Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno ale wiesz jak się wkurzylam jak wrocilam bo auto wogóle jak zgasilam silnik zero reakcji otwarlam maske zaczelam dociskac kable wszystkie wsiadam do strzału odpala i o co tu chodzi? ale przynajmniej mam świadomość ze vhlopy się pocily dla mnie haha no ale nie powiem wypchac auto pod gorke zeby odpalilo na pych trochę się napocili....
a dzisiaj leje.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 07:31
-
Haha ja pchalam bedac w ciazy 9 tdzien chyba byl tyle tylko ze my bylismy w czterech i puki im sie przypomialo ze ja w ciazy to pchalam, pozniej wsiadlam za kolko a oni pchali z gorki i pod gorke i z gorki i pod i na rondo i do cpnu haha paliwa nam zabraklo nigdy tego nie zapomne
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Makowa, jeszcze nic straconego. Tak jak Dziewczyny napisały, dopóki nie ma @, trzeba wierzyć
Magduullina, piękne zdjęcia Maluszek rośnie sobie ładnie u Ciebie
Rosax, ja chyba w kolejnym cyklu też będę mierzyć jedynie do owulki, bo ta temperatura to tylko jeden wielki stres
U mnie znów spadek, także chyba już wszystko wiadomo. Cień cienia był tylko w mojej głowie. Najbardziej szkoda mi Męża bo on tak bardzo czeka na test i wierzy....
Jakie plany macie Kochane na weekend ?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na dzis mam plany spakowac to smierdzace pranie i wywiesc do pralki rodzicow. Bo wyschlo ale smierdzi ;(
Pojezdzic poszukac pralki w dobrej cenie jak nie znajde to z neta zamawiam.
I moze jak pogoda dopisze to tatko grilla chce robic. Wiec moze zanocuje u rodzicow a na niedziele puki co mam tylko zaplanowane co zrobie na obiadMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny powiem wsm ze naprawdę ale to naprawdę jestem pod wrażeniem kosmetykow z ziaji i ziajka dla dzieci teraz tylko tego bede uzywac tak samo jak dzidziuś przyjdzie na świat bo syn zaczal miec problem ze skora po stosowaniu zrlu do mycia i balsamu z Nivea dla dzieci a ja lubię znowu kosmetyki z avonu to jak do tej pory tylko maslo do ciala z planet spa mnie nie uczynił i perfumy. przed ciążą bylo wszystko ok a teeaz takie jaja
-
ooo a ja jesli idzie o kosmetyki to lubie generalnie naturalne i mam fizia na pkt czytania skladow Dla wariatow polecam taki adres http://www.srokao.pl gdzie mozna przeczytac analize skladow wielu kosmetykow, w tym dla dzieci. Czesto korzystam
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
"niekiedy owulację sygnalizuje jednodniowy spadek temperatury, poprzedzony kilkudniową obecnością śluzu płodnego, dlatego współżycie rano w takim dniu spadku temperatury może być bliskie owulacji. Również pierwsza podwyższona poranna temperatura (po dniach ze śluzem i dniach z temperaturą niższą) może wystąpić w kilkugodzinnym odstępie od jajeczkowania - współżycie rano w tym dniu może być również bliskie owulacji. Badania wykazały też, że dzień owulacji przeważnie wypada w bardzo bliskim sąsiedztwie dnia szczytu śluzu."
rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny