Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rosax no ciemniejsza to ona jest więc nadzieja zawsze jest nie madz co się stresować. Wyjaśni się w najbliższych dniach na spokojnie. Czuje że tam jest fasoleczka ale chyba tylko jedna ale jest!
Nadzieja a czy Ty się badałaś? Przy niedomodze ciałka żółtego występują plamienia więc to może dlatego
Nadzieja nie ma co się przejmować póki @ nie zawita tak po całościMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wcześniej badalam to blisko niskiej granicy dlatego kazała brać mi przez 10 dni progesteron. A teraz już nie mam i brązowy sluz i temp. Trochę spada. Jak nie przyjdzie@ to jutro testuje:)! Dziewczyny będziecie na bieżąco.
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja bardzo mocno zaciskam kciuki a w jakim dniu badałaś progesteron?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Nadzieja bardzo mocno zaciskam kciuki a w jakim dniu badałaś progesteron?
Kazała po skoku temp. Po owulacji przez 10 dni i dziś 4 dzień bez p rogesteronu.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja ale nie bo mówisz że badalaś. W którym dniu?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Nadzieja ale nie bo mówisz że badalaś. W którym dniu?
Ukija badalam w 10 dc bo akurat inne hormony robilam to przy okazji. A powinno się okolo w 21 dcJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja no właśnie ja mam dylemat bo mi zleciła w 21dc ale ja mam owu 19-20dc. Więc jaki to będzie wyznacznik zaraz po owulacji?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax kreseczka jest ciemniejsza. Jestem ciekawa ci Ci jutro położna napisze.
Ukija mi gin powiedziała, że progesteron powinno się zrobić 7dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 10:46
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Właśnie jak masz później owu to 21 dc to za wcześnie bo u każdej inaczej cykl przebiega.
Makowa ma rację 7 dpo i będzie dobrzeSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dobra i tak też zrobie bo i tak 21dc to jest Wielka Sobota i dziś byłam na innych badaniach i dowiedziałam się że jest otwarte ale jakoś nie widzi mi się lecieć tam
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa o powiew wiosennej świeżości ja też bym pomyła okna ale mam wolne dopiero w sobote a wtedy ma być brzydka pogoda
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. U mnie 20dc. Ani jednego pozytywnego testu owu, temperatura sobie skacze jak chce. Wczoraj odczuwałam ciągnięcie w podbrzuszu, więc mój musiał mi pomóc się rozluźnić A nóż widelec testy owu nie dały mi znać, a ten ból coś oznaczał Choć jestem na siebie zła, że stara ze mnie baba a kurde dopiero teraz zabrałam się za próby zrozumienia tego co organizm chce mi powiedzieć. może gdybym wcześniej siebie obserwowała to teraz by mi było łatwiej.
Mocno trzymam za Nas wszystkie kciuki, abyśmy spełniły to swoje marzenie w tym roku!! MUSI SIĘ NAM UDAĆ
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61289c903b6d.jpgSzarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Hej Borsuk może owu Ci się przesunie póki co nie masz się co przejmować chociaż słyszałam że u zdrowej kobiety 2 razy w roku jest cykl bezowulacyjny. Ale u Ciebie nie biorę tego pod uwagę ja dziś będę miała testy wièc zacznę testowanie
Magduullina śnieg? U mnie słońce, bezchmurne niebo i 8 stopniMagduullina lubi tę wiadomość
Szarlotka a co tam u Ciebie kochana?
Dzięki dziewczyny. Liczę na to, że po prostu nie doszukałam się u siebie objawów owulacji, ale ona była
Co do sprzątania. Załatwiłam sobie l4. Niby jestem przeziębiona Chciała okna umyć,a tu telefon wczoraj wieczorem, że przyjadą mi meble w sypialni ustawiać Tak że w domu zamiast sprzątania to jest bałagan nieziemski. W dużym pokoju stare sypialniane regały i wszystkie ciuchy Ale co tam!! NARESZCIE BĘDĘ MIAŁA MEBLE!! Ale panele mam tak brudne, że zaraz mnie coś trafi. Panowie meblarze butów nie zdejmują, a u nas na klatce dalej bawią się z gładziami. Więc pewnie oczami wyobraźni widzicie jak to teraz wyglądaMagduullina lubi tę wiadomość