Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiajasia90 wrote:Super 😁
Anka jednak startujesz na prezesa?😁
Powiem z perspektywy osoby,która pracowała w jednej z prywatnych placówek i wszystko to jedno wielkie oszustwo 🤪 ale chyba medicover lepszy z enel med jeśli chodzi o terminy. A lux med ma najwięcej placówek.🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Dzień dobry! 🌞
@Puszi, super wynik, gratulacje! Mała rzecz a cieszy 😉
@aszin dobrze, że się rozkręca, oby szybko poszło (jakkolwiek to brzmi...) Tulę
@Nome, kciuki za wyniki!
aszin, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Effiii wrote:U mnie 8, ale startowałam z wynikiem 11, i nie wiem czy to efekt lekkiej remisji pcos, czy po prostu moja rezerwa spadła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 08:48
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Effiii wrote:Ja też 🥹potrzebuje tych dwóch kresek bardzo mocno 😁😁😁
metkamniedrapie_87 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Dzień dobry 🙂
U mnie 🌞 ale zimno.
Dziś mam w planach jechać do mojej babci na imieniny 🙂 tylko kompletnie nie wiem co jej kupić.
Ma mega dietę nic kompletnie nie może jeść, kwiaty wysłałam w niedzielę, ale nie wypada dziś z pusta ręką wparować 🙂
Może jakiś kosz prezentowy spotkam po drodze 🙂 najwyżej da wnukom 🙂👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Królikkicek wrote:Dzień dobry 🙂
U mnie 🌞 ale zimno.
Dziś mam w planach jechać do mojej babci na imieniny 🙂 tylko kompletnie nie wiem co jej kupić.
Ma mega dietę nic kompletnie nie może jeść, kwiaty wysłałam w niedzielę, ale nie wypada dziś z pusta ręką wparować 🙂
Może jakiś kosz prezentowy spotkam po drodze 🙂 najwyżej da wnukom 🙂albo filiżankę.
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Królikkicek wrote:Dzień dobry 🙂
U mnie 🌞 ale zimno.
Może jakiś kosz prezentowy spotkam po drodze 🙂 najwyżej da wnukom 🙂🍒 fertistim, cynk
aszin wrote:To o której jutro czekamy na fotę patyka? 🤞🏻😁
poczekam aż małżyk wyjdzie do pracy tym razem
Vii sikasz jutro ze mną ??
Królik a może jakieś wielkanocne pierdołki ? Jakiś fajny duży zająć ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 08:52
karola_b, Pusshka lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Dzień dobry ☕
Mąż mi zasłonił rolety i spałam do 9 🫣 ale już nadrobiłam 😅
Alysa, ezra kciuki za wizyty 🤞
Pusshka super ! Mała rzecz a cieszy 🥹❤️
Effiii trzymam jutro kciuki ✊✊✊
Anka kciuki za wizytę i rozmowę 🤞
Nome kciuki za wynik 🤞Pusshka, Effiii, Anka32 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Dziękuję za pomysły z któregoś na pewno skorzystam 🙂
Babcia jest bardzo wybredna 😂 jak coś jej nie pasuje to prosto w oczy mówi że brzydkie i żeby wymienić 😂
Ale za to ją kocham właśnie 😂😂😂blador2 lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Effiii wrote:U mnie 8, ale startowałam z wynikiem 11, i nie wiem czy to efekt lekkiej remisji pcos, czy po prostu moja rezerwa spadła.
Nie wiem jak to jest z tym AMH i remisją, bo badałam je tylko razChociaż wczoraj na USG sporo małych pęcherzyków na lewym jajniku prawy wygląda teraz lepiej i jest dominujący pęcherzyk
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Frutellka wrote:Nie wiem jak to jest z tym AMH i remisją, bo badałam je tylko raz
Chociaż wczoraj na USG sporo małych pęcherzyków na lewym jajniku prawy wygląda teraz lepiej i jest dominujący pęcherzyk
🍒 fertistim, cynk
Dzień dobry
Ja mam budyń zamiast mózgu i czytam wszystko, ale potem zastanawiam się do czego Wy się odnosicie🤦♀️
Aszin🫂 jak tak samo jak Alysa widzę Cię jako mamę chłopca, skoro skurcze to może się zaczyna
Alysa kciuki mocne za wizytę
Effiii wstaję po 5 więc czekam z rana na fotkę pozytywnego osikańca✊️ może ta nowa praca nie będzie wcale potrzebna!
Nome oby to było to✊️ ale objawy obiecujące
Gosia wszystkiego dobrego 2 drugim dniu pracy!
Ania za Twoją pracę też wielkie kciuki, ale mimo wszystko obyś popracowała miesiąc i przeszła na l4
Pusshka gratulacje AMH!
Megipta znalazłaś już następcę knura,
Jakoś tak boję się o Olę, że może wydarzyło się coś o czym do końca nie chce mówić, oby nie...
Królikkicek babcia męża była taka sama, ale uwielbialiśmy ją, była przekochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 09:39
Effiii, Królikkicek, Pusshka, Anka32 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...