Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Do trzech razy sztuka 🍀✊🏻Lola93 wrote:@Effiii bo będzie przerwa po trzech stymulacjach, maj histerolaparoskopia i ✊🏼✊🏼✊🏼 IVF jak tylko wejdzie dofinansowanie ✊🏼✊🏼✊🏼
Trzymam kciuki za testowanie Twoje, jestem w kolejce pod kibelkiem 🍀
Lola93, Effiii lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2) -
@blador nieustannie trzymam kciuki ✊
@aszin też nieustannie wspieram myślami 🫂
I wszystkie Was ściskam i wspieram i cieszę się jak piszecie co u Was ❤️ Mam nadzieję że czas pozwoli mi więcej pogadać.
Ktoś jutro sika? Mnie kusi bo niby 11dpo, ale totalnie mam przekonanie że nie mam po co 😅
blador2 lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Lola zrozumiały plan. Też czekam już na to dofinansowanie, ale oby udało się Nam bez 💚
Butterfly ja nie mam cierpliwości dla takich ludzi jak Ewelinka więc podziwiam Was wszystkie które próbowałyście jej wytłumaczyć 😳😳
Dobrej nocy ❤️❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2024, 22:51
Lola93 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
@Anka, kciuki za rozmowę. 🤞🏻
@Effiii, szukaj pracy, byle z umową o pracę i super jakby w miarę szybko była na czas nieokreślony. Nie ma co się zażynać.
Effiii, Anka32 lubią tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Jaki finał, uwierzyła w końcu, że nie jest w ciąży? 🤣Effiii wrote:Butterfly ja nie mam cierpliwości dla takich ludzi jak Ewelinka więc podziwiam Was wszystkie które próbowałyście jej wytłumaczyć 😳😳🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Dobrego dnia ❤️
Ja już czekam na osikańce, dawno nie było 😁Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗

-
Planowałam 27.03 bo po dwóch ovi to nie wiem, kiedy ta kreska jeszcze będzie po nich a kiedy już może być prawdziwaaszin wrote:Nome, a przypomnij kiedy Ty chcesz sikać? 🤞🏻
ale zacznę chyba jednak już 24.03 🙄
Dzisiaj z rana mam lekkie pobolewanie podbrzusza, resztkę brązowego. No i widzę, że delikatnie spadła mi temperatura.
Motylku kochany 🫂 mogę Cię tylko wirtualnie przytulic i wysłać mnóstwo dobrych myśli w Twoją stronę. To co czujesz musi być cholernie trudne 🫂
Effiii jeśli chodzi o prace to chyba nigdy nie ma tez dobrego czasu. A jeśli ona ma tak negatywnie na Ciebie wpływać to szkoda Twojego zdrowia. Może na razie po prostu rozejrzyj się na rynku, zobacz jakie są możliwości, bez presji.
A co u naszej Ezry?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 06:59
aszin, Butterfly23, ezra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry :* Pięknego dnia 🌻09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
29w0d - 1300g Córci 🥹
30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
33w0d - 2231g Akrobatki ❤️🔥
35w5d - 2752g Żuczka 💜
37w0d - 3083g Bąbla ;*
38w0d - Olga jest na świecie 🥹 🩷

-
Miłego dzionka , u mnie dziś -1 😳😳
Nome spadek często przy implantacji się pojawia więc jakby połączyć plamienie ze spadkiem to już mamy dwa dobre znaki
A co do pracy to taki mam plan, narazie oglądałam ogłoszenia dla rozladowania emocji, ale teraz będę to już robić bardziej skrupulatnie.
Pusshka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyCześć ❤️
Śniło mi się, że na tej rozmowie było super I świetni ludzie ale moja Siostra zaspała i nie przyjechała 🤣
Na szczęście Siostra w drodze 😎 a rozmowa o 11.15 więc zobaczymy jak będzie ale po tym śnie to nie jestem pozytywnie nastawiona bo u mnie zawsze się na odwrót sprawdzają 🥲😅 -
nick nieaktualny@Effiii, w takim razie trzymam kciuki aż do jutra! Kochana, ja powiem z własnego doświadczenia - zmieniaj, tym bardziej że ta atmosfera Cię tak dobija. Dwa miesiące temu umawiałam się na rozmowy, a dziś już leci mi 3 tydzień w nowej pracy - motywuję ☺️
@Anka, kciuki za rozmowę oraz za wizytę u endo 🤞
@Lola93, mocne kciuki, aby ta IUI była ostatnią i szczęśliwą ✊️☘️
@Motylku, wysyłam paczkę pozytywnych myśli i przytulańców 🫂 Czekamy razem z Tobą na wizytę!
@Alysa, @ezra, widzę w kalendarium, że dziś też wizytujecie? 🤞🤞
Anka32, Astereae, Butterfly23, Lola93, ezra lubią tę wiadomość
-
Mnie o 4 obudził ból brzucha i to taki jak przy mocniejszych miesiączkach tylko typowo skurczowy, łapał i odpuszczał. No i pojawiło się krwawienie, jeszcze mnie nie „zalewa”, ale jest coraz mocniejsze.Starania od 2023r.
03.24 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
♂ Oligoteratozoospermia (kariotyp, CFTR, AZF ✔️)
🔜 kwalifikacja IVF -
Aszin oby to było już to 🥺✊
Pusshka tak biorę się za to i to tak konkretnie, wysłałam dziś jedno CV ale to nie do końca jest to co bym chciała. Ale muszę pochodzić na rozmowy zobaczyć ci w trawie piszczy i ci oferują.
Anka kciuki za rozmowę ✊✊zawsze możesz uciec jak się nie będzie podobać ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 07:36
Anka32, Pusshka, blador2 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii, myślę że to to
dziś do pracy nie idę na pewno.
Super, że zaczęłaś się rozglądać, zobaczysz w ogóle jakie warunki oferują teraz na rynku pracy, dużo się zmieniło na pewno. Będziesz wiedziała, czy opłaca Ci się od razu rezygnować czy po prostu powoli szukać.
Starania od 2023r.
03.24 💔💔
🔜 kwalifikacja IVF -
Hej dziewczyny, u mnie dziś wyszło słońce, mam nadzieję że u Was też.
@Motylku żadna z nas nie rozumie w pełni Twoich emocji ale jesteśmy z Tobą. Ja wierzę że poznałaś swojego wroga, a wizyta u immuno będzie początkiem Twojej drogi do macierzyństwa 😘
@Aszin trzymam kciuki żeby to się w końcu zaczęło i obyło bez szpitala. Wierzę że szybko wrócicie do starań. Ja w swojej głowie widzę Cię z takim małym chłopczykiem, od samego początku jak się znamy.
Co do @Oli to pisałam z nią ostatnio na priv, pisałam Wam tutaj. Napisała mi że ma dużo spraw w pracy, dodatkowo stra się z mężem naprawić relacje i czekają na terapię u psychologa. Napisała że stara się odczytywać i wiedzieć co u nas słychać ale nie ma czasu się odezwać. Mówiła że powinna niedługo do nas wrócić.
@Pusshka tak, ja dziś wizytuje. I szczerze to jakoś bardzo się boję. Nie wiem dokładnie czego. Czuję że idę odbić się od jakiejś ściany, czuję taka niemoc w sobie do dalszego działania. Idę tam bo muszę odebrać cytologię, nie mam żadnego nastawienia, bo idę z kolejnymi badaniami które są w porządku, a ciąży dalej nie ma....
Megi wywołuje Cię!!
aszin, Butterfly23 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
• CD138 - 3/10, bez cech przewlekłego stanu zapalnego
• antyHCV - błędnie dodatni wynik, wykluczony w laboratorium poradni chorób zakaźnych
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle ❌
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle ❌
- 09.2025 - Aromek 2x1, dwa PD po jednym na każdym jajniku
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – ✅
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa, 🥹❤️ mały Piotruś by był 😁
Tzn myślę, że się zaczęło, bo intensywność można porównać do miesiączki, ale nastawiona zostałam na dużo silniejsze, więc jeszcze czekam. A dziś akurat byłby 8t0d.
A ja Ci pisałam, że jeszcze w tym półroczu zobaczysz dwie kreski i ja to podtrzymuję. Mam nawet zapisanego screena na tę okazję 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 07:49
Alysa, blador2 lubią tę wiadomość
Starania od 2023r.
03.24 💔💔
🔜 kwalifikacja IVF -
Kurde kolejny raz czytam tak Nas i jestem pełna wzruszenia, jak obce kobietki działające w tym samym celu mogą być sobie bliskie.
Alysa czasami z takich wizyt gdzie idziemy z niechęcią dowiadujemy się więcej , my oo prostu potrzebujemy więcej czasu na ten cud
Aszin wystarczająco już przeszłaś, więc oby oczyszczenie było dla Ciebie łaskawe 🥺ale dobrze że jesteś w domku 🥹
aszin, Alysa lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Dzień dobry. Dziś piękne słoneczko,ale chyba mroźno.
Młody coś nos ma zatkany.
Anka ✊️✊️ powal ich na kolana 😁
Motylku bardzo mocne 🫂🫂ja wierzę w każdą z was 🫂
Anka32 lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyDokonałam odkrycia na miarę Kolumba, chyba w ogóle aplikowałam na inne stanowisko niż myślałam, że aplikuję 🤣
No nic, na rozmowę pójdę i zobaczę co ciekawego powiedzą 🥹 Może mnie skuszą tym prywatnym pakietem medycznym chyba, że usłyszę, że to Luxmed to wtedy wychodzę 🤣😜
blador2 lubi tę wiadomość