Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola93 wrote:@Nome próbuje zapomnieć o tym smaku haha, mam nadzieję że chociaż część wyników dzisiaj:)
@Motylku co to za kurczak w mangooooo, oppoooowiedz😍
Ostatnio próbowałam zrobić mango lassi w thermomixie i nie wyszło za dobre haha, jednak co w knajpie to w knajpie 😜Lola93 lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Alysa wrote:Kochana na pierwszej stronie, na samym dole pierwszego postu mamy napisane zasady. Jest tam też taka która że jak wchodzisz tu tylko na chwilę to jednak odpowiednie miejsce dla Ciebie jest na wątku miesięcznym. Chcesz zostać u nas na dłużej i nas poznać? Zapraszamy. Po za tym jest jeszcze coś takiego jak kultura osobista. Jak widzisz jest tu multum wątków, nie udzielamy się na wszystkich, nie znamy wszystkich dziewczyn z forum. Wchodząc gdziekolwiek indziej na wątek zawsze wypada chociaż się przywitać. Jak wchodzisz w jakiekolwiek obce miejsce to się nie witasz? Nie mówisz dzień dobry?Starania na luzie- 2023
Starania konkretne-styczen 2024
♀️Ona:35
PRL,tsh,ft3,ft4,fsh,lh,dheas,testosteron glukoza,insulina✅
Amh:3.3(09'2024)
Jajowody drozne
Problem z naturalna owulacja❌wystepuja falami, kilka mscy są, potem nie ma
4.cykl na clo+ovitrelle
♂️:36
Seminogram✅ -
Mój też za zupami nie przepada, ale zje bo też nie dostaje żadnej alternatywy 😁
A co do kolendry 🤢🤢🤢🤢 ale za to pietruszka już mi pasuje jak najbardziejnie cierpię też marynowanego imbiru 🤔
Frutti ✊ obyś dostała zielone światło na zastrzyki 🔥🔥🔥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 12:49
Frutellka lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Nusia89 wrote:Owszem, nie przedstawiłam się tutaj- zrobiłam to na wątku "Przychodzi wiosna...A nie zrobiłam tego tutaj dlatego, bo nie wiedizałąm, ze jest taki niepisany zwyczaj(ponad to, na pierwsej stronie tego watku nie widze takiej zasady)
. Nie spodziewałąm , ze mój komentarrz o atobusie wywoła tyle ( nieco złośliwcyh) komentarzy, dlatego też pozwoliłam sobie na uwagę, ze nie jest to wątek dla wszystkich/ nie każdy moze sie tu udzielać. tylko tyle
Nusia89 lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Czekamy aż odpisze.
Pewnie wieczorem Kochana jak wczoraj“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Effiii wrote:Mój też za zupami nie przepada, ale zje bo też nie dostaje żadnej alternatywy 😁
A co do kolendry 🤢🤢🤢🤢 ale za to pietruszka już mi pasuje jak najbardziejnie cierpię też marynowanego imbiru 🤔
Frutti ✊ obyś dostała zielone światło na zastrzyki 🔥🔥🔥
U mnie to i bez zastrzyku pęknie Kochana pewnie; ale Ovi jak najbardziej na ostateczne dojrzewanie;)“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Nusia89 wrote:Nadal nie widzę zasady, która prosi by się przedstawić. Co do uwagi na temat kultury osobistej-pozotawie to bez komentarza, bo już nie chodzić nawet o mnie, ale generalnie o nowe osoby, które się tu wypowiadają, a Wy dziewczyny piszecie tu oficjalnie-"ignorujmy te wpisy", "wypadoby się rpzedstwiac", itp.Gdzie tu empatia/kultura?Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Alysa masz cierpliwość do tłumaczenia 😅
Ktoś tu ma ból dupy i jeszcze dalej tutaj siedzą i czytają... A o kulturze osobistej już była rozmowa...chyba jest to oczywiste że dobrze byłoby się przedstawić 🤔Alysa, Anka32, klaudia_23, kasia97 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Berry to bardzo przykre co piszesz bo tyle wsparcia ile otrzymałam tu na wątku wzrusza mnie za każdym razem. Tyle, że to nie miejsce dla każdego, a żeby tego doświadczyć trzeba być jego częścią🤷♀️
Melduję 78mm wiercipięty, pozostała sytuacja bez zmian.Lola93, Alysa, Anka32, bonassola, metkamniedrapie_87, Liyss🧚🏻, aszin, Viii, kasia97, Pusshka, Bulbasek, Edithka lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Berry123 wrote:Dobrze, że nie wstawiłaś tutaj pozytywnego testu ciążowego, niektórzy tutaj chyba mocno zazdroszczą. 😉Wczoraj akurat chwilę podczytywałam ten wątek (ja udzielam się na wrześniowych mamach) i widziałam, że jakaś babka dołączyła, która dopiero co zaszła w ciążę i też były komentarze, no pokaż w końcu ten test, bo już wytrzymać nie możesz. 😅 Więc polecam Ci udzielać się na innym wątku, tam jest dużo lepsza atmosfera, mniej zazdrości a więcej wsparcia.
Ubierz buty jednej z Nas a potem się wpraszaj ze swoimi mądrościamiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 13:04
Alysa, Anka32, Viii lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Berry123 wrote:Dobrze, że nie wstawiłaś tutaj pozytywnego testu ciążowego, niektórzy tutaj chyba mocno zazdroszczą. 😉Wczoraj akurat chwilę podczytywałam ten wątek (ja udzielam się na wrześniowych mamach) i widziałam, że jakaś babka dołączyła, która dopiero co zaszła w ciążę i też były komentarze, no pokaż w końcu ten test, bo już wytrzymać nie możesz. 😅 Więc polecam Ci udzielać się na innym wątku, tam jest dużo lepsza atmosfera, mniej zazdrości a więcej wsparcia.
Moja droga tutaj jest ogrom wsparcia; ale to nie jest wątek miesięczny na który wbija się z pozytywnym testem i każdy Ci będzie gratulował - nawet jeśli się nie przywitasz. Każda z Nas tutaj ma swoją historię - niektóre z Nas bardzo długą.. Nikt tutaj nie zazdrości ciąży - ciąża to cud i żadna z Nas jej nie zazdrości innej bo tylko my same wiemy ile przeszłyśmy w drodze do macierzyństwa; najwidoczniej Nas nie znasz skoro tak oceniasz.Butterfly23, Alysa, Anka32, Liyss🧚🏻, Pusshka lubią tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
Każda nowa osoba która przychodzi na to forum i zaczyna od naszego wątku jest kierowana na wątki miesięczne. Bo nasz wątek po prostu nie jest dobry dla osoby, która zaczyna. I tyle.03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
blador2 wrote:Berry to bardzo przykre co piszesz bo tyle wsparcia ile otrzymałam tu na wątku wzrusza mnie za każdym razem. Tyle, że to nie miejsce dla każdego, a żeby tego doświadczyć trzeba być jego częścią🤷♀️
Melduję 78mm wiercipięty, pozostała sytuacja bez zmian.
No to są dobre wieści 🥹 malutka rośnie to najważniejsze, reszta pewnie szybko się unormuje ❤️🙏👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Skoro taka zła u nas atmosfera, to po co tu piszecie? Nie zatruwajcie sobie nami życia
a tekst o zazdrości z pozytywnego testu ciążowego pozostawię bez komentarza.
Anka32, metkamniedrapie_87, blador2, Pusshka lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
@Bladorku super że Iga rośnie
@Metka tez miałam bakterie, nieliczne, piłam sok z żurawiny, nic innego mi gin nie powiedział na ten tematu mnie przy mdłościach wjeżdzał jak złoto o dziwo
metkamniedrapie_87 lubi tę wiadomość
👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
No i pierwsze wyniki są
Prolaktyna 28,56 (5,18-26,53). Nie robiłam żadnych ćwiczeń (ani ❤️🔥), ale nie wyspałam się jakoś mega bo już trochę o badaniach myślałam, zobaczymy co Pani Doktor powie, ale wiem że kiepsko:(
Zerknięcie proszę na resztę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 13:08
-
Nomeolvides, Butterfly23, Myszkaaa20, Anka32, bonassola, Viii, blador2, kasia97, Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...