Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Olalee wrote:Dziewczyny robię kawę i czekamy:)
Chociaż wiele z Was już o tej godzinie nie pije
ja też właśnie robię kawusię - pogoda fatalna i oczy same się zamykają 💤Olalee lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualny
-
powiem Wam, że poszłam za ciosem i z Wenecji kupiłam bilety do Rzymu - narzeczony będzie miał super niespodziankę na 30tke ✨✨
już nie mogę się doczekać maja! a teraz tylko albo aż muszę zarezerwować noclegiButterfly23, Myszkaaa20, blador2, goska000, karola_b, ezra, Olalee, Liyss🧚🏻, Pusshka lubią tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września, 06:34
goska000, ezra lubią tę wiadomość
26 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnykasia97 wrote:powiem Wam, że poszłam za ciosem i z Wenecji kupiłam bilety do Rzymu - narzeczony będzie miał super niespodziankę na 30tke ✨✨
już nie mogę się doczekać maja! a teraz tylko albo aż muszę zarezerwować noclegi
Marzy mi się Rzym 😍 mam nadzieję, że też kiedyś się wybierzemy, najlepiej już w czwórkę 🥹🙏🏻kasia97, goska000, Butterfly23, karola_b, Olalee lubią tę wiadomość
-
Zabijecie Jakubowskiego :> Właśnie pojechał z Leo odebrać kurtkę dla Młodzieńca i na zakupy. Powiedział, wręcz rozkazał, że mam za nim poczekać i razem sprawdzimy wyniki. Biedny nie pokazuje, że się stresuje i jeszcze mnie pociesza bo od rana mu tarabanię o rzeczach niepozytywnych... Zrobiłam pinky promise i mamy taką zasadę w rodzince, że nie zrywamy tej obietnicy 🤙 Także tego... Zdążycie jeszcze zrobić kilka rzeczy :>
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
goska000 wrote:Zabijecie Jakubowskiego :> Właśnie pojechał z Leo odebrać kurtkę dla Młodzieńca i na zakupy. Powiedział, wręcz rozkazał, że mam za nim poczekać i razem sprawdzimy wyniki. Biedny nie pokazuje, że się stresuje i jeszcze mnie pociesza bo od rana mu tarabanię o rzeczach niepozytywnych... Zrobiłam pinky promise i mamy taką zasadę w rodzince, że nie zrywamy tej obietnicy 🤙 Także tego... Zdążycie jeszcze zrobić kilka rzeczy :>
goska000 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+…?
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150 -
kasia97 wrote:powiem Wam, że poszłam za ciosem i z Wenecji kupiłam bilety do Rzymu - narzeczony będzie miał super niespodziankę na 30tke ✨✨
już nie mogę się doczekać maja! a teraz tylko albo aż muszę zarezerwować noclegi
Na pewno będzie zachwycony 🥰kasia97 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygoska000 wrote:Zabijecie Jakubowskiego :> Właśnie pojechał z Leo odebrać kurtkę dla Młodzieńca i na zakupy. Powiedział, wręcz rozkazał, że mam za nim poczekać i razem sprawdzimy wyniki. Biedny nie pokazuje, że się stresuje i jeszcze mnie pociesza bo od rana mu tarabanię o rzeczach niepozytywnych... Zrobiłam pinky promise i mamy taką zasadę w rodzince, że nie zrywamy tej obietnicy 🤙 Także tego... Zdążycie jeszcze zrobić kilka rzeczy :>
Kuba, jak mogłeś!goska000 lubi tę wiadomość
-
aszin wrote:Jak on może się tak nad nami wszystkimi znęcać?! 🤪
Zapytam -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września, 06:34
goska000 lubi tę wiadomość
26 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
goska000 wrote:Na pewno będzie zachwycony 🥰
Gosia, w tamtym roku byliśmy w Paryżu, zabrałam go na mecz PSG z okazji urodzin - a on po wszystkim zapytał się "a gdzie mój tort, jak to urodziny bez tortu?"🤣🤣
oczywiście wiem, że się cieszył jak małe dziecko i w tym roku też się będzie cieszył - ale ten tekst rozwalił mnie na łopatki 🤣👩🦰 26 / 7 cs ✨
🙎♂️ 30 -
goska000 wrote:Zabijecie Jakubowskiego :> Właśnie pojechał z Leo odebrać kurtkę dla Młodzieńca i na zakupy. Powiedział, wręcz rozkazał, że mam za nim poczekać i razem sprawdzimy wyniki. Biedny nie pokazuje, że się stresuje i jeszcze mnie pociesza bo od rana mu tarabanię o rzeczach niepozytywnych... Zrobiłam pinky promise i mamy taką zasadę w rodzince, że nie zrywamy tej obietnicy 🤙 Także tego... Zdążycie jeszcze zrobić kilka rzeczy :>
no nie 😀 nie pozostaje nam nic innego jak czekać na koniec męskiego shoppingu 🙈👩🦰 26 / 7 cs ✨
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Marzy mi się Rzym 😍 mam nadzieję, że też kiedyś się wybierzemy, najlepiej już w czwórkę 🥹🙏🏻
na pewno się uda! ja po cichu liczę że do maja też będziemy mieć małego Kropka na pokładzie ✨Anka32, Butterfly23, Olalee lubią tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
🙎♂️ 30 -
nick nieaktualny