Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Aszin dziękuję, wzruszyłam się i teraz płaczę, że Ty tak w to wierzysz. Ogarnęła mnie dzisiaj taka kompletna niemoc. Jak u Ciebie zaczyna to wyglądać jak okres, to raczej to jest to i się rozkręca. To może być mocniejsze ale nie koniecznie musi. Pamiętaj że jesteśmy tu razem.
Effiii ja nie nastawiam się na coś nowego w tej wizycie. Idę odebrać cytologię, pokaże wyniki z hormonów i Muchy, które są dobre. Wiem co usłyszę, czas skierować się do kliniki. Po prostu czuje jakby jakiś etap się kończył, a kolejny jest mocno odległy. Jedyny plus jest taki że 3 panie przede mną wizytę ma moja siostra, chociaż jej dzidzie zobaczę na zdjęciu USG.
Wszystkie jesteście wspaniałe ❤️aszin lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Ania najważniejsza jest miła atmosfera i owocowe czwartki 🤣 no i wolne środy dla męża 🤪Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Ania najważniejsza jest miła atmosfera i owocowe czwartki 🤣 no i wolne środy dla męża 🤪
O atmosferze jest napisane tak 😎
"ciekawe i odpowiedzialne zadania w dynamicznym zespole, gdzie panuje atmosfera wzajemnego szacunku"Alysa lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Dokonałam odkrycia na miarę Kolumba, chyba w ogóle aplikowałam na inne stanowisko niż myślałam, że aplikuję 🤣
No nic, na rozmowę pójdę i zobaczę co ciekawego powiedzą 🥹 Może mnie skuszą tym prywatnym pakietem medycznym chyba, że usłyszę, że to Luxmed to wtedy wychodzę 🤣😜
A stanowiska zupełnie różne? To na które aplikowałaś by Ci też pasowało?🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Anka32 wrote:O atmosferze jest napisane tak 😎
"ciekawe i odpowiedzialne zadania w dynamicznym zespole, gdzie panuje atmosfera wzajemnego szacunku"🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualnyDziewczyny, wpadam na szybko tylko pochwalić się wynikiem AMH 3,02 ng/ml. Jestem mile zaskoczona 😊
Małgosiagosia, aszin, Anka32, Alysa, Effiii, Megipta, Nomeolvides, Butterfly23, klaudia_23, karola_b, Myszkaaa20, blador2, kasia97, bonassola, Lola93, ezra, Edithka, Muuu., Liyss🧚🏻, Viii, Wenka lubią tę wiadomość
-
Pusshka wrote:Dziewczyny, wpadam na szybko tylko pochwalić się wynikiem AMH 3,02 ng/ml. Jestem mile zaskoczona 😊
Pusshka lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
@Pushka AMH marzenie, to też jest na mojej liście do odhaczenia 😘😉
Pusshka lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Pusshka wrote:Dziewczyny, wpadam na szybko tylko pochwalić się wynikiem AMH 3,02 ng/ml. Jestem mile zaskoczona 😊
Super 😁
Anka jednak startujesz na prezesa?😁
Powiem z perspektywy osoby,która pracowała w jednej z prywatnych placówek i wszystko to jedno wielkie oszustwo 🤪 ale chyba medicover lepszy z enel med jeśli chodzi o terminy. A lux med ma najwięcej placówek.Pusshka lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Ccarolinaa wrote:Napisałam wiadomość
jejku to jest dziwne że na telefonie na aplikacji nie mogę tego zrobić ;/
Odpisałam Ci“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Alysa wrote:Hej dziewczyny, u mnie dziś wyszło słońce, mam nadzieję że u Was też.
@Motylku żadna z nas nie rozumie w pełni Twoich emocji ale jesteśmy z Tobą. Ja wierzę że poznałaś swojego wroga, a wizyta u immuno będzie początkiem Twojej drogi do macierzyństwa 😘
@Aszin trzymam kciuki żeby to się w końcu zaczęło i obyło bez szpitala. Wierzę że szybko wrócicie do starań. Ja w swojej głowie widzę Cię z takim małym chłopczykiem, od samego początku jak się znamy.
Co do @Oli to pisałam z nią ostatnio na priv, pisałam Wam tutaj. Napisała mi że ma dużo spraw w pracy, dodatkowo stra się z mężem naprawić relacje i czekają na terapię u psychologa. Napisała że stara się odczytywać i wiedzieć co u nas słychać ale nie ma czasu się odezwać. Mówiła że powinna niedługo do nas wrócić.
@Pusshka tak, ja dziś wizytuje. I szczerze to jakoś bardzo się boję. Nie wiem dokładnie czego. Czuję że idę odbić się od jakiejś ściany, czuję taka niemoc w sobie do dalszego działania. Idę tam bo muszę odebrać cytologię, nie mam żadnego nastawienia, bo idę z kolejnymi badaniami które są w porządku, a ciąży dalej nie ma....
Megi wywołuje Cię!!
Dzień dobry Kochane 💐
Wybaczcie miałam intensywny weekend z teściową z Holandii, więc musiałam się nią zająć w pełni a nie pokazywać się z nosem w telefonie. Myslalam, ze moja nieobecność bedzie nieauwazona bo tutaj naprawde byly wazniejsze tematy 🤗Podczytywałam w kibelku i widziałam kilka wtargnięć na forum z pytaniami z rodem Bravo Girl 🤣 Warto zaktualizować apke gdzieś wyczytałam że średnia temperatura wprowadzili, taki news ☺️ Anka trzymam kciuki za rozmowę, sama będę na etapie szukania czegoś po lecie chybaze zajdę ^^ Aszin aby ładnie Ci się oczyściło bez konieczności skrobania, ciekawe kiedy możesz wznowić starania. Powoli ponadrabiam Was i poszpieguje wykresy. Przez gapiostwo widzę, że Frutellka miała recepto na clexana ale Carolina mnie uprzedziła 😜 miałabym na zapas przed knurem od ⏸️ do wizyty 🙃👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
25.11.2024 💚
🦋
22.04.25r Beta: 859mlU (29dc)
24.04.25r Beta: 1764,00mlU (31dc)
30.04.25r 2 pęcherzyki z ciałkami żółtymi 🥹
12.05.25r pozostał jeden zarodek 0,66cm 6tc+6d 💔❤️
21.05.25r 8tc+1d 1,8cm ❤️
18.06.25r. prenatalne. 12tc+1d Dziewczynka 🌹😍
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
nick nieaktualny
-
Aszin - jakkolwiek głupio to zabrzmi to życzę Ci żeby szybko poszło.. Trzymaj się;*
aszin lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Megi dobrze, że jesteś. Mam nadzieję że weekend był udany 😉
Megipta lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Aniu może tak miało być! Może to jest właśnie coś dla Ciebie 😃
Aszin jakkolwiek to nie brzmi - dobrze że się zaczęło. 🫂
Puszka wynik super!!
Megi fajnie że już do nas wróciłaś ☺️ oby szukanie pracy nie było potrzebne 😃
Alyska kciuki trzymam za Twoją wizytę. Wierze, że będzie lepsza niż myslisz!
Ja oddałam krew na proga, poszłam na piechotę bo to jakieś 8 min od mieszkania No i tak się zmachałam, że o ludzie… Teraz wypakowałam zmywarkę i aż się spocilam pod 🍒.
Jak mnie tak głowa robi w… jajo to w następnym miesiącu zamykam się na Srebrzysku 😅Megipta, aszin, Pusshka lubią tę wiadomość
-
Nome, czekamy na wyniki proga! 🤞🏻Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół