Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już miałam w pewnym momencie dość, oglądania jednej kreski na teście. Byłam już zdołowana, że się nigdy nie uda. W końcu sobie poprzestawiłam w głowie, zaczełam pozytywnie mysleć i bum udało się po 2 miesiacach pozytywnego nastawienia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc
No pewnie ze szybko wszystkie dolaczymy!
A no i najwazniejsze to jak makowa wspomiala juz POZYTYWNE NASTAWIENIE!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Dorotka. Wszystkie dołączymy i to jak najszybciej
Btw. Dziewczyny co Wy tak piszecie jak mnie nie ma? Mam straszliwą ochotę na śmietanę jak nie mam innych objawów to chociaż zachcianki mogę mieć"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorotka oj słabnie słabnie niestety ale to nie znaczy że mamy się poddawać znak? Chyba nie. Zawsze wymyślam jakieś dziwactwa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"