X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jak bym chciała mieć dwie krechy. No marzenie :D

Tulipanowa no dziejszy spadek nie jest pozytywny ale staram się myśleć pozytywnie @ według prognoz nie powinna przyjść w sobotę więc myślę że może to nie na nią bo za wcześnie jest :D

Bajka zapisuj takie dziwne rzeczy bo warto później o nich pamiętać przy interpretacji :P a w ogóle 15 min wcześniej lub później no do max 30 min temp liczy się normalnie :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Bajka111 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no zmierzyłam o 6:00 mimo wszystko. :) No właśnie, jak na spadek do @ to za wcześnie, więc nie ma co tak na to patrzeć. :)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa - moje gratulacje :)

Ja mam w planach testować 30 marca, wtedy mam termin @, a 25 marca mam 30 urodziny :) ale byłoby zajebiście :)

Trzymam kciukasy za pozostałe przyszłe mamusie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:09

nadzieja_86, borsuk lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to madziara0080 30 wysikujesz pourodzinowe || !! A ja i Morwa następnego dnia :)

madziara0080 lubi tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa gratulacje... Bardzo się cieszę że ci się udało. Ja też będę testować z wami

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija to na pewno nie na okres....:-) za wczesnie jakos:-)

Madziara dziekuje:)
    Anka dziekuje;-)

• Elina Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Bajka dziś mamy dzień niskich temperatur i co najlepsze wygląda to jak by nasze organizmy się umówiły. Nie ma co się załamywać i przyciągać negatywne myśli :) ja dziś zaczynam brać magnez, ponoć ma dobry wpływ na fl a ja mam lekki niedobór bo mam często drżącą powiekę :) Twoja temperatura może być faktycznie nieco zaburzona przez krótszy niż 4 h spoczynek, napisz to do notatki :)

Tulipanowa ja już bym chciała abyśmy wszystkie przeszły na fioletową stronę i założyły jeden wątek :) a Ty prowadziłaś na of wykres? Udostępnij nam go :)

Ukija ja tam czekam na was rezerwuje miejsce dla was na fioletowej na razie jestem na pażdziernikowe mamusie 2016 ale mam nadzieję że założymy swój wątek.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa wrote:
    No to w takim razie czwartek bedzie kolejnym dniem z dwoma kreseczkami:-D

gratuluję kochana!!! nie było mnie tu długo bo ostatnio choruje i nie mogę się wykaraskać z tego przeziębienia okropnego a nic nie wolo mi brać. kochana a ty leczyłaś się czy tak naturalnie wam się udało?? kiedy beta?? a córce powiesz czy na razie nie??

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina wrote:
    gratuluję kochana!!! nie było mnie tu długo bo ostatnio choruje i nie mogę się wykaraskać z tego przeziębienia okropnego a nic nie wolo mi brać. kochana a ty leczyłaś się czy tak naturalnie wam się udało?? kiedy beta?? a córce powiesz czy na razie nie??

Naturalnie to byl nasz pierwszy cykl staran, choc z Olka staralismy sie 9 msc, wiec tu tak szybko poszlo az uwierzyc nie moge.Bete bede robic w czw lub pt :-)
    Córce jeszcze nie mowie bo ona by od razu wszystkim rozgadala;p
    A chce najpierw isc na bete i do lekarza potem i uslyszec jak bije serduszko wtedy bede spokojniejsza i powiem w rodzince:-) tzn mezus oczywiscie wie ale nikt wiecej;p

nadzieja_86 lubi tę wiadomość

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...
    Jak mnie głowa boli :(
    Tulipanowa GRATULACJE!!! To niesamowite, że tak za pierwszym razem Wam się udało. Ty zaczęłaś tak pięknie ten miesiąc a ja mam nadzieje, że zakończe go tak samo. Testuje 31. Borsuk Ty razem ze mną? Dobrze pamietam?

borsuk lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Rosax jaki ten Twój kochany :) ja się pytam Mojego czy będę w ciąży a on że oczywiście :D

Nadzieja ja w ciągu dnia mam ok 37.5 :D

Ukija jak przeczytałam Twoją wypowiedź to pomyślałam, że mojego zapytam o to samo.
    No więc pytam:
    _Kochanie, będę w ciąży?
    Odpowiedział mi :
    -kiedy?
    Nooo... nie oczekiwałam innej odpowiedzi, a on dodał na koniec...
    -może musimy spróbować podziałać od innej strony, jak normalnie nie idzie?!
    i w śmiech :D
    hahahaha
    Cały mój facet :) Na wesoło.
    Czasem bym chciała aby na poważnie coś odpowiedział, ale z drugiej strony może dzięki niemu nie mam doła?! :D

Makowa dobrze pamiętasz:) tego samego dnia wysikamy dwie kreski :)

Dziś nadszedł koniec @, więc od jutra wracam do mierzenia temperatury. Będzie to pierwszy pełny cykl w którym będę robiła coś więcej niż tylko testy owu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 15:26

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk zazdroszcze końca @. U mnie w tym miesiacu dość obfity i końca nie widać :/

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa i szarlotka dziękuję. Ja tez jestem w szoku ze tak za pierwszym razem poszlo

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam testy owu z rossmanna. Czytałam dobre opinie o nich. Tylko termometru nigdzie nie mogę dostać :/

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa GRATULACJE!!!

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa ja termometr kupiłam na allegro za 14zł z przesyłką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 17:26

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina oczywiście, że założymy wątek pomimo że nie będziemy w tym samym miesiącu ale ja nie chce być bez Was :)

Tulipanowa faktycznie 1 cykl i od razu bach. Macie wieeeelkie szczęście :)

Borsuk haha ach Ci faceci ;)

Szarlotka zdecydowałaś się na dalsze starania? Strasznie się cieszę :) co u Ciebie słychać? :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa w każdej aptece powinny być. Chociaż kupiłam dopiero w drugiej do której weszłam. Za 14 zł. Pewne i bezpieczne :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax gdzie jesteś? Wracaj zmpracy i zdawaj relacje :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny cholernie boje się mierzenia jutrzejszej temperatury :(

‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ