Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdulina tulko tyle Pani powiedziala.... a jaki to wynik?
Przytulam mocno !!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:33
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana i tak 3 maj puki wredna @ się nie pojawiła to trzeba mieć nadzieję! moze za wcześnie i dlatego to czekamy dalej
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Jeśli miałaś opóźnioną owulację to dzisiejsza beta faktycznie mogła nic nie wykazać. Poczekaj kilka dni i powtórz badanie
Natura często lubi splatać nam figla:) Trzeba być cierpliwym Trzymam kciuki - za Ciebie i pozostałe DziewczynyMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Kochana i tak 3 maj puki wredna @ się nie pojawiła to trzeba mieć nadzieję! moze za wcześnie i dlatego to czekamy dalej
Dziewczyny wiecie jakoś to mnie trzyma ze mam przeczucie... Obym się nie myliła...nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdulina w takim razie trzymam kciuki dalej.
O tak Vitam są dobre
Jak mi się chce spać...
Wczoraj mnie tak dziwnie wszystko w miednicy bolało i kręgosłup na dole. Co cykl to nowe cudaMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina jeszcze nie tracimy nadziei ja w pracy. Muli mnie...dreszcze mam no i piersi wciąż bolą jak bym miała siniaki...oby to było coś dobrego...czekamy dalej Magduullina i zatestuje w sobotę razem z Rosax ?
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Hehe dokładnie! Chociaż bym miała zajść w ciążę za rok to i tak każdy kolejny dzień i każdy cykl mnie do tego przybliża
TAk tak kochane moje !!!! Każda jest jedyna i wyjątkowa i na każdą czeka to szczęście dziewczyny a czasem poprostu się nie udaje no i nie trzeba tego odbierać żle bo każdy dzień jest cudowny a szczęście chowa się za rogiem iczeka na odpowiedni moment