Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Goska to dużo zdrowia w takim razie ✊🏻
Effiii no mam to samo jak mam jechać do galerii, zwłaszcza w weekend gdzie ludzi mnóstwo.
Cerva ja męża już katuje olejem z czarnuszki więc mu daruje. Bardzo dziękuje za odpowiedz 🥹 ja pół dnia myślałam, że słaby ten wynik haha.
A co do zup to mąż zje ale on jest za chwile głodny po tym. Ja w sumie też. Podziwiam osoby, które nakładają się zupą 😁Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Cerva świetne. Dobrze ze niedaleko mnie jest zoo, takie w środku lasu. Mąż czasem mnie tam zabiera a ja jak tam jadę to sikam w majty🤪
Cerva lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Ja bylam dzis na badaniach z krwi i moczu przed kolejna wizyta i mam dla was „tipa” i tez pytanie 😅
Co do „tipa” to od poczatku ciazy mialam ph moczu 7-7,5. Zaczelam ostatnio brac zuravit i wit c 1000j dziennie i ph spadlo do 5,5 😊. Jeszcze czekam na posiew moczu, ale to pare dni sie czeka.
Co do morfologii to krwinki czerwone mam 3,64 a norma od 3,65 - od czego to moglo spasc?
Hemoglobina poprzednio byla 11,4 a teraz 11,2, ale hematokryt byl 32,5% a jest 33,4%. Jakim cudem jedno spadlo a drugie wzroslo? 😅
2 tyg temu badalam: ferrytyne mam 57, a b12 373 i od tego badania biore b complex gdzie jest 750mcg B12.
Jeszcze tez czekam na wynik tsh.
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
Cześć , postanowiłam wyjść z nory po tych wszystkich moich ostatnich perypetiach . Na szczęście idzie do w dobrym kierunku i oby tak zostało 🤞
@ Aszin bardzo mi przykro że trafiło to na Ciebie przesyłam dużo siły😐
@blador wierzę że wszystko wytrzymasz ,może miej przed oczyma wizję że Twój syn tuli nowonarodzoną Igusie😊 Dla tego widoku można wiele zaryzykować . Podobnie jak Ty kilka tyg musiałam spędzić w szpitalu zdala od mojej pierworodnej w erze covida.Viii, blador2 lubią tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Ok dopiszę zasadę:
Pierwszy post na wątku nowego uczestnika musi zawierać minimum 500 słów, obowiązkowo należy się w nim przywitać i przedstawić😉Alysa, Anka32, Muuu., Pusshka, KarolinaJ0702, ezra, Fooskatt lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Bodzenka wrote:Cześć , postanowiłam wyjść z nory po tych wszystkich moich ostatnich perypetiach . Na szczęście idzie do w dobrym kierunku i oby tak zostało 🤞
@blador wierzę że wszystko wytrzymasz ,może miej przed oczyma wizję że Twój syn tuli nowonarodzoną Igusie😊 Dla tego widoku można wiele zaryzykować . Podobnie jak Ty kilka tyg musiałam spędzić w szpitalu zdala od mojej pierworodnej w erze covida.Bodzenka lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
Butterfly23 wrote:I po co nas czytacie? No ja tego nie ogarniam.
A już wiem! Nie wiedzą co na obiad zrobić, a my zawsze pomysły dajemy. Koniec z tym.
Mistrz 😂Butterfly23 lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Bodzenka wrote:Cześć , postanowiłam wyjść z nory po tych wszystkich moich ostatnich perypetiach . Na szczęście idzie do w dobrym kierunku i oby tak zostało 🤞
@blador wierzę że wszystko wytrzymasz ,może miej przed oczyma wizję że Twój syn tuli nowonarodzoną Igusie😊 Dla tego widoku można wiele zaryzykować . Podobnie jak Ty kilka tyg musiałam spędzić w szpitalu zdala od mojej pierworodnej w erze covida.
Witaj z powrotem! Co u Ciebie?Bodzenka lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
karola_b wrote:@klaudia23 w ciąży krwinek czerwonych może być mniej, bo ciąża fizjologicznie zwiększa objętość krwi w organizmie, a te 3,65 to norma podana dla ciężarnych?
Hmm to chyba norma dla wszystkich.11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Koło mnie też jest takie eldorado z Sarnami, Danielami, muflonami, zającami i innymi przytulaśnymi stworami
więc jak coś to zapraszam na Kujawy
Dodatkowo jest jeszcze Kozie eldoradonazywa się kozia dolina
Anka32, karola_b, Butterfly23 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:Koło mnie też jest takie eldorado z Sarnami, Danielami, muflonami, zającami i innymi przytulaśnymi stworami
Lubię takie miejscówki!
Z racji, że mieszkam pod lasem to odwiedzają mnie sarny. Moja dwulatka sika w pampersiaka jak je widzi 🤣 -
Cerva wrote:Ryzyko to moje drugie imię. 😎😅
@effiii ok, specjalnie dla Ciebie będzie aktualizacja za jakiś czas. 😘
Eej, ale zaraz jak znajdę na telefonie to dopiero Wam fotki wrzucę. Byliśmy w weekend w takim parku dla danieli na Litwie. Można je karmić, podchodzą i z ręki jedzą. No czad! 🥹😍
Myślicie, że skoro jest tam tyle tego gatunku to drapieżne są w oddali? Mam na myśli wilki i dziki. Mam upatrzone piękne trasy w lesie do biegania na słuchawkach ale średnio z takimi kompanami 🐺🐗😅👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
20.01.2024 7tc 💔
02.2024 cb 💔
25.11.2024 💙
22.07.2025 ciąża bliźniacza 6tc💔 i 17tc 💔 -
Czuję się już dużo lepiej ale było hardcore z powodu niegojącej się ranu i gronkowca i kosmicznego CRP ale w końcu rana zaczyna się zamykać prawidłowo i postanowiłam się cieszyć z tak małego kroku w stronę lepszego zdrowia i samopoczucia.
Po 6 tygodniach od operacji mam skonsultować się czy moje starania będą mogły jeszcze wrócić . Jeśli tak to z miejsca biegne do kliniki.
Musiałam też skorzystać z pomocy psychologa po rewelacjach mojej siostry .Uwaga ma 47lat i zaszła w6 ciążę ot tak bo myślała że w tym wieku to już menopauza i strzeliła mi tekstem że za bardzo biegałam za wykształceniem i karierą a dzieci się przecież same nie zrobią.....
Także teraz trzeba uprzedzać kobiety żeby się nie kształciły i nie pracowały to będą mieć dzieci od groma 🫣Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Effiii wrote:Koło mnie też jest takie eldorado z Sarnami, Danielami, muflonami, zającami i innymi przytulaśnymi stworami
Ej a gdzie to? 😍 Ja jestem z Torunia. 🙂31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024