Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Astereae wrote:Lola, ja mam podobne odczucia co do nabiału. Tyle teorii ilu specjalistów.
-
Liyss🧚🏻 wrote:Piękne macie brzuszki kochane 😍
Myszka, w Kauflandzie w czwartki jest zawsze dużo emerytów bo nowa gazetka wchodzi 😁
Ja też mam gdzieś czy rodzina czy nie, jak ktoś by powiedział do mnie taki tekst to od razu by mąż reagował i ja oczywiście też ( mam niewyparzony język 🤪). Sorry jak można tak komuś mówić, ktoś chce być śmieszny, fajny a jest żenujący 😅
A ja zadowolona że pojadę sobie z rana i na spokojnie zrobię zakupy 😂🤣Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@Małgosia, wspaniale, że wszystko dobrze - czekamy jak cierpliwe Ciotki na fotki Kawalera za 2 tyg.🥰
@Cerva sama jestem ciekawa, haha 😂
@Alysa, w takich chwilach nie dowierzam. Serio. 😲
@Anka jak napisałaś, że bonus dla Alysy to myślałam, że spotkałaś Kapibarę, padłam sama z siebie 😂😂😂
Ja mam dziś barszczyk ukraiński na rosołku co został, Małżyk zrobił a że usłuchałam, że rosołki i zupki dobre w trakcie @ to jem ze smakiem i poczuciem uzdrawiania ciała i duszy, hehe 🥰🥰🥰
Powiem Wam, że bycie w ciąży to dla mojej wyobraźni nadal abstrakcja ale wiem, że to będzie najpiękniejsza chwila w moim życiu. I dopiero dziś rozumiem co moja Mama zawsze miała na myśli mówiąc, że ja i mój brat to dla niej największe szczęście. ❤
karola_b, Butterfly23, Małgosiagosia, Myszkaaa20, Cerva, Liyss🧚🏻, Pusshka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
No i oczywiście cudne brzuszki, nasze brzuchatki 🥰😍🐯
karola_b, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
@Frutellka, na Laparoskopii pisałaś post o swojej, miałaś usuniętą torbiel z jajnika - wszystko dobrze poszło? U mnie tak boja się ruszać tych torbieli jajnikowych żeby nic nie uszkodzić
I jeszcze jedno mam pytanie, bo pisałaś że miałaś miesiąc zwolnienia i po 3 tygodniach możecie wrócić do starań, miesiąc zwolnienia od starań czy L4 czy jak? Chodzi mi właśnie o to jak szybko po można się starać, czasem ponoć i w tym samym cyklu już można -
nick nieaktualnyezra wrote:@Małgosia, wspaniale, że wszystko dobrze - czekamy jak cierpliwe Ciotki na fotki Kawalera za 2 tyg.🥰
@Cerva sama jestem ciekawa, haha 😂
@Alysa, w takich chwilach nie dowierzam. Serio. 😲
@Anka jak napisałaś, że bonus dla Alysy to myślałam, że spotkałaś Kapibarę, padłam sama z siebie 😂😂😂
Ja mam dziś barszczyk ukraiński na rosołku co został, Małżyk zrobił a że usłuchałam, że rosołki i zupki dobre w trakcie @ to jem ze smakiem i poczuciem uzdrawiania ciała i duszy, hehe 🥰🥰🥰
Powiem Wam, że bycie w ciąży to dla mojej wyobraźni nadal abstrakcja ale wiem, że to będzie najpiękniejsza chwila w moim życiu. I dopiero dziś rozumiem co moja Mama zawsze miała na myśli mówiąc, że ja i mój brat to dla niej największe szczęście. ❤
🤣🤣🤣🤣
Kapibarę trzymam cały czas w pokoju córki 😎
Alysa, Myszkaaa20, Effiii, Butterfly23, Lola93, ezra, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Alysa, zrobisz :*
Cerva, jaka słodka kulka 🤩
Muu, czekam :>
Efii, to też piękny plan 🥹
Kasia, zrobisz, zrobisz ;*
Monia, tacy to pożyją
Mam i ja! 😎
Myszkaaa20, Alysa, karola_b, Anka32, Butterfly23, Effiii, Monia•, klaudia_23, Lola93, Megipta, kasia97 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm