Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Magdulina to bete zrób masz mozliwość ?
no własnie małego mam chorego i nie bardzo bo tak to bym go zapakowala w samochód i pojechala lab jest do 9 . a tak to jestem skazana czekac do piatku.... (Nie mam mozliwosci z kims go zostawic) -
gosska wrote:Rosax trzymam kciuki za piekny dwukrotny przyrost bety wierze że wszystko będzie dobrze i że ten różowy śluz wziął się z tego że kropek się wkręcał coraz głębiej gdzie mozna kupić ten test clearblu poza netem?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax ta niska beta pewnie dlatego że bliźniaki się zagnieżdżają. Nie masz co się zamartwiać
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax a jak się czujesz teraz?
Magdulina no szkoda w takim razie trzeba poczekac i nie przejmuj się !Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Magduulina no coś Ty! Z fasola nie można chorować. Trzeba o siebie dbać
Rosax a Ty już w domu jesteś? Dziś w pracy w napięciem czytałam Twoje wiadomości"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax ta niska beta pewnie dlatego że bliźniaki się zagnieżdżają. Nie masz co się zamartwiać
Tak jestem w domu bo mialam dwa wyjscia albo lezec tam i za tydzien usg albo byc w domu i pujsc do swojego gina na usg
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mam nadzieje wielka ze we wtorek na usg zobacze kropka bo faktycznie moglo byc za szybko na pecherzyk. Tlumacze sobie jakos wszystko by sie nie martwic. Czas zrobi swoje a ja chce byc dobrej mysli!
07.11.2012 Julian
Rosax to lepiej być w domu niż w szpitalu i leżeć samemu i rozmyślać nie zamartwiaj się tylko zajmij się czymś innym. Nie myśl za dużo ja Ci powiem że mi się wydaje że mówiąc na ip że krew Ci leciała i ciąża to lekarze rak reagują i nie wiadomo co sobie myślą i wyolbrzymiają. Także spokojnie :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax pozytywne myśli przyciągają pozytywne zdarzenia. Więc wiesz jak masz myśleć"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
I dobrze! Musi być pozytywnie! jutro robisz teścik? 10 czy 25? A moźe oba z jednego moczu? Ja już bym chciała owu zacząć ale niestety jeszcze nie dotarły. Od ostatniego dnia @ mam ciągnący śluz. Cholerka w przy takim śluzie ciężko będzie zauważyć dni płodne zagaduje Cie na inny temat abyś za dużo nie myślała
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax będzie dobrze, musi być. Cały czas jestem myślami przy Tobie i bardzo mocno Ci kibicuje.
A ja dziś z mężem zrobiłam sobie wolne rano stwierdziliśmy, że bierzemy urlop na żądanie Generalnie mężu się trochę kiepsko czuł, trochę go gardło boli i został w domu a przy okazji namówił mnie od rana , później cały dzień razem Czasami mi tego brakuje, takiego spontanu i błogiego lenistwanadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Oby dwa rano robie. A gadajcie o innych tematach przeciez ja nie bede w kolo na pierwszym temacie! Moj temat zamkniety czas wszystko pokaze. Ukija jak testy dotra to zaczynaj robic. tylko by nie przegapic :p
Madziara taki dzien to i ja bym chciala czasem.. Szkoda ze ten moj tak pracuje.. Ale w weekendy nadrabiamy
Wypoc swojego mezusia niby wypocenie sie najlepsze na przeziebienie!madziara0080 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Madzia zazdroszczę takiego błogiego dnia. Nawet w weekend nie mogę odpocząć bo ciągle coś robimy gdzieś jedziemy a ja marzę o dniu tylko we dwoje
Rosax poczekamy zobaczymy. Ja czuje że tam fasola już jest musi się tylko rozkręcić jutro czekam na zdjęcia testów obu ja i tak przewiduje owu w 19-20dc także jeszcze spokojnie. W tamtym cyklu też miałam taki szalony śluz"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczynki!
Ja mam taki nawał pracy ze nie wiem kiedy minęły pierwsze dni cyklu. Miałam isc na badania ale stwierdziłam, że jeszcze ten miesiąc odpuszczę sobie. Serduszkowalismy będziemy co 2 dni a czasami codziennie jak najdzie ochota i zobaczymy do owu jeszcze ze dwa tygodnie, wiec na razie duuuzo przytulania i ❤ dla bliskości i rozluźnienia
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Rosax, Magduullina czas wszystko pokaże, ale ja czuję juz tez rosnące pecherzyki )
Ukija czekam najpierw na Twoja owu, moja będzie zaraz później.
Tulipanowa na pewno wszystko ok, ale fajnie by było zobaczyć Twój babelek na usg
Nadzieja tempka niech idzie ku górze a potem 2 IInadzieja_86 lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka no jasne że Twoja będzie zaraz po mojej i obie fasolujemy
Aurellka lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"