Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Księżniczka może jak 10 dpo to za wcześnie nie doluj się przytulam mocno .
Ja czekam z testem do jutra a to 14 dpo także żeby się nie stresować jak ma wyjść to będą II kreski a jak nie to luz blus
Rosax może coś nie tak z tym testem?
Magdulina pisz koniecznie po becie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 08:08
Księżniczk@, Magduullina, beatum, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hej Dziewczyny ja dziś jestem królową śniegu. Szalona temp 36.28! ale było wczoraj !
Rosax jest wyraźniejsza krecha. Co Ty nam tu piszesz? Tersz nie muszę już wykręcać telefonu
Nadzieja dobre zdrowe podejście masz. Strasznie mi się podoba
Księżniczka nie ma co negatywnie myśleć póki @ nie maborsuk, nadzieja_86, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Hej witam w piątek. Trzymam kciuki za wasze testy w najbliższych dniach. Sama wg ovu jestem 12 dni po owulacji. Dziś siedzę na szkoleniu. O dziwo szef pełniły i załatwił mi służbowego lapka bo na szkolenie potrzebny a ja mam tylko mikro netbooka na którym potrzebne narzędzia nie chodzą. Życzę wam spokojnego dnia
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Księżniczka a jak temp? Ja tam myślą że fasolkowana jesteś!
Smerfetka pewnie spięta jak Szefu obok siedzi nie?Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ca4fea39697.jpg[/url test z dziś ciemniejszy i beta będzie po 14
Księżniczk@, Ukija, Aurellka, borsuk, nadzieja_86, beatum, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Magduullina i po co ten strach i stres? Tylko fasolke nam tu męczysz proszę już tego nie powtarzać
Księżniczka nie ma kompeltnie sensu bo nie będzie odniesienia. Lepiej teraz nie zaczynaj bo tylko się będziesz stresowała czy dobra czy nieMagduullina lubi tę wiadomość
O tak ja mam to samo co Ty Rosax. Beta musi być wysoka
Magduullina lubi tę wiadomość
Muszę Wam powiedzieć, że Was to tylko przez kolanko i klapsa w tyłek dać. Strsujecie się niepotrzebnie i męczycie Wasze fasolki! Dajcie im troszkę czasu na wgryzienie się w Mamusie troszkę mocniej. Jak jesteście w ciąży to testowanie i tak Wam nie ucieknie. A czym później zatestujecie tym spokojniesze będziecie
borsuk, nadzieja_86, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
Ja mam zamiar nie testowac wiecej. Jutro jade na ip juz mi maz z rana dzwonil ze pojedziemy od razu jak przyjedzie.
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Zaznaczam zielona kropke. W koncu testy pozytywne a ja mam kuzwa myslec pozytywnie! WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!
Szyjke mam wysoko ale juz kilka dni jest tak wykrecona ze jej nie czuje czy zamknieta czy otwarta.. I duuuuzo wodnistego sluzu.. BEDZIE DOBRZE!Aurellka, borsuk, Magduullina, Ukija, beatum lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyHej kochane a u mnie znowu jedna krecha. w poniedziałek idę do gin coś tu nie gra żeby 6 dni okres mi się spóźniał.. nie jestem załamana choć mam cichą nadzieje że zawita u mnie szczęście.. eh już by mogła przyjść ta @ zaczęłabym nowy cykl a tak to siedzę jak na szpilkach.
-
Magduullina druga kreska jak byk Wszystkie razem z Tobą czekamy na 14 :*
Ukija cieszę się, że okres posuchy został przerwany U mnie nadal nic Ale ja sobie poczekam, aż mojego kręgosłup zacznie boleć hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9ae927a8c8c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 09:18
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość