Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka cudownie ! Cieszę się ogromnie. Jeszcze tego nie doświadczyłam ale pewnie piekne to uczucie
Aurellka owu owu jupi
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Aurellka a jak długie masz cykle?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Aurellka po testach teraz pozytywnych to może być to cykl na 9 m-cy Tak niech się przedluzy
Dziewczyny kibicuje wam mocno! Zamiast jutro pracowac to będę kciuki zaciskać !Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Szarlotko dziękuję za cudowne zdjęcia na dobranoc A z samego rana tyyyle testów Ale będzie radość!!!! Powodzenia dziewczyny :*
nadzieja_86, Szarlotka123, beatum lubią tę wiadomość
-
Hej! Jestem. Przeczytałam co napisałscie i...
Rosax nie wierzę że to @! Za wcześniej jeszcze na to. Nawet nie myśl inaczej
Nadzieja nic tylko się cieszyć że masz taki cykl mimo że jest fasolka
Borsuk przykra sprawa. My tak się staramy a innym tak łatwo przychodzi
Tulipanowa cudowna fasolka!
Nadzieja w pracy multum tzrczy do zrobienia nie mialam dziś nawet czasu pomyśleć o sobie
Makowa czym mniej tym bardziej sfrustrowana chodzisz? No wiem, że ta porada akurat do sytuacji. Mój ciągle ma i do tego bierze jakiś silny antybiotyk. Nic tylko się załamać bo jak zdrowi nie możemy zajść w ciąże to co dopiero po chorobach?
Szarlotka! Zakochałam się w Twoim Maleństwie. Zdjęcie z cyklu "Mamusiu, Tatusiu ja jem!" najsłodsze om nom nom nom
To tak po krótce. Zaciskam za Was kciuki i czekam jutro na wysyp pozytywnych testów
A ja mam dolinę. Jak stąd do Urana kolejny dzień plamienia i końca nie widać Mój chory ja chora (ja już kończę) pewnie z 3 cykle będą fiaska. Nawet on czytał o tym i potwierdził. Chce mi się płakać, mam wszystkiego dosyć. Do dupy jednym zdaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 22:56
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Wy już pewnie wszystkie śpicie jak zawsze rozpisałyście się jak mnie nie ma"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija do mnie nic nie napisałaś, a ja nie śpię i Ci pisze, ze nic się nie martw ta choroba, wyleczycie się i będzie ok
Borsuczku, rozumiem Cię...siostra cioteczna właśnie urodziła, a współlokatorka właśnie się dowiedziała ze jest w ciszy... jedna koleżanka reż juz 4 m-c i tak ciągle w okół dzieci...a my...widocznie czekamy na jakiś lepszy momentUkija lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka owu! Ty masz działać a nie na forum siedzieć teścior piękny więc sama wiesz zrób jutro dwa teściory bom ciekawa co tam wyjdzie z tego wszystkiego
Martwie się już o to wszystko. Chce mieć fasolkę a nie ciągle czekać i czekać. Słuchaj co Mój wyczytał w internetach: kiedy kobieta za bardzo chce mieć dziecko na ściankach macicy tworzy się błonka przez którą plemniki nie mają jak się przedostaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 23:20
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aaaa to upojnej nocy tak on szczerze wierzy w te brednie z internetów. Ja mu powiedziałam że jak ma pytania może iść ze mną do Gin ale nie chciał"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"