Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
T ulipanowa mam zakwitla GRATULACJE ! to będzie dobry miesiąc dla nas wszystkich jak się zaczal z grubej rury II kreskami
Ukija, borsuk lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ukija wrote:Rosax musisz myśleć pozytywnie. Ja wierzę że jak się myśli pozytywnie to przyciąga się do siebie pozytywne rzeczy. Prosze nie mieć przeczuć negatywnych tylko same dobre! Ja wierzę że Ci się uda, że już się udało (i będą 4raczki). Ja dziś od rana rozmawiam ze swoim kropkiem żeby dał radę, że wierzę w niego i żeby się nie poddawał. A sytuacje takie jak ciąża Tulipanowej umacniają mnie tylko w przekonaniu że i mi się uda
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nadzieja_86 wrote:T ulipanowa mam zakwitla GRATULACJE ! to będzie dobry miesiąc dla nas wszystkich jak się zaczal z grubej rury II kreskami
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Tulipanowa wrote:JESTEM W CIAZY!!!!!
-
Rosax już pojechałaś do pracy? Bez Ciebie będzie tutaj jakoś pusto"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Nika niestety ma wpływ na szanse zajścia w ciąże. Obniża taką możliwość. Oczywiście nie o 100% ale jednak coś tam zaniża i zależy czy nadczynność czy niedoczynność. Przykro mi że zasłabłaś tule mocno
Nika lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No musisz uważać bardzo na siebie. Z omdleniami nie ma żartów bo możesz upadając zrobić sobie krzywdę. Idź i się dowiedz. Wiele dziewczyn które mają problemy z tarczycą stara się i biorą leki i zachodzą w ciążę
Nika lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Cos czuje w powietrzu mało postów w ciągu dnia jak juź teraz jest cisza
Rosax miłego dnia w pracy :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wiadomo, jak każda z nas. Ale dziś wodzirej naszego wątku poszedł do pracy i orzycichnie nieco"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nika nie ma kurde żartów. Trzeba się dowiedzieć od czego tak słabniesz!! Mamuśka nie może mdleć
Taka dziwna pogoda za oknem, a w serduszku jakoś ciepło od Tulipanowych ||Ukija, Nika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Borsuk popieram przez nasze pierwsze || nawet śnieg nie wkurza i nie jest zimny"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Tulipanowa widać widać, spokojnie swoją drogą następnym razem skopiuj link bbcode czy coś takiego to się od razu wklei zdjęcie bo ja na kom mam problemy z kopiowaniem linków
Nika no coś Ty u mnie od wczoraj ciągle pada śnieg a miał być cieplej"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"