Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane , witam się z norki 🥲
Dziś przyszła wstrętna 🐒
Cykl mi się skrócił pewnie od NAC z czego się akurat cieszę -26 dni
No nic trzeba się otrząsnąć i działać dalej, mąż mnie bardzo wspiera i pociesza żebym się nie martwiła , że ten rok będzie dobry , znalazł właśnie pracę i wyjechał na 2 tygodnie , więc głowa jest spokojniejsza , prawie rok nie mógł znaleźć stałej pracy, myślę że to nie pomagało naszym starania
Pytanko mam ważne , mam zamiar zrobić wszystkie badania z 1 strony wątków miesięcznych , 3 dnia cyklu zrobię hormony , powiedzcie mi czy od razu mogą zrobić resztę badań ? Tsh , ft3 ,ft4, homocysteina itp , to wszystko co na 1 stronie ? Odstawić muszę jakieś suple przed tym ? Mam czas do czwartku bo chciała bym zrobić wszystko za jednym razem, dodatkowo Pani z recepcji gdzie chce robić badania mówi że od 1 idą do góry ceny 🥲wiem chciała bym się załapać na stary cennik . Oczywiście z wynikami będę was męczyć 😅
Miłego dnia kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2024, 10:29
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
od: 04.23
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Koenzym Q10 ubichnon, wit.C
🧑 ➡️ wit d3, kwasy omega-3, NAC, wit.C , NAC,
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ MUCHA- negatywna 25.03.24
✅️ Morfologia 2%-4% 🧔🏻duża ilość
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
✅️Zespół antyfosfolipidowy - ujemny
✅️ Trombofilia wrodzona- ujemne
✅️Kariotyp - prawidłowy XX XY
6.12.24 Histeroskopia?
08.23- poronienie , puste jajo płodowe 💔
12.23 cb 💔
07.24 Aniołek 9+1 ( zatrzymany 6+3) 💔
09.24 cb💔 -
My pod jedną dużą ale dlatego, że mąż się nie przykrywa🤣 w ogóle jak zaczął pracę zmianową i poszedł na nocki to ja w ogóle nie spałam cały tydzień, po 2 latach to już normalka👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyPaula9463 wrote:U nas jest różnie, większą ochotę ma mąż ale i ja czasem wyskoczę 😅 teraz jak jesteśmy chorzy właśnie to mi brakuje buziaków i przytulanek 😅 mówię mu dzisiaj że w sumie i tak jestem chora to niech mi da buzi a on do mnie ale ja zdrowieje 🤦♀️🤣🤣🤣 uprzejmie donoszę że to on mnie zaraził... I jeszcze jak mu to powiedziałam to powiedział proszę 🤣🤣🤣 mówię poczekam sobie 😅🤣
Paula9463 lubi tę wiadomość
-
Co do kołder to ja z moim mężem od zawsze pod jedną. Musieliśmy tylko kupić większy rozmiar, bo nasza Psotka jak obudzi się w nocy i bierzemy ją miedzy siebie do naszego łóżka to od razu nas odkrywa swoimi girkami 😅 a ja też z tych, co muszą być przykryte po uszy 😁
Olalee, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ccarolinaa, przykro mi 🫂
Ccarolinaa lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina⏳
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyCcarolinaa wrote:Dzień dobry kochane , witam się z norki 🥲
Dziś przyszła wstrętna 🐒
Cykl mi się skrócił pewnie od NAC z czego się akurat cieszę -26 dni
No nic trzeba się otrząsnąć i działać dalej, mąż mnie bardzo wspiera i pociesza żebym się nie martwiła , że ten rok będzie dobry , znalazł właśnie pracę i wyjechał na 2 tygodnie , więc głowa jest spokojniejsza , prawie rok nie mógł znaleźć stałej pracy, myślę że to nie pomagało naszym starania
Pytanko mam ważne , mam zamiar zrobić wszystkie badania z 1 strony wątków miesięcznych , 3 dnia cyklu zrobię hormony , powiedzcie mi czy od razu mogą zrobić resztę badań ? Tsh , ft3 ,ft4, homocysteina itp , to wszystko co na 1 stronie ? Odstawić muszę jakieś suple przed tym ? Mam czas do czwartku bo chciała bym zrobić wszystko za jednym razem, dodatkowo Pani z recepcji gdzie chce robić badania mówi że od 1 idą do góry ceny 🥲wiem chciała bym się załapać na stary cennik . Oczywiście z wynikami będę was męczyć 😅
Miłego dnia kochaneCcarolinaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Butterfly23 wrote:Carolina 🫂
Wszystko prócz żelaza i ferrytyny podczas @.👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
👩 ➡️ Wit d3, kwasy omega-3,, kwas foliowy Naturell, b12 Naturell, , Resweratrol, NAC, Koenzym Q10 ubichnon, wit.C
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
6.12.24 Histeroskopia?
12.23 cb 💔
09.24 cb💔 -
nick nieaktualny
-
Carolina ,🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂, nie rób żelaza i ferrytyny. Resztę możesz
My od zawsze pod jedną kołdrą. Kuba cały rok śpi bez przykrycia, ja mu nerki chociaż zakrywam jak już zaśnie. Śpimy przy uchylonym oknie i nie chcę żeby go przewiało. Wiecznie mu ciepło i teraz hit - od marca do grudnia chodzi w krótkich spodenkach 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶Ccarolinaa, Olalee, aszin lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:@Ccarolinaa Tulę za 🐒🫂
I kciuki za męża. Niech mu się dobrze pracuje 😊Anka32, Olalee, goska000, Cerva, kasia97, Pusshka, blador2 lubią tę wiadomość
👩🏻 34l 🧔🏻 36l
🤵♂️👰♀️21.08.2020
👶 11.2018
Starania o drugie 👶
❌️MTHFR_1298A- hetero
❌️PAI-1 4G hetero
❌️AMH- 0,711
✅️ Białko wolne s 78,2 %
✅️PPJ ANA 1 ujemne
✅️Komórki NK 9%
6.12.24 Histeroskopia?
12.23 cb 💔
09.24 cb💔 -
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:Dziewczyny ale się tu słodko zrobiło od Waszych opowieści
Paula widzę, że mój bardzo podobny do Twojego ( oczywiście nie pod kątem czepiania itp ale też lubi kiecki, chociaż, który facet nie lubiCerva, Olalee, Muuu., Pusshka, Edithka, Paula9463 lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
AMH: 4,44 ng/ml
01/25- IVF
08.01- start stymulacji 💉 ovaleap 1x150 -
nick nieaktualnygoska000 wrote:Carolina ,🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂, nie rób żelaza i ferrytyny. Resztę możesz
My od zawsze pod jedną kołdrą. Kuba cały rok śpi bez przykrycia, ja mu nerki chociaż zakrywam jak już zaśnie. Śpimy przy uchylonym oknie i nie chcę żeby go przewiało. Wiecznie mu ciepło i teraz hit - od marca do grudnia chodzi w krótkich spodenkach 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶
my też zawsze jedna kołdra, ale jest dosyć duża -
Ccarolinaa wrote:Bardzo dziękuję a odstawić suple jakieś muszę ? Czy brać wszystko mogę ?
Ccarolinaa lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
AMH: 4,44 ng/ml
01/25- IVF
08.01- start stymulacji 💉 ovaleap 1x150