Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, sukienka zamówiona. Najwyżej będzie na randkę z mężem 😉
A my mieliśmy dziś szybka pobudkę, coś postanowiło zamieszkać u Nas na strychu i mąż od godziny szuka i nic nie może znaleźć, a gryzie coś niemiłosiernie , po całym domu się niesie.👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Dzięki dziewczyny, sukienka zamówiona. Najwyżej będzie na randkę z mężem 😉
A my mieliśmy dziś szybka pobudkę, coś postanowiło zamieszkać u Nas na strychu i mąż od godziny szuka i nic nie może znaleźć, a gryzie coś niemiłosiernie , po całym domu się niesie.
Ojej, trzymam kciuki za szybkie znalezienie i pozbycie się przyczynyStarania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
Pusshka wrote:Aż musiałam obczaić sukienkę - bardzo ładna, i te rękawy boskie 🤩
Ojej, trzymam kciuki za szybkie znalezienie i pozbycie się przyczyny
Prawdopodobnie coś wpadło do wentylacji w kominie i nie może się wydostać.
Co dziś kuchnia serwuje na śniadanko? Ja dziś brak koncepcji, zazwyczaj jajecznica, omlet lub owsianka. A dziś jakoś żadna z tych rzeczy do mnie nie przemawia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 08:35
Pusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Co dziś kuchnia serwuje na śniadanko? Ja dziś brak koncepcji, zazwyczaj jajecznica, omlet lub owsianka. A dziś jakoś żadna z tych rzeczy do mnie nie przemawia.
u mnie ulubiona szakszuka 😍 i uprzedzając, tak to porcja dla mnie 🤣
Muuu., Anka32, aszin, Myszkaaa20, Butterfly23, Sofka88, Małgosiagosia, Pusshka, Sarka94, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
U nas dzisiaj jajecznica, sobotni klasyczek 🙂
kasia97 lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Ja mam dzisiaj ochotę na fasolke w sosie pomidorowym, więc pewnie dorobię jeszcze jajo sadzone i będzie angielskie śniadanie.
Effii śliczna ta sukienka😍 ale czy na taką okazję to trochę zależy jak bardzo formalne to będzie spotkanie. U mnie na takie wydarzenia zazwyczaj obowiązuje black tie czyli bardzo wieczorowe stroje więc ta długość nie przejdzie tyle że u mnie są jeszcze goście z zewnątrz i to w większości w sumie. A z tego co zauważyłam jeśli te imprezy są tylko w gronie firmowym to wtedy jest większy luz i ta kieca wtedy idealnie pasuje🙂Pusshka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo
👩30l.
2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
PCOS
🧔30l.
🔜
Laparoskopia -
Melduję że zrobiłam test i niestety jedna kreska.
Temperatura dalej rośnie , cycki jeszcze bardziej bolą 💀💀 zrobię jeszcze jutro i w poniedziałek a we wtorek może betę. -
nick nieaktualnyDzień dobry 🫶🏻
Ovu wyznaczyło owulke na 11 dc i nawet dzisiaj aktywował mi się detektor 😅
Ciekawe, ciekawe 🤔
Chłopak Siostry już zdążył przyjechać. Męczą mnie te jego przyjazdy.. właściwie tylko śpi gdzie indziej 🤪
Ale od wtorku idzie do pracy to może daruje nam te odwiedziny 😅blador2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blador, oby nerwy i smutki szybko przeszły 🫂
Testujesz dziś?
Anka Aneczka, tulę za biel 🫂 piłka dalej a grze! A jak teściowa?
Ja na śniadanko bułka z wędzonym twarogiem 😁
Ale u mnie śniegu napadało 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 09:17
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:🫂
A termin wizyty do gina już masz?
Nie , wszyscy sensownie lekarze na urlopach a boje się iść do pierwszego lepszego 🫣 w poniedziałek będę dzwonić czy ktoś już wrocilMaj.a, Anka32 lubią tę wiadomość
-
aszin wrote:Blador, oby nerwy i smutki szybko przeszły 🫂
Testujesz dziś?
Anka Aneczka, tulę za biel 🫂 piłka dalej a grze! A jak teściowa?
Ja na śniadanko bułka z wędzonym twarogiem 😁
Ale u mnie śniegu napadało 😍
Teściowa wróciła do domu . Do kompletu zyskała czyraka 🫣 -
Dzień dobry ☕ miłego weekendu ❤️
Niech wszystkie dołki odejdą jak najdalej!
@AnkaAneczka 🫂 ale może to za wcześnie jeszcze? 🤔
@blador2 ahh te przed hormony przed🐒 lubią namieszać, niech to będzie chwilowe ❤️
@kasia97 no zjadłabym z przyjemnością 😋
Ja na śniadanko ☕ i podgrzana cynamonka narazie na nic innego nie mam ochoty, a na obiad Mąż zaprasza na pizzę 😁 więc nie muszę gotować 😅👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Dzień dobry! Pada u Was śnieg? ❄️☃️
U mnie dziś na śniadanie naleśniki.
@Anka owulacja występuje w pierwszym skoku temperatury i musi rosnąć przez kilka dni. Dalej podtrzymuje, że jeśli była owu, to 14 dc. OvuFriend bardzo często też zaznacza owulację w tym spadku przed skokiem.aszin, Anka32 lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Myszkaaa20 wrote:Dzień dobry ☕ miłego weekendu ❤️
Niech wszystkie dołki odejdą jak najdalej!
@AnkaAneczka 🫂 ale może to za wcześnie jeszcze? 🤔
@blador2 ahh te przed hormony przed🐒 lubią namieszać, niech to będzie chwilowe ❤️
@kasia97 no zjadłabym z przyjemnością 😋
Ja na śniadanko ☕ i podgrzana cynamonka narazie na nic innego nie mam ochoty, a na obiad Mąż zaprasza na pizzę 😁 więc nie muszę gotować 😅
Jeszcze zrobię jutro i pojutrze. Dziś 10dpo -
Butterfly23 wrote:Dzień dobry! Pada u Was śnieg? ❄️☃️
U mnie dziś na śniadanie naleśniki.
@Anka owulacja występuje w pierwszym skoku temperatury i musi rosnąć przez kilka dni. Dalej podtrzymuje, że jeśli była owu, to 14 dc. OvuFriend bardzo często też zaznacza owulację w tym spadku przed skokiem.Butterfly23 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Ja dziś wstałam o 6 na siku a że miałam ze sobą test to wiadomo- siknięte i już wiem że ten cykl to do dupy był mimo tego że zrobiliśmy co mogliśmy łącznie z cholernym kubeczkiem po serduszkowaniu 😞
Na dodatek córka mi się zatruła chyba oscypkiem więc poza bielą wita mnie dziś 🤢
Na śniadanie to ja chyba zamówienie sobie grzańca, od razu dwa kubki 😂