Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusshka wrote:@Anka, gratulacje 🥳 Masz rację, takie zajęcie czymś głowy jest bardzo ważne 🥰
@Alysa, trzymam kciuki żeby udało się wyhaczyc dość szybki termin w poradni 🤞
@Madzialsm, hej! Zapraszamy 🥰
@Gośka, zdrówka 🫂 Również polecam Glimbax na gardło
@Megipta, kopytka wygladaja rewelacyjnie 🤩 Wielkim plusem są tylko dwa składniki w środku, oj na pewno zrobię!
@Frutellka, super TSH! W takim razie za LH trzymam nadal kciuki, niech osiąga szczyt 🤞
@Lola93, też korzystalam z kilku przepisów endodziewczyna, sztosik!
@Małgosiagosia, trzymam kciuki i pomodlę się za mamę, przytulam Cię 🫂🙏
@Cerva, cieszę się że się uspokoiłaś i z maluszkiem wszystko dobrze - słodziak ❤
@Alysa, słodkie te skarpetki 🥺❤
Mam nadzieję, że ruszy to LH bo już w piątek wolałabym się nie kłuć nie wiem jak szybko to rośnie i czy to jest zmienne w ciągu dnia... Powinnam to zrobić popołudniu ale w mojej mieścinie labolatoria pobierają do 11.Pusshka lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualny
-
Pusshka , wspaniała była szefowa 🥰🥰🥰pięknie z jej strony 😁musiałaś dobrze ich tam dokarmiać tymi ciastami 😂
Alysa ja też wierzę bardzo w Twój cykl😁
Namówiłyscie mnie i skocze po kolejny test co by od razu porównać 😁😁
Też już dziś wywoływałam Metke, ale bez skutku 🥺Anka32, Cerva, Megipta lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Mam pinka płytkowego, ale nie wiem czy nie wejdę dziś do roska po taki sam jak byl dziś .. czyli strumieniowy.. taki o mam dylemat 😁
Tak!Effiii lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Pusshka , wspaniała była szefowa 🥰🥰🥰pięknie z jej strony 😁musiałaś dobrze ich tam dokarmiać tymi ciastami 😂
Też już dziś wywoływałam Metke, ale bez skutku 🥺
To ja się jutro nieśmiało melduję pod Twoim kibelkiem 🥹🤗Effiii lubi tę wiadomość
-
A ja już kolejny raz sobie obiecuję że coś zrobię w nowym cyklu ze sobą żeby sprawdzić czy wszystko gra tak jak trzeba, małpa za rogiem, a mi znowu mi się nie chce 😂 Tryb odpuszczania wjechał mi chyba za mocno 🤭34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Effiii wrote:Pusshka , wspaniała była szefowa 🥰🥰🥰pięknie z jej strony 😁musiałaś dobrze ich tam dokarmiać tymi ciastami 😂
Też już dziś wywoływałam Metke, ale bez skutku 🥺
to od rana będziemy czekać na kreseczki 😁🥰Effiii lubi tę wiadomość
👩🦰 28, PCOS, IO
11.23 - odstawienie AH i rozpoczęcie starań
27.07.2025 - nieśmiałe ⏸️
29.07.2025 - ⏸️
🙎♂️ 31 -
Effiii wrote:Pusshka , wspaniała była szefowa 🥰🥰🥰pięknie z jej strony 😁musiałaś dobrze ich tam dokarmiać tymi ciastami 😂
Też już dziś wywoływałam Metke, ale bez skutku 🥺Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
emilgiana wrote:Hej, dziewczyny! W końcu i ja dołączam, bo tylko czytam i czytam..
U mnie historia długa i skomplikowana, kiedyś stwierdzili mi PCOS, dali anty i po sprawie. Diagnoza była na podstawie samego USG..
A że miałam 18 lat to w sumie mi to wisiało, brałam te tabletki 3 lata. Okres wrócił na chwilę.. potem długo go nie było, mieszkałam już wtedy z mężem, żadnej antykoncepcji, dziecka nie ma, ale co się dziwić jak okres raz na 3 miesiące lub pół roku. Ciąża pozamaciczna w grudniu 2022r. Po czasie się przełamałam (tak, musiałam się przełamać po wcześniejszych wydarzeniach) i poszłam do lekarza. Wygląd jajników jak w PCO, hormony wszelkie w normie, brak IO, tarczyca ideolo. Lekarz aż się wkurzył tym faktem, bo nic nie mógł przyklepać.. dał mi w ciemno duphaston, dobrze na niego zareagowałam. Krwawienie po 3 dniach od odstawienia za każdym razem, czasami 4 (cykl 29/30 dyniowy). W tamtym cyklu miałam monigoring owulacji, była, pęcherzyk pękł, ciąży nie ma. Teraz jestem pierwszy cykl na clo, jest to mój 8dc, czuję się dobrze. Po owulacji nie dostanę zastrzyku na pęknięcie, to już mi zapowiedział..
Mogę śmiało powiedzieć, że to 5 lat starań, 2 lata takich mega świadomych.
Przyjmuję Fertistim, kwas foliowy, magnez, b6, B12, Wit d + K2, kwas omega, cynk, witamina A i E, olej z wiesiołka.
Nie wiem już co robić.. ten ginekolog jest też endokrynologiem i powinien mnie pokierować..
Ja już opadam z sił.. czasami mam ochotę się poddać.. wykańcza mnie to psychicznie03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Wykończy mnie ten ból brzucha i pleców. Jak mija na chwilę brzuch to nawalają plecy i tak na zmianę. Tabletki nie wiem czy w ogóle pomagają 🙄 okres przy tym to pikuś, a myślałam że mam dość mocne bóle okresowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2024, 19:03
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pushko super ta szefowa! 300 zł piechota nie chodzi
ale tez to bardzo miłe z jej strony że pamietała i zawalczyła o Ciebie
Alysa z tym usg to tez różnie, nie zawsze ciałko żółte jest widoczne. Bardzo trzymam kciuki 🤞🏼
Aszin, a jakie bierzesz leki? Może coś mocniejszego? Solpadeina albo nimesil?
Aniu Bee90 była z nami na wątkach październikowym i listopadowym jak dobrze pamietamWiec nie jest taka przypadkowa jak te ostatnie wrzutki
U mnie tfu tfu odpukać plamienie się skończyło. Już nawet przy szyjce śluz jest taki biały/kremowy a nie bezowy czy brązowy. Oby to był już koniecnie wiem tylko co w tej sytuacji robić z acardem, ale chyba odpuszczę
Pusshka lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:@Viii jak sytuacja w szkole? 🤗
Ostatnio pisałaś, że jest poprawa. Czy to się utrzymuje w dalszym ciągu?
@aszin trzymaj się tam 🫂
Tak. Dzięki ze pytasz. Na razie ten chłopak odpuścił, ale syn był teraz 3 dni w domu bo był przeziębiony. Zobaczymy czy ta zgoda się utrzymała w najbliższych dniach…Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Nome, Nimesil przeterminowany
ibuprofen mam aktualnie.
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Butterfly23 wrote:Zapraszam Cię na miesięczny wątek. Tam będzie idealne miejsce na początek dla Ciebie