Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Edithka risotto, albo kurczak w papirusie , oczywiście taki domowy papirus
Ewentualnie kurczak po koreańsku z ryżem
Albo warzywka na patelnię z kurczakiem
Jeśli.masz ziemniaki, paprykę, cebulę i jaki kolwiek ser to zapiekanka 😁 koniec pomysłów
https://www.instagram.com/reel/C3-2aoyoYjD/?igsh=MTc2bm1keTZqbW44cw==
https://www.instagram.com/reel/CwBB-usshyR/?igsh=MXVtcjdiNDBkcDB3cg==
Anka no bez przesady toć my w tym samym wieku chyba jesteśmy .... więc młode dupy z Nas jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 11:12
Anka32, Edithka lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracam
Jutro o 9 mam drugi etap rekrutacji - rozmowę z kierownikiem działu
Dzisiaj rozmawiałam z dyrektorem to chyba już gorzej nie będzie 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 11:48
Małgosiagosia, Muuu., blador2, Effiii, Ccarolinaa, Myszkaaa20, Lola93, ezra, Butterfly23, Pusshka, Edithka, kasia97, Liyss🧚🏻, Królikkicek, Wenka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale się we mnie zagotowało. Koleżanka powiedziała mi, że przecież mogę usunąć ciążę jeśli to chłopiec. Niby mówi teraz, że to był żart, ale z początku tak nie zabrzmiało.🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Anka32 wrote:Wracam
Jutro o 9 mam drugi etap rekrutacji - rozmowę z kierownikiem działu
Dzisiaj rozmawiałam z dyrektorem to chyba już gorzej nie będzie 🤣🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Małgosiagosia wrote:Dziewczyny ale się we mnie zagotowało. Koleżanka powiedziała mi, że przecież mogę usunąć ciążę jeśli to chłopiec. Niby mówi teraz, że to był żart, ale z początku tak nie zabrzmiało.👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyMałgosiagosia wrote:To super, że drugi etap. Jak wypadła rozmowa? 🙂 Praca Ci się podoba?
Nie mam doświadczenia na takim stanowisku ale chyba jestem ciekawa
No i uslyszałam, że można nie mieć doświadczenia bo wszystkiego się można nauczyć, wystarczą chęci.
Na 7 miesięcy umowa o pracę na czas określony, potem umowa na nieokreślony.
No i tak jak podejrzewałam, prywatną opiekę medyczną mają w LuxmedzieMałgosiagosia, blador2, Myszkaaa20, Lola93, Pusshka lubią tę wiadomość
-
blador2 wrote:Cooo ja pier***tak mbie zatkało, że nie wiem co, ale bym pomyślała i mocno jej pocisnęła, napisała, zadzwoniła ...🍒 fertistim, cynk
Anka32 wrote:Nie mam doświadczenia na takim stanowisku ale chyba jestem ciekawa
No i uslyszałam, że można nie mieć doświadczenia bo wszystkiego się można nauczyć, wystarczą chęci.
Na 7 miesięcy umowa o pracę na czas określony, potem umowa na nieokreślony.
No i tak jak podejrzewałam, prywatną opiekę medyczną mają w Luxmedzie🍒 fertistim, cynk
Effiii wrote:Anka no to brzmi ciekawie, wszyscy przechodzą do etapu drugiego czy już możemy Ci po cichu gratulować ?
Małgosia mnie zatkało, nie wiem nawet jak to skomentować.🍒 fertistim, cynk
Anka super 🙂jutro o 9 kolejne ✊️✊️
Malgosia Bez komentarza.....
Plusy urlopu to ,ze mogę iść spać w ciągu dnia Bez problemu 🤣Anka32 lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Ania i to są dobre wieści. Jutro też będziemy kciuki trzymać 🤞
Małgosia mnie też zatkało. Dla mnie takie rzeczy to nie są żarty i zapewne chciała się tak wytłumaczyć z głupoty jaka palnęła. Co nie zmienia faktu że to jest straszne. Aborcja nie jest zwykłym zabiegiem jak to niektórzy tłumaczą, nie jest tylko chwila na fotelu. Może się ktoś ze mną nie zgadzać ale na jakim etapie by to nie było dla mnie to jest zabicie człowieka. Rozumiem że są osoby które mają różne powody do tego kroku nie tylko zagrożenie życia, nie wnikam w to, to ich decyzja. Ale walnąć do kogoś takim tekstem to już spora przesada. I nie ma tu znaczenia czy jesteś w ciąży czy nie.Anka32 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
@Małgosia pozostawię to bez komentarza 😑
@Kasia zazdro 😁
A ja właśnie jestem po rozmowie z szefunciem - zagadałam czy mogę wychodzić z pracy godzinę szybciej ze względu na to, że dla kobiet w ciąży pracujących przy komputerze na 1h pracy przypada 10min przerwy, od razu się zgodził, ale rzucił sakrastyczne "ale za to pracujesz do sierpnia" 😅 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karola_b wrote:@Małgosia pozostawię to bez komentarza 😑
@Kasia zazdro 😁
A ja właśnie jestem po rozmowie z szefunciem - zagadałam czy mogę wychodzić z pracy godzinę szybciej ze względu na to, że dla kobiet w ciąży pracujących przy komputerze na 1h pracy przypada 10min przerwy, od razu się zgodził, ale rzucił sakrastyczne "ale za to pracujesz do sierpnia" 😅
Zazdroszczę,że szef tak fajnie podchodzi.
U mnie nadal cisza z umową. P
Może pp urlopie czegoś się dowiemŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰