Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie jak bym chciała mieć dwie krechy. No marzenie
Tulipanowa no dziejszy spadek nie jest pozytywny ale staram się myśleć pozytywnie @ według prognoz nie powinna przyjść w sobotę więc myślę że może to nie na nią bo za wcześnie jest
Bajka zapisuj takie dziwne rzeczy bo warto później o nich pamiętać przy interpretacjia w ogóle 15 min wcześniej lub później no do max 30 min temp liczy się normalnie
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Tulipanowa - moje gratulacje
Ja mam w planach testować 30 marca, wtedy mam termin @, a 25 marca mam 30 urodzinyale byłoby zajebiście
Trzymam kciukasy za pozostałe przyszłe mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:09
nadzieja_86, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Bajka dziś mamy dzień niskich temperatur i co najlepsze wygląda to jak by nasze organizmy się umówiły. Nie ma co się załamywać i przyciągać negatywne myśli
ja dziś zaczynam brać magnez, ponoć ma dobry wpływ na fl a ja mam lekki niedobór bo mam często drżącą powiekę
Twoja temperatura może być faktycznie nieco zaburzona przez krótszy niż 4 h spoczynek, napisz to do notatki
Tulipanowa ja już bym chciała abyśmy wszystkie przeszły na fioletową stronę i założyły jeden wąteka Ty prowadziłaś na of wykres? Udostępnij nam go
Ukija ja tam czekam na was rezerwuje miejsce dla was na fioletowej na razie jestem na pażdziernikowe mamusie 2016 ale mam nadzieję że założymy swój wątek.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Tulipanowa wrote:No to w takim razie czwartek bedzie kolejnym dniem z dwoma kreseczkami:-D
gratuluję kochana!!! nie było mnie tu długo bo ostatnio choruje i nie mogę się wykaraskać z tego przeziębienia okropnego a nic nie wolo mi brać. kochana a ty leczyłaś się czy tak naturalnie wam się udało?? kiedy beta?? a córce powiesz czy na razie nie??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualnyElina wrote:gratuluję kochana!!! nie było mnie tu długo bo ostatnio choruje i nie mogę się wykaraskać z tego przeziębienia okropnego a nic nie wolo mi brać. kochana a ty leczyłaś się czy tak naturalnie wam się udało?? kiedy beta?? a córce powiesz czy na razie nie??
Naturalnie to byl nasz pierwszy cykl staran, choc z Olka staralismy sie 9 msc, wiec tu tak szybko poszlo az uwierzyc nie moge.Bete bede robic w czw lub pt
Córce jeszcze nie mowie bo ona by od razu wszystkim rozgadala;p
A chce najpierw isc na bete i do lekarza potem i uslyszec jak bije serduszko wtedy bede spokojniejsza i powiem w rodzince:-) tzn mezus oczywiscie wie ale nikt wiecej;pnadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Hej...
Jak mnie głowa boli
Tulipanowa GRATULACJE!!! To niesamowite, że tak za pierwszym razem Wam się udało. Ty zaczęłaś tak pięknie ten miesiąc a ja mam nadzieje, że zakończe go tak samo. Testuje 31. Borsuk Ty razem ze mną? Dobrze pamietam?borsuk lubi tę wiadomość
-
Ukija wrote:Rosax jaki ten Twój kochany
ja się pytam Mojego czy będę w ciąży a on że oczywiście
Nadzieja ja w ciągu dnia mam ok 37.5
Ukija jak przeczytałam Twoją wypowiedź to pomyślałam, że mojego zapytam o to samo.
No więc pytam:
_Kochanie, będę w ciąży?
Odpowiedział mi :
-kiedy?
Nooo... nie oczekiwałam innej odpowiedzi, a on dodał na koniec...
-może musimy spróbować podziałać od innej strony, jak normalnie nie idzie?!
i w śmiech
hahahaha
Cały mój facetNa wesoło.
Czasem bym chciała aby na poważnie coś odpowiedział, ale z drugiej strony może dzięki niemu nie mam doła?!
Makowa dobrze pamiętasz:) tego samego dnia wysikamy dwie kreski
Dziś nadszedł koniec @, więc od jutra wracam do mierzenia temperatury. Będzie to pierwszy pełny cykl w którym będę robiła coś więcej niż tylko testy owu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 15:26
-
nick nieaktualny
-
Elina oczywiście, że założymy wątek pomimo że nie będziemy w tym samym miesiącu ale ja nie chce być bez Was
Tulipanowa faktycznie 1 cykl i od razu bach. Macie wieeeelkie szczęście
Borsuk haha ach Ci faceci
Szarlotka zdecydowałaś się na dalsze starania? Strasznie się cieszęco u Ciebie słychać?
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa w każdej aptece powinny być. Chociaż kupiłam dopiero w drugiej do której weszłam. Za 14 zł. Pewne i bezpieczne"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax gdzie jesteś? Wracaj zmpracy i zdawaj relacje"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny cholernie boje się mierzenia jutrzejszej temperatury"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"