Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Witam się i ja! Pod koniec dnia i po nadrobieniu grudniowego dotarło do mnie, że ten już otwarty.
Bladorek, czapki z głów za opisy! 😍
Ogólnie czytałam te 10 już napisanych stron i nie mogłam ze śmiechu, nawet niektóre wasze teksty przeczytałam mężowi, jego bratu i bratowej, bo akurat jesteśmy w trasie z Gdańska 😁blador2, Anka32, Viii, Pusshka, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, Zbuntowana, Sofka88 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:25
Viii, Pusshka lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa wrote:I wręcza ananasa 😄
karola_b, Pusshka lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
blador2 wrote:Też tak myślę, uwielbiam Was niezależnie czy któraś jest w ciąży czy niestety nie 🥰
Mnie tam nie ma mimo, że w listopadowym się udzielałam 😅 bo w grudniowym musiałam odpocząć od forum ... Ale ja tam się na siłę nie pcham 😉 będę wierna tylko wątkom miesięcznym 😉👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Marzycielka wrote:Mnie tam nie ma mimo, że w listopadowym się udzielałam 😅 bo w grudniowym musiałam odpocząć od forum ... Ale ja tam się na siłę nie pcham 😉 będę wierna tylko wątkom miesięcznym 😉
Marzycielka, Anka32, Myszkaaa20, Sarka94, blador2, Pusshka, Bulbasek, Butterfly23, ultramaryna_, Sofka88, Paula9463, ezra lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Moimi faworytami win są półsłodkie i półwytrawne. Białe czy czerwone to zależy od humoru 😅 Ostatnio z takich co mi smakowały to biały Riesling i uwielbiam Lambrusco Emilia czerwone lekko gazowane 👌
Muuu. lubi tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Anka32 wrote:To samo
Anka32 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Marzycielka wrote:Mnie tam nie ma mimo, że w listopadowym się udzielałam 😅 bo w grudniowym musiałam odpocząć od forum ... Ale ja tam się na siłę nie pcham 😉 będę wierna tylko wątkom miesięcznym 😉
Paula9463 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
aszin wrote:Te, które chciały być w wątku zbiorowym miały dać znać, serio nie odbieraj wszystkiego tak negatywnie, sama sobie wymyślasz problemy wystarczy napisać, nie każda z nas chciała się udzielać w tym wątku.
Dużo mnie ominęło w wątku grudniowym, bo sama przygotowywałam całe święta i nie miałam niestety czasu na forum. Nawet nie zdążyłam zagłosować w sprawie tytułu 😅
Nie stwarzam sobie problemów 😉👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Anka z Twoim cukrem i insulina to aktualnie lepszym wyborem będzie wytrawne, wiem mnie też to strasznie bolało, a aktualnie sie już tak przyzwyczaiłam że słodkie mi już nie smakuje☺️
Ja to muszę powtórzyć bo ten wynik jest dla mnie wręcz niewiarygodny Chyba, że to już starość 🤔
Jeśli faktycznie miałoby mi zostać tylko wytrawne to sorry ale wolę być abstynentką i nie pić alko wcale 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2023, 17:45
Paula9463 lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Ja to muszę powtórzyć bo ten wynik jest dla mnie wręcz niewiarygodny Chyba, że to już starość 🤔
Jeśli faktycznie miałoby mi zostać tylko wytrawne to sorry ale wolę być abstynentką i nie pić alko wcale 🤣
Anka serio też tak myślałam o wytrawnym, a aktualnie jak mi ktoś poda słodkie to chce uciekać 🤣🤣🤣
Dostałam od męża na imieninki słodkie i nie ukrywam ale chciałam mi krzywdę ta butelka zrobić 👿Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2023, 17:47
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września, 20:25
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyMarzycielka wrote:Dużo mnie ominęło w wątku grudniowym, bo sama przygotowywałam całe święta i nie miałam niestety czasu na forum. Nawet nie zdążyłam zagłosować w sprawie tytułu 😅
Nie stwarzam sobie problemów 😉
Kochana, jeśli umknęło Ci pytanie Bladorka w sprawie tego kto chce się udzielać na tym wątku to na pewno nic straconego ❤️
Zaraz zostaniesz dopisana i już 😊Marzycielka, Pusshka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Anka ja też kiedyś byłam fanką półsłodkich win, ale małż mnie wciągnął w wytrawne. Teraz tamte są bleee. Ale nie jestem aż takim znawca zeby Wam nazwami sypac 🤣
O matko, jakbym miała polegać na guście małża to bym piła z Nim żubra czy innego harnasia 🤣
On tylko jak ma okazję to pije dobre whiskygoska000, Muuu., Pyśkaaa lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy z latania. Młody jak zawsze przeszczęśliwy. Zjedliśmy dopiero obiad/kolację. Pękam w szwach... Pół godzinki dla słoninki, ogarnę trochę dom i wskakuję drugi raz na stepper bo kroków od miesiąca to robię tyle co kot napłakał...
Mój Mrożonek od marca codziennie je ananasa :> nie powiem, efekt jest
Jakie plany na wieczór oprócz bzyków? 😅09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜