Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
No dokladnie nic innego jak czas. Napisalam wlasnie do poloznej z tego szpitala.. Szkoda ze nie miala dyzuru wczoraj i dzis.. Ale poprosilam by mi wyslala moja bete bo cos mi sie wierzyc nie chce... Napisalam ze zapomialam zapytac. Odpisala ze w czwartek ma dyzor to mam sie przypomiac. Napisalam raz jeszcze czy mozliwe by mi bete w czwartek zrobila bo by byl odstep 2 dni ale czekam az odpisze. Moze sie uda.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Jesli by sie dopiero zagnieździło to test by nie wyszedł pozytywny
przy becie około 30 były całkiem wyraźne
Jeśli jest 18 to jest super, czekać teraz tylko na prawidłowy przyrost...
Ponoć chłopcy się później zagnieżdżają, więc czekaj cierpliwie
aaa pęcherzyk jest widoczny przy becie około 1000 więc spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 16:15
-
Poczytalam sobie wujka googka i dziewczyny na jakis forach pisalay wlasnie kiedy pecherzyk widzialy. Przewaznie te po krotkim terminie @ nic nie widzialy na usg brak ciazy jakby. A ten wpis uspokoil mnie totalnie! Bo ja mniewam bole lewego jajnika ten jajnik boli juz od dwoch dni przed ovulacja ale nie jakos mocno.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3c85d524e0d.png
Wiem wiem wujka googla sie nie czyta ale chcialam poszukac o tych pechezykach kiedy widac.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Cześć dziewczyny ja jestem już po IUI jeden pęcherzyk pękł zostały trzy Martwi mnie tylko fakt ze dzisiaj były nie za dobre wyniki mojego M. Generalnie było 9 mln plemników ale nie najlepszej jakości. Czy któraś z was tez miała nie za dobre wyniki nasienia a mimo to sie udało? U nas jest tak, ze po 20 godzinach nie ma żywych plemników i tylko jakaś cześć jest drgająca
-
Rosax ja też gdzieś czytałam, że właśnie jajnik z którego była owu może boleć na początku ciąży właśnie przez ciałko żółte które intensywnie pracuje . Jak byłam u gin to był 4 tc. powiedziała mi, że to normalne, że jeszcze nic nie widać i mam się nie martwić. I dodała jeszcze, że można coś zobaczyć w 5-6 tc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czarno to widze jezeli chodzi o mnie dzisiaj znowu plamienie raz za czas niteczki krwi w śluzie juz nie wiem co to ma byc... i ból piersi od dzis tak paskudny ze nie moge sie dotknac .... wkurza mnie to juz poprostu bo szczerze jesli to nie ciaza to wolalabym dostac @ niz takie smieszne plamienia + dziwaczne testy co raz wychodza tak raz srak....
-
nick nieaktualny
-
Rosax łatwo się pisze ale faktycznie czas najlepszą jest odpowiedzią. A z tym pęcherzykiem to moze własnie za wcześnie tez tak słyszłama o usg niestety bety nigdy nie robiłam więc cieżko powiedzieć mi. Ale te testy z niczego nie wychodziły + także musi być coś na rzeczy dzielna jestes
Magdulina a dziś dc który? to idź na betę!Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nadzieja_86 wrote:Rosax łatwo się pisze ale faktycznie czas najlepszą jest odpowiedzią. A z tym pęcherzykiem to moze własnie za wcześnie tez tak słyszłama o usg niestety bety nigdy nie robiłam więc cieżko powiedzieć mi. Ale te testy z niczego nie wychodziły + także musi być coś na rzeczy dzielna jestes
Magdulina a dziś dc który? to idź na betę!nadzieja_86 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Rosax łatwo się pisze ale faktycznie czas najlepszą jest odpowiedzią. A z tym pęcherzykiem to moze własnie za wcześnie tez tak słyszłama o usg niestety bety nigdy nie robiłam więc cieżko powiedzieć mi. Ale te testy z niczego nie wychodziły + także musi być coś na rzeczy dzielna jestes
Magdulina a dziś dc który? to idź na betę! -
Magdulina to bete zrób masz mozliwość ?
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”