X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie juz mąż dzis byl ciekawy co mi tam powiedział lekarz i kiedy mamy serduszkowac. Ostatnio pare razy pytal kiedy mam te dni plodne.

w4sqs65ge24sefoo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Ah ukija.. Trzeba bylo poseksowac i wyjsc samemu ;) ale sexik juz nie potrzebny u Was. Juz plemnik dolecial
    W radio mowili dzis :D
    I odloz hormony zlosci na bok bo to zle dla potomka :p idz pod kolderke i mezusia przytulaj! A raczej dzidzia chce tatka przytulic :)
    No tak racja. Ja też słuchałam tej audycji :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja już uciekam spać. Do jutra!

• beatum Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandri w takim razie jesteśmy jednomyślne. Od jutra co dwa dni ;) Powodzonka :)

Marcia, a nie lepiej jutro, zeby przed długim weekendem opóźnienia nie było?

szczęśliwa łac. beatum
  • Nikiana Przyjaciółka

Wysłany: 23 maja 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri_1 wrote:
    Dziewczyny, jutro mam 18dc. Cykle 32-34 dniowe. Dzis spory pecherzyk. Lekarz mówil o bzykaniu w środę lub czwartek . Nie przyszlo mi do glowy zeby zapytać jak duzy jest pecherzyk. Nie powiedział mi... Będzie dobrze sexik jutro, czwartek i sobotę? Czy lepiej w srode i w piątek? Zrobmy glosowanie :D Zobaczymy ktora wersja wygra ;)
    Co by nie było i kiedy ważne by dało owoc waszej miłości :) słuchaj serca <3

beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do laboratorium i jak będę rano to na wieczór wyniki więc przed świętami spokojnie będzie jak będę w środę :)

beatum lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 23 maja 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to w środę emocjonujący dzień :)

szczęśliwa łac. beatum
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Chwilę mnie nie było. Nie miałam czasu do Was zjarzec. Mi w zoraj wyszedł pozytywny owulacyjny.. śluz odpowiedni... i było serduszkowanie. Raczej nie liczę na nic w tym msc.a i dowiedziałam się że moja @ czyt teściową nie chce żebyśmy mieli drugie dziecko... ale to nie jej dziecko i nie jej sprawa prawda...

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • beatum Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane, życzę miłego dnia :)

Agatka a czemu nie chce? Cos więcej powiedziała? A sama ile ma?

szczęśliwa łac. beatum
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dowiedziałam się tego od niej. Ale od szwagra żony. My z teściową nie lubimy sie bardzo ... twierdzi że niby nie stać nas na drugie dziecko ( obydwoje pracujemy) ale ja się doedukuje drugiego dna. Drugi syn czyt. szwagier którego długo nie mogła podonic z domu ożenił się w kwietniu i w grudniu bed.koec dziecko i skupia uwagę na tej lepszej synowej i synku który wreszcie ma rodzinę. Dodam że ma żonę już z 9 letnią córka więc jak by nie patrzeć też będzie drugie dziecko... i zarabiają podobnie jak my.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 07:02

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane Agatko weź nie przejmuj się teściowa daj spokój no dokładnie tak jest ale też trzymaj na dystans słowa szwagierki...
    Ukija nic się nie przejmuj i nie kluc się tak ze swoim ;) chłopy tak mają poprostu...

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    Co z tą moją temp? Z tego nie zaznaczy mi owulacji, pierwszy raz mam takie dziwne temperatury:/ dziś śniło mi się że @ dostałam :/

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam się kochana. Mi się snily że robilam test i były dwie kreski więc już nie.mam się czego spodziewać w tym cyklu bo mi się zawsze na odwrót śni...

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, ja to bym chciała aby było na odwrót :P ale niestety nie ma reguły. Podejrzewam że niestety nie doszło do uwolnienia jajka :/ dziwaczne te moje temp w tym cyklu :/ chyba mam maj w plecy :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie temperatura poszybowala wiec chyba rzeczywiście mialam owulacje :d jeszcze muszę z mężem powtórkę dziś serduszka zaliczyć. Mam nadzieje ze się nie wykreci zmęczeniem :(

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija a zapisz temperaturę z pt jako zakloconą, tak na próbę, co?

Ukija lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum nic nie dało. Dziwaczne to wszystko :/

• beatum Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też jest na odwrót ze snami, wiec spokojnie.
    Ja to dzisiaj miałam zakręcony sen. Ratowałam pisklęta. Były kurczaczki, chyba kaczuszki (ale dobrze nie pamiętam) i sikorki. Sikorkę taka puchata, pekata nosiłam i szukałam jej gniazda. Pozostałe maluchy weszły gdzieś pod dom i jakaś ptaszyna wpadla i wyganiala z jej miejscówki. Ale aż tak, że kurczaczkom piórka wyrywała. No i ja oczywiście z sercem na dłoni leciałam z pomocą :P

Ukija lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze, ten program mnie oslabia, przecież widać, że owulka była. A zostaw tamta a zkloc wczorajsza? Przepraszam, że tak kombinuje, ale mi tak zmieniło jak z 36,86 spadła temp na 36,83. W ogole bez sensu, bo to nie spadek, a wszystko poswirowalo.

Ukija lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje kochane długo się nie odzywałam bo ciągle praca :( już mnie wykańcza to wszystko. Dziś mam wizytę tak się boję :(

‹‹ 612 613 614 615 616 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ