Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Druga noc z rzędu bezsenna.Maz mi wczoraj powiedział że to był najgorszy dzień w jego życiu i że nigdy mnie w takim stanie nie widział nawet przy porodach.W domu też spazmy bo malutka tęskni za mamą a ja też tak strasznie za nią, dotychczas najdłużej byliśmy bez siebie 4h😭.
Z tą histero miałam po prostu pecha miałam usuwane polipy endometrialne plus łyżeczkowanie w znieczuleniu ogólnym.I chyba lekarz za bardzo chciał mnie"wyczyścić". Przynajmniej tak powiedział mężowi jak tam wczoraj dzwonił do tej placówki.
Teraz niestety nie wiem co ze staraniami jestem tym zrozpaczona i i jakby to dziewczyny mówicie będę potrzebować wynajem długoterminowy norki. Miałam umówioną wizytę w klinice na koniec marca oczywiście odwołam ją. Cała ta nadzieja którą nosiłam sobie właśnie prysła.
Przepraszam że tak chaotycznie .Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Anka nic dziwnego że dogłębnie analizujesz , kciuki jak zwykle trzymam ✊✊
Bodzenka wydaje mi się że faktycznie źle się złożyło z tą histeroskopia, chociaż też uważam że trochę Cię wczoraj zlekceważyli. Twoja nadzieja wróci, potrzebujesz po prostu czasu, a jak coś to wiesz że jesteśmy tu i z chęcią użyczymy rękawa jak będziesz chciała się wyplakać, a teraz wracaj do zdrowia żebyś jak najszybciej mogła wrócić do swoich skarbów ❤️
Aszin , Butterfly dziękuję ❤️skoczę jednak do Lidla a jutro będę zawijaćAnka32, aszin, Butterfly23 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Wczoraj wyszła mi opryszczka na ustach, w styczniu też ją miałam. Czy narobiłam sobie tym nadziei na to, że to może będzie udany cykl? 🥹
Motylku przydałby mi się kopniak od Ciebie na ogarnięcie 🤣
Ten czas po owu do okresu jest najgorszy. Wymyślanie objawów, czas start 😅Anka32 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
AMH: 4,44 ng/ml
01/25- IVF
08.01- start stymulacji 💉 ovaleap 1x150 -
Dzień dobry, miłego dnia dziewczyny!
Bodzenka 🫂🫂🫂 wracaj szybko!
Viii synek jest teraz najważniejszy. Nie mogę uwierzyć, że takie rzeczy już w drugiej klasie... Dobrze, że szkoła w ogóle zareagowała. Oby udało Wam się z tym uporać. Trzymajcie się ❤️
Blador oby szybko przeszło.
Hahaha Anka to musicie zmajstrować synusia 😆
Zapomniałam wczoraj napisać, ja mam wizytę 21.03 o 15.30.Viii lubi tę wiadomość
Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
@Pusshka - super, że w nowej pracy jest dobra atmosfera. to bardzo wazne i bardzo ułatwia zaklimatyzowanie się. Co do obowiązków, zawsze wydaje się na początku, że wszystkiego dużo i trudno ogarnąć, ale z czasem się wdrożysz
@Viii - przykro mi, że synka coś takiego spotyka. Wiem, jak to jest. Przeżyłam na własnej skórze. Najważniejsze teraz wsparcie. Szkoła ma obowiązek reagować i z tego co piszesz na razie zareagowali bardzo odpowiednio. Trzymam kciuki, żeby się to uspokoiło wszystko.
@Bodzenka - współczuje bardzo! Dobrze, że mąż w porę zareagował. To, co się dzieje w niektórych szpitalach to woła o pomstę do nieba.
Ja wizytuję jutro (muszę zadzownić i zapytać o której, bo oczywiście zapomniałam ;p). Jutro ostatni monitoring potwierdzający owulację, ale po wzroście temperatury podejrzewam, że rzeczywiście owulacja była w tym cykluViii, Pusshka lubią tę wiadomość
31 lat.
4 ciąże - 3 poronienia (9 i 12, 5 tc), 3 ciąża zakończona pozytywnie 30.06.2020 na świat przyszedł Staś.
Macica dwurożna, tyłozgięcie, problemy z krzepliwością krwi.
I/2024 - bc.
II/2024 - CLO. (dwa pęcherzyki dominujące, oba pękły). progesteron w normie. Piękne endometrium.
III/2024 - CLO. -
Anka32 wrote:Wczoraj wyszła mi opryszczka na ustach, w styczniu też ją miałam. Czy narobiłam sobie tym nadziei na to, że to może będzie udany cykl? 🥹
Motylku przydałby mi się kopniak od Ciebie na ogarnięcie 🤣
Ten czas po owu do okresu jest najgorszy. Wymyślanie objawów, czas start 😅
Także jeszcze kilka dni i zobaczymy ❤️❤️❤️
Mój wykres jest dziwny jedna i ta sama temperatura praktycznie, mikroskopijne wahania.
Dziewczyny czy któraś pamięta ta odżywkę do paznokci co twardnieje i daje efekt jak hybryda?
Moje pazy po zdjęciu hybrydy są okropne 😭 bolą i są tak cienkie jak kartka papieru.
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Bodzenka, najważniejsze, że masz najgorsze za sobą! 🫂 Wierzę, że niedługo Twoje siły i nadzieje wrócą :*
-
Cześć dziewczyny,
Wracam nie ma co rozpamiętywać i ruszamy do przodu, ten miesiąc odpuszczam sobie stymulację - tak czy siak mam własne owulacje - których testy owulacyjne nie wyłapują; zresztą mi owulaki nawet pęcherzyka gotowego do pęknięcia nie wyłapują.
Z nowości zamówiłam pakiet na KIRY - chcę mieć pewność, że wszystko jest w porządku; jeszcze chciałabym zrobić pakiet toxo i cmv tylko jeszcze nie wiem które badania mam wybrać , żeby mieć komplet; ale ogarnę to.Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
4.09.2024 r. - transfer blastki
12.09.2024 r. - beta HCG 50,27 mIU/ml - zostań z Nami proszę! (po Zivafert i Ovitrelle) Progesteron 128 ng/ml
14.09.2024 r. - beta HCG 56,41; Progesteron 121 ng/ml
17.09.2024 r. - beta HCG 200,42; Progesteron 108,6 ng/ml
20.09.2024 r. - beta HCG 802,05; Progesteron 85,9 nh/ml
2.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 0,44 cm; 140 uderzeń /min
16.10 - wizyta, mamy ❤️, CRL 1,9 cm; 143 uderzeń/min 😻
7.11 - CRL 4,4 cm; FHR 167, mamy małego Wstydnisia😊
13.11 - prenatalne - CRL 6,1 cm Dzieciaczka, FHR 152🧬 ryzyka niskie
10.12 - 143 g Dziewczynki 🩷🩷
13.01 - USG II trymestru
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)
-
Butterfly23 wrote:Dziewczyny macie też problem z forum? Nie wyświetla mi się okienko do wpisania wiadomości, wiadomości są pomieszane…
Frutellka, dobrze że jesteś :*Frutellka lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina⏳
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Gosiu 🫂
Bodzenko współczuje tej całej sytuacji. Zdrówka dla Ciebie ❤️
Pushka super ze w pracy dobrze!
Ja po monicie. Szału nie ma znowu. Endo cienkie 4 mm. Lewy jajnik cisza. W prawym największy pęcherzyk 11 mm ale powiedziała ze to nie jest to czego szukamy. Dostałam dodatkowy zastrzyk. Specjalnie nie brałam NAC żeby nie zrobić torbieli a tu znowu taka niespodzianka. Załamać się idziegoska000 lubi tę wiadomość
-
Frutellka wrote:Cześć dziewczyny,
Wracam nie ma co rozpamiętywać i ruszamy do przodu, ten miesiąc odpuszczam sobie stymulację - tak czy siak mam własne owulacje - których testy owulacyjne nie wyłapują; zresztą mi owulaki nawet pęcherzyka gotowego do pęknięcia nie wyłapują.
Z nowości zamówiłam pakiet na KIRY - chcę mieć pewność, że wszystko jest w porządku; jeszcze chciałabym zrobić pakiet toxo i cmv tylko jeszcze nie wiem które badania mam wybrać , żeby mieć komplet; ale ogarnę to.
Trzymam kciuki za Ciebie cały czas, ruszyło się coś, a to mimo wszystko jest dobry znak.03.2023💔 8tc 👼
01/25- IVF
08.01- start stymulacji 💉 ovaleap 1x150 -
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:Nooo Anka Anka 🤞✊ już niejedna tu właśnie opryszczka przyniosła ⏸️
Także jeszcze kilka dni i zobaczymy ❤️❤️❤️
Mój wykres jest dziwny jedna i ta sama temperatura praktycznie, mikroskopijne wahania.
Dziewczyny czy któraś pamięta ta odżywkę do paznokci co twardnieje i daje efekt jak hybryda?
Moje pazy po zdjęciu hybrydy są okropne 😭 bolą i są tak cienkie jak kartka papieru.
Eh, męża coś bierze więc może mnie też ale on się źle czuje a u mnie organizm jeszcze walczy i stąd opryszczka 🤣
Ciekawy ten Twój wykres, zobaczymy co przyniosą kolejne dni 🤗✊🏻🍀 -
nick nieaktualny
-
Butterfly23 wrote:Hej Frutellka. Myślałam wczoraj o Tobie. Widziałam, że na Dinusiach pisałaś o skrajnie niskim progesteronie. Nie pamiętam już Twojego poziomu, ale chyba koło 12. To jest poziom, który by sobie poradził z utrzymaniem ciąży, dodatkowo od razu zadziałałaś z jego uzupełnieniem. Ale mi się wydaje, że pierwsza beta była już spadkowa. Dlatego i ona i progesteron był niski.
Trzymam kciuki za Ciebie cały czas, ruszyło się coś, a to mimo wszystko jest dobry znak.Butterfly23 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina⏳
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Butterfly23 wrote:Hej Frutellka. Myślałam wczoraj o Tobie. Widziałam, że na Dinusiach pisałaś o skrajnie niskim progesteronie. Nie pamiętam już Twojego poziomu, ale chyba koło 12. To jest poziom, który by sobie poradził z utrzymaniem ciąży, dodatkowo od razu zadziałałaś z jego uzupełnieniem. Ale mi się wydaje, że pierwsza beta była już spadkowa. Dlatego i ona i progesteron był niski.
Trzymam kciuki za Ciebie cały czas, ruszyło się coś, a to mimo wszystko jest dobry znak.
Tylko u Frutellki te 12 to bylo juz wspomagane luteina11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Nomeolvides wrote:Gosiu 🫂
Bodzenko współczuje tej całej sytuacji. Zdrówka dla Ciebie ❤️
Pushka super ze w pracy dobrze!
Ja po monicie. Szału nie ma znowu. Endo cienkie 4 mm. Lewy jajnik cisza. W prawym największy pęcherzyk 11 mm ale powiedziała ze to nie jest to czego szukamy. Dostałam dodatkowy zastrzyk. Specjalnie nie brałam NAC żeby nie zrobić torbieli a tu znowu taka niespodzianka. Załamać się idzie03.2023💔 8tc 👼
01/25- IVF
08.01- start stymulacji 💉 ovaleap 1x150