Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhehe no czasem tak czas ucieka... Ale co zrobić zdarza się będziesz musiała się wytłumaczyć i tyla
Nie wiem co jest grane czy zapalenie pęcherza mnie chwyciło czy co normalnie biegam co chwileWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:11
-
nick nieaktualnyHej Kochane :*
rosax, na pewno się uda, zobaczysz :*
Mnie dzisiaj zaniepokoiły plamienia od rana.. Są lekko brązowe, nawet w sumie beżowe i ból brzucha. Nie czuję, żeby miało to być coś złego ale mimo wszystko.. Kurcze, jestem już praktycznie na końcówce.. nie wiem co zrobię jeśli się okaże, że serduszko przestało bić..Magduullina lubi tę wiadomość
-
Szarlotka nawet tak nie mysl! Biegnij na ip. Dowiesz sie wszystkiego co i jak.
Magdulina macica sie powieksza i naciska na nerwy od pecherzaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie kochane zaczęło się krwawienie. Także z dwóch kresek nici. Ale jakoś jestem spokojna. Mąż taki miły, obchodzi się ze mną jak z jajkiem hi hi i dobrze.
Zdrówka dla Was i II kresek. A ja wybywam na łono natury. Dluuuugi weekend )
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
Beatum glowa do gory. Wypoocznij na majowce i w tym cyklu mysl ue sie uda, pozytywne myslenie najwazniejsze!
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyLekarka mnie uspokoiła..
Byłam właśnie sprawdzić jak to wygląda, na wkładce nic, na papierze nic.
Napisała mi, że tak czasami bywa, mogłam się zadrapać przy aplikowaniu luteiny albo za dużo razy uprawialiśmy z moim seks(wczoraj dwa razy). Powiedziała mi, żeby się z tym wstrzymać do 13 tygodnia. W Poniedziałek mam przyjść do niej a na razie brać tabletki i najwięcej leżeć, może też dzieciątko domaga się odpoczynku bo ja całymi dniami jestem na nogach.. Nastraszyła mnie fasolka i już będę leżeć cały czas jak będę miała wolne.. No i oczywiście jakby plamienie się nasiliło albo nie daj boże doszło krwawienie to mam lecieć do niej do szpitala. Jak to ona jeszcze napisała "dzieciątko jest duże, ładnie biło serduszko więc nie ma powodu do niepokoju".Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No Szarlotko bez obaw. Maleństwo już się wczepiło i to bardzo. Jest silne a jej serduszko bije jak dzwon nie zamartwiaj się kochana
Beatum przykro mi. Miałyśmy razem testować tule mocno. Kolejny cykl kolejna szansa :*
A ja Wam powiem że jestem jakaś spokojna. Znaczy się że uważam że w tym cyklu mój organizm doszedł do siebie po tylu latach brania antykoncepcji skąd takie przeczycie? Chyba te temperatury są dla mnie punktem zaczepienia. Czy się uda czy nie to i tak już jest dobrze cyce mnie bolą, Mój ma zakaz dotykania, nadal mnie męczy infekcja po antybiotykach ale już mniej. Ciągle mam dny erotyczne bo tak mi brak ale nie chce go zarazićSzarlotka123, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Zapomniałam Wam wspomnieć że byłam wczoraj u lekarza z tymi wynikami. Uspokoiła mnie że wyniki są dobre. A wyniki wątroby są tylko delikatnie przekroczone. W sumie więcej z nią o dzieciach rozmawiałam i ciąży niż o tamtych wynikach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 11:21
Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija, Ty testujesz 2?
No i bardzo dobrze, to pewnie jest już ten cykl
Jak mówiła, ze dobre to jest najważniejsze
Dziękuję Kochane za wsparcie
beatum szkoda Ale ładnie odpoczniesz przynajmniejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 11:29
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
Szarlotko ja 4 albo 5. Póki co jest plan na 4. Tylko muszę iść jakiegoś testa kupić bo w domu nic nie mam. Z tym że oprócz cycków nic więcej mi nie dolega wiesz my się martwimy o Ciebie i fasolkę i masz nam się tam nie stresować bo ona czuje wszystko razem z Tobą
Magduullina lubi tę wiadomość
Szarlotka Twoja pani doktor i mnie uspokoila;) Odpoczywaj jak tylko możesz.
Ukija ja oprócz maści na infekcje stosowałam też globułki albothyl. Poczytaj sobie o nich. Dość specyficznie działają, ale mi pomogły.
Beatum trzymam kciuku za nowy cykl :*Magduullina, Szarlotka123, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija, jesteś Kochana
Fasolka się chyba wściekła na mnie właśnie bo mnie tak mdli, ze chyba zaraz pobiegnę wymiotować.. Albo chce tym pokazać, że nic jej nie jest
Brzuchol mi już wywaliło, zaczyna być widać powoli. Nie wiem czy do 12 tygodnia nikt się nie skapnie. Już mi babcia powiedziała, że jest duży i, że jestem w ciąży. Udawałam, ze jestem gruba ale chyba tego nie łyknęła
Do 4 już nie długo, dodasz kolejnego szcześcia na forum
Potem rosax, Makowa, beatum, skorpionek( o ile już nie ma dwóch kresek i się nie chce pochwalić), borsuk i Ulcia i mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 11:45