Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszkaaa20 wrote:Bodzenka dobrze że jesteś, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dostaniecie zielone światło do starań ❤️ a te buciki 🥹 kolejny Nasz Anioł wątkowy 💜 a co do siostry to bez komentarza...
Ja to w ogóle może nie będę się odzywać i zamknę się w domu na najbliższy czas 🤔
Z rodziną dobrze wygląda się na zdjęciu więc mam jedno zdjęcie sprzed nastu lat i niech tak zostanie 🫣 żaden ze mnie anioł ja po prostu wiem że karma wraca
I proszę mi nigdzie się nie zamykać nigdzie nie uciekać 😊Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Alysa wrote:To jest takie ciągnięcie, mam je odkąd pamiętam. Na USG nigdy nic nie ma a lekarka zawsze dobrze sprawdza bo wie że moje mięśniaki lubiły się chować za macicą. Jak byłam we wtorek to długo jajniki oglądała, bo szukała tego ciałka żółtego. Ale na pewno jak będę u nowego gina to poruszę ten temat. Gorsze są te skurcze jak okresowe które czasem mnie łapią
Kochana moje tez zawsze oglądane dokładnie, a coś się ukryło jednak nie dawało to żadnych objawów.“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Frutellka wrote:Kochana moje tez zawsze oglądane dokładnie, a coś się ukryło jednak nie dawało to żadnych objawów.Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Lola93 wrote:Homocysteina 6,79. Już wiem po wczorajszych warsztatach że to dobry wynik, między 4-7 te funkcjonalne. W lab widełki (4.44-13.56)
Insulina przed obciążeniem 4.90
Po 1h 47.10
Po 2h 37.90
Edit: wrzuciłam glukozę i insu w kalkulator online i wychodzi że ok wszystko
Insulina po 2h dobrze żeby była poniżej 30; trochę za mały spadek jak dla mnie na czczo pięknie“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Bodzenka dobrze Cię widzieć ✊ kciuki żebys po kontroli dostała zielone światło na dalsze starania🔥🔥🔥
Co do siostry u jej komentarza , nawet nie będę komentować, bo brak słów.
Niestety ja nie mam do końca ogrodzonego domu i goście w postaci saren i zajączków też mi wyżerają maliny ;( nie rzadko też coś uszkodzą , ale mimo wszystko lubię jak Nas odwiedzaj.
Jej, te Twoje papucie, czy można takie zamówić u Ciebie jak już mi się poszczęści ??
Alysa jak będziesz patrzeć na brzuch to pamiętaj , krzywo, z nienawiścią i zazdrością
Mam to samo, czułam że będę musiała się zaszyć po tych porannych newsach, ale szkoda życia i takich atrakcji jak tutaj są na te smutki.
Myszka wrzucaj fotę nowych włosów
Lola warsztaty u Kasi B?? Są zapisane bo wczoraj nie ogarnęłam tematu, a chciałbym nadrobić ;(
Insulina na czczo, wow !!! Teraz to Ci zazdroszczę !
Aszin powód jest jeden - forum, to jest taka lektura że szokale muszę Ci powiedzieć że ja też tak mam.. w szpitalu zaczęłam książkę a teraz leży, a zostało raptem kilkanaście stron...
Lola93, Bodzenka lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Alysa wrote:A u mnie dzieci jak na złość wyszły na plac zabaw. I będą mi be bawić pod blokiem 🤪
Pewnie zawsze były, to nie ich wina że je zauważasz. Idzie ciepło, statystycznie rzecz biorąc będzie ich coraz więcej.
😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 17:15
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Effiii będę pamiętać coby dobrze wzrok w nią wymierzać, i brzucha ani razu jej nie dotknę przez następne 30 tygodni 🤪
Viii czas po zaklejać okna, ja nie wiem co za wyrodni rodzice puszczają swoje pociechy na dwór jak w koło pełno staraczek, to jest sadyzm.Viii lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
aszin wrote:Nie znam się, ale insulina chyba sztos 😁
Ostatnio w ogóle nie mogę się zabrać za czytanie 🙄 w poprzednich latach czytałam po kilkadziesiąt książek, a w zeszłym roku i teraz ledwo co. Nie wiem czym to jest spowodowane.03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
aszin wrote:Nie znam się, ale insulina chyba sztos 😁
Ostatnio w ogóle nie mogę się zabrać za czytanie 🙄 w poprzednich latach czytałam po kilkadziesiąt książek, a w zeszłym roku i teraz ledwo co. Nie wiem czym to jest spowodowane.
Aszin mi pomógł czytnik - dzięki temu czytam zdecydowanie więcej, bo nie musze w torebce taszczyć tych ciężkich/ dużych książek 😁 czytnik lekki, zawsze pod ręką, czytam przed snem i kiedy mam tylko czas / ochote 🤪 ale wiem, ze to nie jest rozwiązanie dla każdego - niektórzy muszą czuć książke w ręce, ja czytam i papierowe i elektroniczne
👩🦰 28, PCOS, IO
11.23 - odstawienie AH i rozpoczęcie starań
27.07.2025 - nieśmiałe ⏸️
29.07.2025 - ⏸️
🙎♂️ 31 -
kasia97 wrote:Aszin mi pomógł czytnik - dzięki temu czytam zdecydowanie więcej, bo nie musze w torebce taszczyć tych ciężkich/ dużych książek 😁 czytnik lekki, zawsze pod ręką, czytam przed snem i kiedy mam tylko czas / ochote 🤪 ale wiem, ze to nie jest rozwiązanie dla każdego - niektórzy muszą czuć książke w ręce, ja czytam i papierowe i elektroniczneStarania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
aszin wrote:Mam czytnik i to nie pomaga 😂Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Alysa wrote:Aszin ja się ostatnio nie mogę zebrać do sprzątania. Macie na to jakieś rady?
Viii lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
I dlatego, laski, ja uważam, że nie powinno być tutaj dopisywania nikogo, kto nie był z nami od początku tj. Października/listopada/grudnia. I tyle. To miejsce dla dziewczyn, które wtedy się razem zgrały i chcą to kontynuować. A takie kopanie się z koniem i wieczne tłumaczenie, bo ktoś coś sobie życzy, jest bez sensu.
Jesteśmy też na innych wątkach, ja bardzo lubię dziewczyny z miesięcznych, tam też się udzielam, możemy pogadać w tamtym miejscu. Tutaj jest grupa przewidziana dla konkretnego grona, z konkretnymi wspólnymi cechami, po prostu… Ja się nikomu nie wpieprzam w wątek, bo taką mam ochotę 😞
A tekst o zazdrości to już szczyt chamstwa i braku pokory. A pokorę do życia trzeba miec, nie wiesz gdzie Ciebie poprowadzi, nic nie jest dane raz na zawsze.blador2, Anka32, Pusshka, Butterfly23 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
aszin wrote:Nie sprzątać? 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 17:37
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyultramaryna_ wrote:I dlatego, laski, ja uważam, że nie powinno być tutaj dopisywania nikogo, kto nie był z nami od początku tj. Października/listopada/grudnia. I tyle. To miejsce dla dziewczyn, które wtedy się razem zgrały i chcą to kontynuować. A takie kopanie się z koniem i wieczne tłumaczenie, bo ktoś coś sobie życzy, jest bez sensu.
Jesteśmy też na innych wątkach, ja bardzo lubię dziewczyny z miesięcznych, tam też się udzielam, możemy pogadać w tamtym miejscu. Tutaj jest grupa przewidziana dla konkretnego grona, z konkretnymi wspólnymi cechami, po prostu… Ja się nikomu nie wpieprzam w wątek, bo taką mam ochotę 😞
A tekst o zazdrości to już szczyt chamstwa i braku pokory. A pokorę do życia trzeba miec, nie wiesz gdzie Ciebie poprowadzi, nic nie jest dane raz na zawsze.
Staraczki tracą tą pokorę jak ujrzą dwie kreski. Nie twierdzę oczywiście, że wszystkie ale większość tych które mamy hm.. przyjemność tu gościć z gównoburzami 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 17:45
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
Myszka , jaki blask 🥰🥰 pięknie 😁
Piekę ciasto pistacjowe, kto wpada ??
Lola dziękuję bardzo z screeny ❤️ masz link do szkolenia na poczcie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 17:44
Lola93, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualny