Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Olale senność zwiastowała grad🤣27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Fooskatt wrote:Nom, własnie chodziło mi o to, że biorę sobie cały cykl 600 mg, a w 3-7dc brałam miovella nac. I czy ten nac 600mg mogę brać przez cały cykl przy stosowaniu Clo, czy nie powinnam
Ktoras z dziewczyn tu z forum z duza wiedza medyczna wypowiadala sie kiedys, ze przy stymulowanym cyklu nie powinno sie brac NAC wogole, bo moze namieszac.11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualnyAlysa a już Ci przeszło ?
Maja liczę, że już w czwartek sikniesz:) oby pozytywnie:)
Paula to Cie choroba przeorała okrutnie. Trzymam kciuki za wyniki biopsji. I za dwa pęcherzyki a chciałabyś bliźniaki? Z pieluchami najgorzej pierwsze dni, ale jak już zdjęłaś - nie zakładaj ponownie. Córkę odpieluchowałam w miarę szybko - w pierwszy dzień chyba z 7 razy majtki zmieniałam, ale później było już dobrze. Tylko ciągle chodziłam i pytałam się czy chce siku. Na spacer wkładałam podkład do wózka i jeździłam z nocnikiem - na szczęście lato było bardzo szybko przestała sikać -
Cześć dziewczyny!
Witam się z Wami po przerwie... przydługawej, ale potrzebowałam jej. Cieszę się, że mnie z Winiar mimo to nie wyrzuciłyście na listę zapomnienia 😂
Z aktualizacji co u mnie - bez zmian. 3 stymulacja, 17dc. Owu była prawdopodobnie w sobotę. Podziałaliśmy co mogliśmy. Przy okazji wizyty w 3mieście znowu na monitoring zrobiłam sobie pakiet witamin i minerałów. Bo wstyd się przyznać, ale nigdy nie badałam.
Wyniki:
Jak na moje oko wyglądają spoko.
Nie nadrabiałam całych 3 tygodni, chyba bym musiała cały dzień siedzieć przed tel. Ale widzę, że u Was się sporo wydarzyło. Trochę Was też podczytywałam.
Przede wszystkim @Goska 🫂🫂 nie ma czasami słów żeby opisać jak człowiekowi bardzo przykro.
@Frutelka 🤞 ogromne kciuki za betę.
@Anka 🤞cyto na pewno będzie prawidłowa.
@Puszinko powodzenia w nowej pracy! Mam nadzieję, że dziś wrócisz do domu i stwierdzisz, że była to świetna decyzja!
Edit @Aszin ogromne kciuki za obie fasolki! 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2024, 10:30
Anka32, Olalee, Frutellka , aszin, bonassola, Liyss🧚🏻, Pusshka lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
nick nieaktualny
-
klaudia_23 wrote:Ktoras z dziewczyn tu z forum z duza wiedza medyczna wypowiadala sie kiedys, ze przy stymulowanym cyklu nie powinno sie brac NAC wogole, bo moze namieszac.
Był na forum artykuł medyczny, który potwierdzał wspierające działanie nac przy stymulacji. Ja brałam, jajo urosło, nie przestymulowaliśmy 😊Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
nick nieaktualny
-
klaudia_23 wrote:Ktoras z dziewczyn tu z forum z duza wiedza medyczna wypowiadala sie kiedys, ze przy stymulowanym cyklu nie powinno sie brac NAC wogole, bo moze namieszac.
Ja pisałam, że stymulacji nie łączymy z ziołami Sroki, NAC można brać - to jest informacja od lekarza.Olalee, Sarka94, Anka32, klaudia_23, Effiii, Butterfly23, blador2, Pusshka lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne - CRL 6,1 cm Dzieciaczka, FHR 152🧬 ryzyka niskie
10.12 - 143 g Dziewczynki 🩷🩷
13.01 - USG II trymestru
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
Olalee wrote:Sarka super, że jesteś. Myślałam ostatnio o Tobie. Na moje oko też wyniki wyglądają całkiem ładnie Czyli pozostaje nam odliczać dni do testowania? powodzenia
Dzięki 🥰 pewnie będę testować, chciałabym wytrzymać do daty 🐒 Jednak się nie nastawiam, że mi się uda 😁
Widziałam, że u Ciebie zawieszone starania. Jak sytuacja z mężem?Olalee lubi tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023 -
Sarka94 wrote:Cześć dziewczyny!
Witam się z Wami po przerwie... przydługawej, ale potrzebowałam jej. Cieszę się, że mnie z Winiar mimo to nie wyrzuciłyście na listę zapomnienia 😂
Z aktualizacji co u mnie - bez zmian. 3 stymulacja, 17dc. Owu była prawdopodobnie w sobotę. Podziałaliśmy co mogliśmy. Przy okazji wizyty w 3mieście znowu na monitoring zrobiłam sobie pakiet witamin i minerałów. Bo wstyd się przyznać, ale nigdy nie badałam.
Wyniki:
Jak na moje oko wyglądają spoko.
Nie nadrabiałam całych 3 tygodni, chyba bym musiała cały dzień siedzieć przed tel. Ale widzę, że u Was się sporo wydarzyło. Trochę Was też podczytywałam.
Przede wszystkim @Goska 🫂🫂 nie ma czasami słów żeby opisać jak człowiekowi bardzo przykro.
@Frutelka 🤞 ogromne kciuki za betę.
@Anka 🤞cyto na pewno będzie prawidłowa.
@Puszinko powodzenia w nowej pracy! Mam nadzieję, że dziś wrócisz do domu i stwierdzisz, że była to świetna decyzja!
Edit @Aszin ogromne kciuki za obie fasolki! 🤞
Wyniki są niezłe, ale B12 jeszcze bym podniosła“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne - CRL 6,1 cm Dzieciaczka, FHR 152🧬 ryzyka niskie
10.12 - 143 g Dziewczynki 🩷🩷
13.01 - USG II trymestru
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
nick nieaktualny
-
@Olalee w piątek odleciałam do spania już o 21, sobota pranie, sprzątanie, gotowanie, a wieczorem z mężem zrobiliśmy sobie wieczór filmowy. W niedzielę byliśmy praktycznie cały dzień u teściów i nie tknęłam nawet telefonu 😅
Dziewczyny, potrzebuję super przepis na szybki obiad, może jakiś makaron. Macie coś sprawdzonego? -
https://zosiawinczewska.pl/nac-a-wspieranie-plodnosci-w-pcos/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6036781/
Edit. Potwierdzone Infor nie łączy się ziół z stymulacja lekami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2024, 10:42
Sarka94 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnySarka94 wrote:Dzięki 🥰 pewnie będę testować, chciałabym wytrzymać do daty 🐒 Jednak się nie nastawiam, że mi się uda 😁
Widziałam, że u Ciebie zawieszone starania. Jak sytuacja z mężem?
Jest całkiem spokojnie, ostatnio nie mam się do czego przyczepić. Nadzieja zawsze jest. Niedługo mamy wizytę u psychologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2024, 10:48
Sarka94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarola_b wrote:@Olalee w piątek odleciałam do spania już o 21, sobota pranie, sprzątanie, gotowanie, a wieczorem z mężem zrobiliśmy sobie wieczór filmowy. W niedzielę byliśmy praktycznie cały dzień u teściów i nie tknęłam nawet telefonu 😅
Dziewczyny, potrzebuję super przepis na szybki obiad, może jakiś makaron. Macie coś sprawdzonego?
Dobry jest czasem taki detoks od telefonuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2024, 10:42
-
ezra wrote:
Tak, dziś 2 dc jedna tabletka, od jutra przez 5 dni 3x dziennie po jednej ☺️ezra lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
AMH: 4,44 ng/ml
01/25- IVF
08.01- start stymulacji 💉 ovaleap 1x150 -
karola_b wrote:@Olalee w piątek odleciałam do spania już o 21, sobota pranie, sprzątanie, gotowanie, a wieczorem z mężem zrobiliśmy sobie wieczór filmowy. W niedzielę byliśmy praktycznie cały dzień u teściów i nie tknęłam nawet telefonu 😅
Dziewczyny, potrzebuję super przepis na szybki obiad, może jakiś makaron. Macie coś sprawdzonego?
To moze ta zapiekanka z makaronem polecana przez kilka dziewczyn juz tutaj:
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/makaron-zapiekany-z-kurczakiem-i-szpinakiem#google_vignette
Ja planuje ja robic w tym tygkarola_b lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklaudia_23 wrote:To moze ta zapiekanka z makaronem polecana przez kilka dziewczyn juz tutaj:
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/makaron-zapiekany-z-kurczakiem-i-szpinakiem#google_vignette
Ja planuje ja robic w tym tyg
potwierdzam robiłam ostatnio i córce, która nie przepada za makaronami - bardzo smakowała