pomocna. Masz tą instrukcje wrzucania zdjęć gdzieś zapisaną? Już tyle razy dziewczyny pytały no ja chyba przemęczona jestem. Moja praca to nie sielanka ale trzeba coś dziecku zapewnić dobrze że już Tobie nie leci :*
Nadzieja dzięki wielkie że w nas wierzysz :* jakoś krew była. Znaczy że jestem osłabiona odezwij się po pracy. Miłego dnia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tulipanowa wrzucaj wrzucaj z chęcią zobaczymy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Zapamietalam. Tylko strone 199 bo kkomus tam pisalam
A wlasnie ukija krew leci w ciazy bobo juz ci energii zabieranadzieja_86, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Tulipanowa wrote:Hej dziewczyny zrobilam test ciazowy.....jak wsadzic tutaj zdjecie?;p
07.11.2012 Julian
Rosax mam wieeelką nadzieję że to na fasoleczke ta krew. Nie mam objawów nawet na @ więc nie ma opcji aby przyszła nawet jestem super spokojna według Mojego. Póki co nie powiem mu nic o niższej temp chociaż przyznam się, że łezka mi poleciała ale przecież nie mogę wątpić. Trzeba być twardym"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tulipanowa gratulacje! :* teraz beta tylko formalność i 9 miesięcy z kropkiem pod sercem"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A teraz dawaj nam wszystkim wiruski
borsuk lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"