Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly23 wrote:No nie uwierzysz. To pisałam ja 🤣 i kto będzie tym odsetkiem, której się nie uda? Też ja 🥲
To się nazywa zrządzenie losu
Która kawa w mc Donald taka dobra, ja raz kupiłam kawę jak była promka dwie w cenie jednej czy kawa za 5 zł i to byly takie siki... 🤢🤢Sama woda zabarwiona.👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Butterfly23 wrote:No nie uwierzysz. To pisałam ja 🤣 i kto będzie tym odsetkiem, której się nie uda? Też ja 🥲
To się nazywa zrządzenie losutrochę wczoraj poczytałam na różnych forach o allo 0% i w sumie nie było tam samych negatywnych historii. Wiele kobiet urodziło zdrowe dziecko mimo niesprzyjających wyników i to bez szczepień.
Butterfly23 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
Effiii, Motylku ja też mam mętlik w głowie. Ale widać Wasze historie motywuje się też trochę do badania. Mamy już z mężem swoje lata i nie chce ich zmarnować. Dlatego mimo tych moich smutków chce działać dalej. W Labie jest dziś - 20% jakby któraś potrzebowała. Wezmę tam chyba proga i estradiol bo wychodzi około 20 zł taniej niż w diagnostyceStarania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Rozumiem Was dziewczyny, też bym miała trochę cykora robić badania i bałabym się o wynik. Ale tak jak Aszin mówi, lepiej wiedzieć o co chodzi i się z tym zmierzyć niż być w zawieszeniu. Ja czuję, że wszystkim dziewczynom z tego wątku prędzej czy później się uda 🥹
Motylku u mnie w sercu jest specjalne miejsce dla Ciebie. Z miłą chęcią przepuściłabym Cię przede mnie w kolejce do macierzyństwa 🥹✊🏻Butterfly23 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyEffiii wrote:Nie ma takiej opcji , jutro będziesz skakać że szczęścia zobaczysz. Tak jak post wyżej piszesz , myśl pozytywnie
Która kawa w mc Donald taka dobra, ja raz kupiłam kawę jak była promka dwie w cenie jednej czy kawa za 5 zł i to byly takie siki... 🤢🤢Sama woda zabarwiona.
Motylek chyba pisze o Apple Pie Latte Macchiato 🥹🫢Effiii, Butterfly23 lubią tę wiadomość
-
Widziałam ostatnio ta kawkę, ślinka mi poleciała, ale z drugiej strony ten cukier 🤢🤢 jestem team słone. Wolę jednak zjeść chipsy niż wypić coś słodkiego
na sobotę w planach lays spicy paprika;)
Apropo jedzonko, co dziś kuchnie serwują na obiadek ?? Ja wyciągałam fileta i będzie zupa potrawkowa lub siekane kotletyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 12:09
Cerva lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
U mnie zupa szczawiowa
Butterfly23 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
IVF? -
Effiii wrote:Alysa ja to totalnie nie mam planu, czuję że działań po omacku.
Moja historia nie powinna Cie na razie motywować 😁Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Effiii ja mam siekane kotlety, robiłam wczoraj jak mąż wyjeżdżał do pracy na szkolenie. Rano dzwonił że chyba dziś nie przyjedzie to mam 7 sztuk dla siebie 😄
Effiii lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
aszin wrote:U mnie zupa szczawiowaStarania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Motylku ja totalnie wierze w Wasza jutrzejsza wizytę. No i będę trzymać kciuki, dodam jeszcze te u stop jeśli ma to pomoc 🥺😉
Effiii dobrze widzieć u Ciebie motywacje do działania. Przypomnisz proszę czy Wy jesteście pod opieką kliniki czy po prostu ginekologa? Może przyda Ci się konsultacja z jakimś specjalistą wlansie np. Od immunologi? Koszty tych badań są porażające 😞
Anka dobrze że wszystko dobrze 😃
Ccarolina mi też się wydaje, że Twoje wyniki są ogólnie okej, mogą wskazywać na jakąś delikatną infekcje.
Lola jak tam samopoczucie po ulepku? Dzisiaj będą wyniki?
Alysa w Was też mocno wierze, przede wszystkim w to, że potrzebny Wam specjalista od tego problemu, który trochę pokieruje i zdejmie z Ciebie ciężar myślenia jak się zaopiekować tematem.
Liyss wzruszylas mnie Twoja wiadomością do motylka 🥺❤️ kochany z Ciebie człowiek!Butterfly23, Anka32, Ccarolinaa, Lola93, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Effiii wrote:Czuję trochę mętlik bo jest tyle badań, że nie wiem od czego zacząć. Nie wiem czy nie zacznę od męża, trochę musimy teraz kasy na niego wydać
Badanie nasienia nas teraz wyjdzie 1250 🥲🥲🥲
Czy posiew beztlenowy i tlenowy to to samo co badanie na stopień czystości pochwy ?? 🤔🤔
A czy Ty chłopu zbadałaś homocysteinę to niezwykle wpływa na męską plodność?“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualnyEffiii wrote:Widziałam ostatnio ta kawkę, ślinka mi poleciała, ale z drugiej strony ten cukier 🤢🤢 jestem team słone. Wolę jednak zjeść chipsy niż wypić coś słodkiego
na sobotę w planach lays spicy paprika;)
Apropo jedzonko, co dziś kuchnie serwują na obiadek ?? Ja wyciągałam fileta i będzie zupa potrawkowa lub siekane kotlety
Robię zupę krem z cukinii bo Siostra jest i chętnie zje -
Anka32 wrote:Robię zupę krem z cukinii bo Siostra jest i chętnie zje
Anka32 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
🧑🏻
IVF? -
Aszin szczawiowa pycha 😋 do tego jajko i moja mama zawsze robiła puree z ziemniaków i na to okrasa z wytopionej szynki 🙈 Ale podobnie jak mąż Alysy mój mąż gardzi
U nas jest rosół, ale chyba coś jeszcze muszę dodać, bo się wczoraj nie najadłam samym rosołem 🤦🏼♀️
W ogole jak robicie rosół to polecam z tego mięsa i warzyw zrobić pasztet - wychodzi super. Ja tego nie jem, ale mąż i rodzice bardzo chwaliliButterfly23 lubi tę wiadomość
-
Aszin nigdy nie jadłam szczawiowej 😁chyba wstyd się przyznać.
Alysa Twój plan brzmi bardzo racjonalnie, nie wiedziałam ze kariotypy są na NFZ 😳
Nome mam za sobą kilku ginekologów specjalizujących się w niepłodności oraz klinikę I***cta , aktualnie mój lekarz to zwykły ginekolog / chirurg plastyczny i jest narazie moim aniołem więcej mi powiedział niż Ci wszyscy specjaliści i klinika.
Frutellka chyba miał, ale teraz to już mam dziurę w głowie. Jaki jest wynik dla mezczyzny zalecany??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 12:20
👱♀️32👱♂️34
2021 💔