Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:25
goska000 lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Anka32 wrote:O matko, jakbym miała polegać na guście małża to bym piła z Nim żubra czy innego harnasia 🤣
On tylko jak ma okazję to pije dobre whisky
No i piąteczka z Małżem. Ja też mogę tylko łychę pić, ale raz na jakiś czas. Swoje już za młodu wydudniłam Z kolei kak sobie pomyślę, że kiedyś ( 15 lat temu ostatnio ) piłam wódkę z kielona albo jakieś kolorowe świństwa to mi się podnosi 🤢09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualny
aszin, blador2, goska000, Myszkaaa20, Marzycielka, Sarka94, Effiii, Viii, Pusshka, Bulbasek, Zaczarowan, Butterfly23, Muuu., ultramaryna_, Liyss🧚🏻, Wenka, Lola93, Paula9463, ezra, Olalee lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Kochana, jeśli umknęło Ci pytanie Bladorka w sprawie tego kto chce się udzielać na tym wątku to na pewno nic straconego ❤️
Zaraz zostaniesz dopisana i już 😊
No grudzień był dla mnie mega zwariowanym miesiącem. Dzieciaki miały po 2 kartkówki tygodniowo, jakieś wiersze, lektury, jakieś warsztaty świąteczne koniecznie z rodzicami 🙈 i zebrania ... myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok 😅👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Alysa wrote:Mój na szczęście gustuje tylko w tych lepszych alko. Nawet piwa zwykłego nie pije. Niestety ale szarpie to trochę po kieszeni. Na szczęście czesto nie pije 🤣
Mój może coś dziabnie 2x w roku. Oszczędzamy na alko, ale wyrównujemy spożywką. Ubierać i żywić moich chłopaków to nie lada wyczyn. Choć ten starszy już nie rośnie. Za to Młody ekspresowo 🫣09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
nick nieaktualny
-
blador2 wrote:Pomysł powstał w wątku grudniowym i pytałam kilka razy kto się pisze na wątek zbiorowy, nie przepisywałam wszystkich dziewczyn z listopada. Jeśli chcesz dołączyć nie widzę żadnego problemu ☺️ proszę tylko o informację i wyrozumiałość że opis przy Twoim nicku powstanie za chwilę, bo dziewczyny które zgłosiły się wcześniej z automatu mi ten czas dały
Długo jestem na forum i chciałabym być jego częścią 😉
Nie musisz się śpieszyć z opisem spokojnie 🤗 nie pali się 😘blador2, Viii, Olalee lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
nick nieaktualnyMarzycielka wrote:No grudzień był dla mnie mega zwariowanym miesiącem. Dzieciaki miały po 2 kartkówki tygodniowo, jakieś wiersze, lektury, jakieś warsztaty świąteczne koniecznie z rodzicami 🙈 i zebrania ... myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok 😅
Przy trójce Brzdąców to na pewno masz ręce pelne roboty ☺️
Dobrze, że teraz tą przerwa swiąteczna 😁Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:No grudzień był dla mnie mega zwariowanym miesiącem. Dzieciaki miały po 2 kartkówki tygodniowo, jakieś wiersze, lektury, jakieś warsztaty świąteczne koniecznie z rodzicami 🙈 i zebrania ... myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok 😅
U Nas podobnie. Nie dość, że miesiąc zwariowany to Młody standardowo - ręczna 2x w tygodniu, basen, angielski. Dodatkowo w domu robota, a jeszcze kładziemy nacisk na życie rodzinne i każdą wolną chwilę poświęcamy na celebrowanie wspólnego czasu. Bywało ciężko, ale już za chwilę zaczynamy styczeń i wszystko od nowaMarzycielka lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:27
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
goska000 wrote:U Nas podobnie. Nie dość, że miesiąc zwariowany to Młody standardowo - ręczna 2x w tygodniu, basen, angielski. Dodatkowo w domu robota, a jeszcze kładziemy nacisk na życie rodzinne i każdą wolną chwilę poświęcamy na celebrowanie wspólnego czasu. Bywało ciężko, ale już za chwilę zaczynamy styczeń i wszystko od nowa
Córkę na basen woziliśmy w tamtym roku, nauczyła się pływać i teraz na akrobatykę chciała. Syn z kolei na piłkę nożną. Dodatkowy angielski to ja 😅 bo uwielbiam ten język i mieszkałam troszkę w Anglii 😁goska000 lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
My dziś ogladamy jakiś film, chciałam iść też na wspólny spacer z psem, ale jest taka pogoda, że pogonie Małża samego - w końcu dawno tego nie robił 😁🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…”