Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i jest kolejna przeszkolona we wstawianiu zdjęć Dwie krechy jak nic:)
Wczoraj dotarł do mnie żel conceive plus. Durexa się pozbyłam, bo nie chcę aby coś stawało na drodze żołnierzykom
Trzeba działać dziewczyny i sprawić aby tylko takie zdjęcie jak u Tulipanowej się pojawiałyNika lubi tę wiadomość
-
My we 3 testujemy w czwartek taka próba czy testy dobrze działają miło widzieć od samego rana takie cudowne dwie kreski mam szczerą nadzieję że się nie mylisz"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Borsuk jak takie otwarcie to pewnie takie samo zamknięcie. Też będziesz miała 2 krechy
Tulipanowa, borsuk lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Heeej dziewczęta. Wczoraj nie pisałam, bo wróciłam o 21 do domu i od razu spać. I dopiero wstałam, zmuszona przez męża. Tak to bym pewnie dalej leżała, bo kompletnie nie mogłam się obudzić.
Tulipanowa - ogroooooomne gratulacje! Aż mi się banan na twarzy zrobił! Świetne wieści na początek marca!!!
Ukija - ja mam katar codziennie rano 3 dzień, dziś i przedwczoraj też widziałam krew. Ale u mnie to raczej osłabienie, niż przemęczenie. Masz wysikać dwie piękne krechy innej opcji nie ma!
Rosax- fakt, czworaczki się kłócą o miejsce, w końcu ich tyle, że jakoś muszę tam się porozmieszczać.
Nika - strasznie mi przykro z powodu Twoich zasłabnięć. Jeśli chodzi o tarczycę to po prostu leki Ci dadzą. Problemy z tarczycą zwiększają ryzyko problemu z donoszeniem ciąży, jak i samym zajściem. Ale nie jest tak, że to uniemożliwiają. Moja siostra jak zaszła w ciążę dopiero się dowiedziała, że ma chorą tarczycę. Ja natomiast się dowiedziałam dużo przed i endokrynolog od razu mi mówiła, że w razie zajścia w ciążę, bądź jak zaczniemy planować mam do niej przyjść. Więc ma to duży wpływ. Pani ginekolog też najpierw kazała mi się upewnić, czy TSH mam już zbite poniżej 2, zanim zaczniemy starania.
Nadzieja - no to miłego przepraszania dziś wieczorem, no i owocnego.
Aurellka Tobie także miłego i pięknego dnia!!
Powiem Wam, że drugi dzień niestety budzi mnie na siku w nocy, więc do 6 się rzucam na łóżku, trochę śpiąc, trochę nie. I jak o 6 zmierzyłam dziś temperaturę, zobaczyłam, że spadła. To zrobiło mi się tak cholernie przykro. Już miałam ten cykl na straty spisać. Ale wchodzę tu dzisiaj i widzę, że Rosax ma spadek, Ukija ma spadek, to może po prostu dzień niskich temperatur?
Miłego dnia wszystkim!!!
rosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka ja tez nie mialam jako takiej wysokiej temperatury ....a widzisz
Beda fasolki i to duzo czuje to ! :-DDDDDD
Miłego dnia kobietki
P.S nie chce od was odchodzic na inne forum wiec od razu mowie , po ujrzeniu waszych kresek zakladamy swoj temat na ciezarnych i bedziemy pisac! a co!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 10:49
-
Tulipanowa no pewnie, że nie odchodź! Zostań z nami, a jak się nam wszystkim uda to założymy swój wątek na fioletowej stronie mocy!
Możesz się pochwalić już potwierdzonymi pierwszymi objawami! Wcześniej nie chciałaś pisać, żeby nie było że się nakręcasz. Więc? Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 10:52
-
nick nieaktualnyMialam mega wrazliwe piersi bolaly mnie strasznie a sutki to apogeum nawet w nocy mnie bolaly. Wiekszy apetyt. wzdecia. ale to dopiero od jakiegos tygodnia .
bole w podbrzuszu. jajniki tez doskwieraly. Zoladek bolal....i moglam spac w dzien co mi sie nie zdarza bo ja z tych co ma pelno energii;p;p
a bylo mi tak senno ze na siedzaco zamykalam oczy:-)
A przy olce w pierwszej ciazy nie mialam zadnych oznak;p lekko piersi tylko nic wiecej a tutaj calkiem inaczej. -
Bajka dziś mamy dzień niskich temperatur i co najlepsze wygląda to jak by nasze organizmy się umówiły. Nie ma co się załamywać i przyciągać negatywne myśli ja dziś zaczynam brać magnez, ponoć ma dobry wpływ na fl a ja mam lekki niedobór bo mam często drżącą powiekę Twoja temperatura może być faktycznie nieco zaburzona przez krótszy niż 4 h spoczynek, napisz to do notatki
Tulipanowa ja już bym chciała abyśmy wszystkie przeszły na fioletową stronę i założyły jeden wątek a Ty prowadziłaś na of wykres? Udostępnij nam go"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też tak jak Wy mam pozniej owu to dopiero przeznaczenie wszystkie zaciazymy:) a coJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ukija - dobrze zapiszę sobie za pamięci. Dzięki za radę, chociaż tak szczerze mówiąc, to ja bardzo często się budzę przed 6 to bym musiała codzienne temperatury brać na poprawkę. I popieram Tulipanową - u Ciebie muszą być dwie kreski!! Może to maluch już Ci podbiera magnez?
Tulipanowa no to faktycznie trochę tych objawów miałaś.