Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Watpie. Pisalysmy w trakcie modernizacji. Oddali to co zabrali wczesniej bo mi wykres sie uzupelnil za to z dzis nic nie ma.
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem dzis moge dopiero pisać . mnie tez się inne wszystko pokazywslo wczoraj masakra ....
a to tak z dzidzia wszystko wporzadku rośnie sobie jest cudowna
wymiary zgadzaja się z data om .
ale nie ujawnilo się nam nie chcislo pokazac co ukrywa.zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypo za tym wszystko jest super serduszko wporzadku wszystkie narzady itd.
lozysko się podnioslo także jest super.
Makowa nic się nie martw zrob jeszcze jeden test w poniedziałek jak wyjdzie dodatni idz do swojego lekarza.zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Susanna jak bol? Minal?
Makowa jak jest teraz? Jest slus jakis czy co?
Magdulina cieszy mnie ze wszystko dobrze.!
Ja stawiam ze bedzie cirka u Was ;p
Tak w ogole to dzien dobry.
Ovu wyznaczylo mi dzis pieknie ovulacje a wiec mierze jutro jeszcze i bye bye! O ile mi sie uda! Ale sobie pomyslalam ze jak juz chce mierzyc to bede mierzyc ale nic na wykres nie wpisze. Nie bede miala jak sie przygladac hihi.
Plecy mnie bola.. Noc na kanapie ;/
I od wczoraj mam bol miesiaczkowy ktory sie nasila. Ide robic kawe a teraz ogladam z synniem toma i jerregoMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax no nie sama panowie jacys aaa się usmialam przy tym bo mi powiedzieli noo widzi pani jak się dla pani pocimy .... cala bylam w nerwach ale te słowa wprawily mnie w taki smiech ze szok a jeszcze tak bylo wczoraj goraco mnie z tych nerwów glowa bolala od samego rana wzoelam apap i nie pomogło
-
nick nieaktualny