Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ah ukija.. Trzeba bylo poseksowac i wyjsc samemu ale sexik juz nie potrzebny u Was. Juz plemnik dolecial
W radio mowili dzis
I odloz hormony zlosci na bok bo to zle dla potomka :p idz pod kolderke i mezusia przytulaj! A raczej dzidzia chce tatka przytulic -
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Dziewczyny, jutro mam 18dc. Cykle 32-34 dniowe. Dzis spory pecherzyk. Lekarz mówil o bzykaniu w środę lub czwartek . Nie przyszlo mi do glowy zeby zapytać jak duzy jest pecherzyk. Nie powiedział mi... Będzie dobrze sexik jutro, czwartek i sobotę? Czy lepiej w srode i w piątek? Zrobmy glosowanie Zobaczymy ktora wersja wygra
beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. Chwilę mnie nie było. Nie miałam czasu do Was zjarzec. Mi w zoraj wyszedł pozytywny owulacyjny.. śluz odpowiedni... i było serduszkowanie. Raczej nie liczę na nic w tym msc.a i dowiedziałam się że moja @ czyt teściową nie chce żebyśmy mieli drugie dziecko... ale to nie jej dziecko i nie jej sprawa prawda...MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Nie dowiedziałam się tego od niej. Ale od szwagra żony. My z teściową nie lubimy sie bardzo ... twierdzi że niby nie stać nas na drugie dziecko ( obydwoje pracujemy) ale ja się doedukuje drugiego dna. Drugi syn czyt. szwagier którego długo nie mogła podonic z domu ożenił się w kwietniu i w grudniu bed.koec dziecko i skupia uwagę na tej lepszej synowej i synku który wreszcie ma rodzinę. Dodam że ma żonę już z 9 letnią córka więc jak by nie patrzeć też będzie drugie dziecko... i zarabiają podobnie jak my.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 07:02
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Co z tą moją temp? Z tego nie zaznaczy mi owulacji, pierwszy raz mam takie dziwne temperatury:/ dziś śniło mi się że @ dostałam"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Agatka, ja to bym chciała aby było na odwrót ale niestety nie ma reguły. Podejrzewam że niestety nie doszło do uwolnienia jajka dziwaczne te moje temp w tym cyklu chyba mam maj w plecy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Beatum nic nie dało. Dziwaczne to wszystko"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
U mnie też jest na odwrót ze snami, wiec spokojnie.
Ja to dzisiaj miałam zakręcony sen. Ratowałam pisklęta. Były kurczaczki, chyba kaczuszki (ale dobrze nie pamiętam) i sikorki. Sikorkę taka puchata, pekata nosiłam i szukałam jej gniazda. Pozostałe maluchy weszły gdzieś pod dom i jakaś ptaszyna wpadla i wyganiala z jej miejscówki. Ale aż tak, że kurczaczkom piórka wyrywała. No i ja oczywiście z sercem na dłoni leciałam z pomocąUkija lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
O kurcze, ten program mnie oslabia, przecież widać, że owulka była. A zostaw tamta a zkloc wczorajsza? Przepraszam, że tak kombinuje, ale mi tak zmieniło jak z 36,86 spadła temp na 36,83. W ogole bez sensu, bo to nie spadek, a wszystko poswirowalo.
Ukija lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny