Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Anka no to brzmi ciekawie, wszyscy przechodzą do etapu drugiego czy już możemy Ci po cichu gratulować ?
Małgosia mnie zatkało, nie wiem nawet jak to skomentować.
Nie wiem czy wszyscy ale wiem, że szukają tylko na ten jeden dzial. Tylko nie wiem czy jedną osobę czy więcej -
Alysa wrote:Ania i to są dobre wieści. Jutro też będziemy kciuki trzymać 🤞
Małgosia mnie też zatkało. Dla mnie takie rzeczy to nie są żarty i zapewne chciała się tak wytłumaczyć z głupoty jaka palnęła. Co nie zmienia faktu że to jest straszne. Aborcja nie jest zwykłym zabiegiem jak to niektórzy tłumaczą, nie jest tylko chwila na fotelu. Może się ktoś ze mną nie zgadzać ale na jakim etapie by to nie było dla mnie to jest zabicie człowieka. Rozumiem że są osoby które mają różne powody do tego kroku nie tylko zagrożenie życia, nie wnikam w to, to ich decyzja. Ale walnąć do kogoś takim tekstem to już spora przesada. I nie ma tu znaczenia czy jesteś w ciąży czy nie.🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
Karola już kiedyś Ci pisałam ale szefa to masz zajebistego
ale to też wynika z tego że Ty nie nadużywasz jego dobroci. Wracałaś od razu do pracy po macierzyńskim czy jak ?
Anka mnie to nawet ta karta by nie zmotywowała , chyba że siłownia byłaby po drugiej stronie ulicy;)
Ale to że tak jeszcze są firmy bez owocowych czwartek 😳😳😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 12:21
karola_b lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Małgosia - no zamurowało mnie jak tak można powiedzieć. Nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka; najważniejsze żeby wszystko było w porządku
Lola93 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
@Effiii jestem jego jedyną pracownicą, także dba o mnie 😁 Do pracy wróciłam jak córeczka skończyła roczek, po urlopie macierzyńskim i rodzicielskim. Ale w międzyczasie jak czas pozwalał to robiłam projekty z pracy 😉
-
Anka32 wrote:I nie ma owocowych czwartków @Effiii ale jest karta Multisport! 😎
Może bym się w końcu ruszyła nq siłownię z moją 🍑😅🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C -
nick nieaktualny
-
Anka super, to jutro znowu trzymamy kciuki ✊
Małgosia 🤦♀️ nie skomentuje tego...
Wzięłam się za sprzątanie pralni, wymęczyło mnie to 😅 ale przynajmniej mam to z głowy bo to co tam się już działo to była tragedia 🤯Anka32 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Ania owocowe czwartki przeżyjesz, będę Ci kurierem dosłać jakiś owoc co tydzień 🤪
Anka32 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualny
-
@Anka, no no ! Lecisz z kopyta, daj znać jutro - ale rozwalisz tam, jesteś zwycięzcą wiadomix 🐯
@Gosia aż brak słów. Serio.
@Bladorku, nie wyobrażam sobie nawet ale domyślam się, że jesteś zmęczona i sytuacją i tym pobytem..Anka32 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅
🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości
⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |
KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕
💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |
28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp
-
Effiii wrote:5:30
poczekam aż małżyk wyjdzie do pracy tym razem
Vii sikasz jutro ze mną ??
Królik a może jakieś wielkanocne pierdołki ? Jakiś fajny duży zająć ?
Sikne jak zdążę już mam przeczucie że @ za rogiem 😵💫34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Anka32 wrote:Nic nie będziesz musiała dosyłać jak już będę miała pracę i wypłatę co miesiąc 😜Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
nick nieaktualny
-
Coraz bardziej stresuje się wizytą 🙄Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:No właśnie, o której idziesz odebrać wyniki? 🤗Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Alysa wrote:Wizytę mam na 17, jestem ostatnia i dopisana już tak na ścisk. Standardowo jest mi 40 minut opóźnienia więc nawet i o 18 mogę wejść. Dlatego też obawiam się że dużo ta wizyta nie wniesie. Nie liczę że zrobi mi usg, raczej czuje ze powie ze wszystko z badań jest ok i proszę iść do kliniki... Czuję jakaś taka niemoc w sobie. Idę tam trochę jak na skazanie
Kochana nie daj się powiedz jej że coś Cię kłuje i Ci zrobiJa u mojej zawsze mam USG, a wczoraj nawet miałam przyjemność siedzenia na kozie
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;)