Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Moje Kochane w mroźny wieczór.Od wczoraj moje dziedzie ma wysoka gorączkę co wejdzie w nocy znowu ma.Dzis po 5razy wstawalam do niej bo to siku to piciu.Oczy zaszkolne ma.Pech po prostu przed samym wyjazdem do Warszawy.Dwa tygodnie temu co skonczylo sie zapalenie pęcherza to teraz to.Ach byl spokoj trzy miesiące od infekcji a znowu a piac od nowa Polska ludowa grr.
-
SusannaDean wrote:Jezu gdzie ta @.... aaaa
-
Ewi28 wrote:z jednym dzieckiem brykającym już po domu to nie takie proste w dzień serduszkować poczekamy do wieczora nalepiłam pierogów ruskich właśnie, w końcu jajeczko do 24 godz żyję
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Tak jak zwykle przygladalam sie testom czy jest cien tak teraz wpatruje sie w obraz usg no kurcze tam jest taka malazgrabna czarna kropka i smiem myslec ze tam jest dziedzic! Takie myslenie sprawia ze czuje sie lepiej chce juz czwartek!
rosax3 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
A ja... prawie zemdlałam dzisiaj. Jak mi się nagle zaczęło kręcić w głowie, oblewał mnie zimny pot, zemdliło mnie. Okresu u mnie tyle co kot napłakał dziwne ale to pewnie przez słabe endometrium już czekam aż czerwone morze się skończy u zaczynamy działać. Dziś ze znajomymi pijemy winko"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosa no myślałam na tym ale co ja mam mu piwiedzieć? "Panie dwa razy zasłabłam!"? Nie wiem co się dzieje byłam z pół roku na badaniu krwii ale nic mi się nie działo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak jak smerfetka napisala. Lekarz tego nie zignoruje. Lec do lekarza. Musisz wiedziec co jest.
Su nic sie nie martw @ przyjdzie albo kropek za 8 msc
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny za wsparcie :* może we wtorek podejdę do lekarza. Chyba coś się ze mną dzieje. Dużo śpie a ciągle zmęczona jestem, nie mam na nic siły, omdlenia, raz gorąco a raz zimno. Dziwna sprawa...
Oczywiście nie mam też siły wstawać rano i mierzyć temp. W tym cyklu ide na monitoring
Rosa jak się czujesz?
Su widzisz Ty czekasz na @ a ja po skąpej mam już bardzo delikatne plamienie. Ile Ty już jesteś dpo?
Smerfetka a Ty jak tam się czujesz? Widzę 4 dpo ale pewnie system Ci cofnie owu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Dzięki Dziewczyny za wsparcie :* może we wtorek podejdę do lekarza. Chyba coś się ze mną dzieje. Dużo śpie a ciągle zmęczona jestem, nie mam na nic siły, omdlenia, raz gorąco a raz zimno. Dziwna sprawa...
Oczywiście nie mam też siły wstawać rano i mierzyć temp. W tym cyklu ide na monitoring
Rosa jak się czujesz?
Su widzisz Ty czekasz na @ a ja po skąpej mam już bardzo delikatne plamienie. Ile Ty już jesteś dpo?
Smerfetka a Ty jak tam się czujesz? Widzę 4 dpo ale pewnie system Ci cofnie owu
Ukija idzie na monitoring a tu dzidzia w usg bo to nie okres tylko plamienia ale bym jeeebla za przeproszeniem zycze Ci tego z calego serca nawet!
Su jak sytuacja z @?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa w cuda nie wierzę ale uda się w końcu cieszę się że dobrze się czujesz nie schizuj tylko wyluzuj :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyNo 12 dpo mini plamienie dzis 14 dpo 3 dni pp odstawieniu dupka bol jajnika z ktorego owu byla i nic zadnego krwawienia.. Czy jesli w zeszlym cyklu bralam duze dawki dupka i luteiny mialam za niecale 2 dni @ aa wiem ze organizm traktuje cb jak @ wiec rewolicji jako takiej nie zrobilo to...
-
Ukija wrote:Rosa w cuda nie wierzę ale uda się w końcu cieszę się że dobrze się czujesz nie schizuj tylko wyluzuj :*
Schizuje tylko jak cos zaboli, a czasem mocno boli..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp