Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:To moze te 12 dpo dopiero sie zagniezdzalo? Poczekaj ze dwa dni i jak nic sie nie zmieni zrob test. Jak bedzie - to umow sie do gina
Cos czuje ze bedzie jednak @ duzo osob ma takie opoznienia z dupkiem chociaz dziwi mnie to w porownaniu do ostatniego miesiaca...
Tak czy inaczej wstac z lozka nie moge haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest @
Dziewczyny mam zalecenia clo 1-5 dc podejrzewam, że dlatego, aby wspomóc i przyspieszyć owu, którą normalnie mam. To brać już dziś, co nie? Dwa razy mi powtarzał, że mam zacząć brać 1-5 dc po 1 tabletce.
Ale będę się słuchać
ps. kazał na monitoring 8 dc być, 8 dc wyjdzie mi w niedzielę, iść 7 dc w sobotę czy w pon tj. 9dc ? ? Chyba lepiej 7 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 16:51
-
nick nieaktualnyRosa, jak się czujesz?
No tak zrobię właśnie, lepiej iść 7 dc. Szczególnie, że clo może owu przyspieszyć, do tej pory najwcześniej 15 dc miałam a większości 17 dc...może się coś wyhoduje więcej jakieś czworaczki hahahharosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Rosa, jak się czujesz?
No tak zrobię właśnie, lepiej iść 7 dc. Szczególnie, że clo może owu przyspieszyć, do tej pory najwcześniej 15 dc miałam a większości 17 dc...może się coś wyhoduje więcej jakieś czworaczki hahahha
Oooo czworaczkiSusannaDean lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Uf dziewczyny co za zima na dworzu aż pali policzki"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Susanna czemu ostatni cykl?
Rosax, no skoro mam ładne owu bez clo to z clo liczę na kilkoro dzieci i nie żartuję ! hahahhaha
No zima jak sam pieron Ukija, jak się dziś czujesz?