Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie juz mąż dzis byl ciekawy co mi tam powiedział lekarz i kiedy mamy serduszkowac. Ostatnio pare razy pytal kiedy mam te dni plodne.

w4sqs65ge24sefoo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Ah ukija.. Trzeba bylo poseksowac i wyjsc samemu ;) ale sexik juz nie potrzebny u Was. Juz plemnik dolecial
    W radio mowili dzis :D
    I odloz hormony zlosci na bok bo to zle dla potomka :p idz pod kolderke i mezusia przytulaj! A raczej dzidzia chce tatka przytulic :)
    No tak racja. Ja też słuchałam tej audycji :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja już uciekam spać. Do jutra!

• beatum Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandri w takim razie jesteśmy jednomyślne. Od jutra co dwa dni ;) Powodzonka :)

Marcia, a nie lepiej jutro, zeby przed długim weekendem opóźnienia nie było?

szczęśliwa łac. beatum
  • Nikiana Przyjaciółka

Wysłany: 23 maja 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri_1 wrote:
    Dziewczyny, jutro mam 18dc. Cykle 32-34 dniowe. Dzis spory pecherzyk. Lekarz mówil o bzykaniu w środę lub czwartek . Nie przyszlo mi do glowy zeby zapytać jak duzy jest pecherzyk. Nie powiedział mi... Będzie dobrze sexik jutro, czwartek i sobotę? Czy lepiej w srode i w piątek? Zrobmy glosowanie :D Zobaczymy ktora wersja wygra ;)
    Co by nie było i kiedy ważne by dało owoc waszej miłości :) słuchaj serca <3

beatum, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do laboratorium i jak będę rano to na wieczór wyniki więc przed świętami spokojnie będzie jak będę w środę :)

beatum lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to w środę emocjonujący dzień :)

szczęśliwa łac. beatum
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Chwilę mnie nie było. Nie miałam czasu do Was zjarzec. Mi w zoraj wyszedł pozytywny owulacyjny.. śluz odpowiedni... i było serduszkowanie. Raczej nie liczę na nic w tym msc.a i dowiedziałam się że moja @ czyt teściową nie chce żebyśmy mieli drugie dziecko... ale to nie jej dziecko i nie jej sprawa prawda...

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • beatum Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane, życzę miłego dnia :)

Agatka a czemu nie chce? Cos więcej powiedziała? A sama ile ma?

szczęśliwa łac. beatum
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dowiedziałam się tego od niej. Ale od szwagra żony. My z teściową nie lubimy sie bardzo ... twierdzi że niby nie stać nas na drugie dziecko ( obydwoje pracujemy) ale ja się doedukuje drugiego dna. Drugi syn czyt. szwagier którego długo nie mogła podonic z domu ożenił się w kwietniu i w grudniu bed.koec dziecko i skupia uwagę na tej lepszej synowej i synku który wreszcie ma rodzinę. Dodam że ma żonę już z 9 letnią córka więc jak by nie patrzeć też będzie drugie dziecko... i zarabiają podobnie jak my.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 07:02

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane Agatko weź nie przejmuj się teściowa daj spokój no dokładnie tak jest ale też trzymaj na dystans słowa szwagierki...
    Ukija nic się nie przejmuj i nie kluc się tak ze swoim ;) chłopy tak mają poprostu...

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    Co z tą moją temp? Z tego nie zaznaczy mi owulacji, pierwszy raz mam takie dziwne temperatury:/ dziś śniło mi się że @ dostałam :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam się kochana. Mi się snily że robilam test i były dwie kreski więc już nie.mam się czego spodziewać w tym cyklu bo mi się zawsze na odwrót śni...

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, ja to bym chciała aby było na odwrót :P ale niestety nie ma reguły. Podejrzewam że niestety nie doszło do uwolnienia jajka :/ dziwaczne te moje temp w tym cyklu :/ chyba mam maj w plecy :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie temperatura poszybowala wiec chyba rzeczywiście mialam owulacje :d jeszcze muszę z mężem powtórkę dziś serduszka zaliczyć. Mam nadzieje ze się nie wykreci zmęczeniem :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija a zapisz temperaturę z pt jako zakloconą, tak na próbę, co?

Ukija lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum nic nie dało. Dziwaczne to wszystko :/

• beatum Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też jest na odwrót ze snami, wiec spokojnie.
    Ja to dzisiaj miałam zakręcony sen. Ratowałam pisklęta. Były kurczaczki, chyba kaczuszki (ale dobrze nie pamiętam) i sikorki. Sikorkę taka puchata, pekata nosiłam i szukałam jej gniazda. Pozostałe maluchy weszły gdzieś pod dom i jakaś ptaszyna wpadla i wyganiala z jej miejscówki. Ale aż tak, że kurczaczkom piórka wyrywała. No i ja oczywiście z sercem na dłoni leciałam z pomocą :P

Ukija lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze, ten program mnie oslabia, przecież widać, że owulka była. A zostaw tamta a zkloc wczorajsza? Przepraszam, że tak kombinuje, ale mi tak zmieniło jak z 36,86 spadła temp na 36,83. W ogole bez sensu, bo to nie spadek, a wszystko poswirowalo.

Ukija lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje kochane długo się nie odzywałam bo ciągle praca :( już mnie wykańcza to wszystko. Dziś mam wizytę tak się boję :(

‹‹ 612 613 614 615 616 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ