Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle przeczytałam teraz, że PAI ma wpływ na kształtowanie łożyska, a ja miałam tą odklejającą się kosmowke, ciekawe czy to też miało swój wpływ.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, posiewy, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF? -
Effiii wrote:Myszka , jaki blask 🥰🥰 pięknie 😁
Piekę ciasto pistacjowe, kto wpada ??
Lola dziękuję bardzo z screeny ❤️ masz link do szkolenia na poczcie ??
https://m.youtube.com/live/2T3QgBHrOJs?feature=share Aktywne tylko do 25/03Effiii lubi tę wiadomość
-
Effiii wrote:Myszka , jaki blask 🥰🥰 pięknie 😁
Piekę ciasto pistacjowe, kto wpada ??
Lola dziękuję bardzo z screeny ❤️ masz link do szkolenia na poczcie ??
Kocham wszystko co pistacjowe 🤤🤤🤤 otwieraj drzwi 😁Effiii lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
kasia97 wrote:Aszin mi pomógł czytnik - dzięki temu czytam zdecydowanie więcej, bo nie musze w torebce taszczyć tych ciężkich/ dużych książek 😁 czytnik lekki, zawsze pod ręką, czytam przed snem i kiedy mam tylko czas / ochote 🤪 ale wiem, ze to nie jest rozwiązanie dla każdego - niektórzy muszą czuć książke w ręce, ja czytam i papierowe i elektroniczne03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
https://zapodaj.net/plik-MHAOFXItMa
Nie wygląda, ale smakuje 🤤🤤
3 jajka
50 g rozpuszczonego masla
125 ml mleka
150 g mąki
80 g cukru
100 g pistacji zmielonych
Skórka z cytryny
Pół łyżeczki proszku do pieczenia
Maliny na wierzch
Piec 40 minut w 180 stopniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 18:09
Myszkaaa20, kasia97 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Effiii wrote:https://zapodaj.net/plik-MHAOFXItMa
Nie wygląda, ale smakuje 🤤🤤
3 jajka
50 g rozpuszczonego masla
125 ml mleka
150 g mąki
80 g cukru
100 g pistacji zmielonych
Skórka z cytryny
Pół łyżeczki proszku do pieczenia
Maliny na wierzch
Piec 40 minut w 180 stopniach
Wygląda bosko 😋Effiii lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny@Viii, tulę 🫂 Mam nadzieję, że zaraziłaś się od tej pani z autobusu 😆
@Cerva, nie mamy - ja robiłam 1 marca, a mąż dopiero 13 marca jakoś. Na wyniki czeka się 4-6 tygodni, dlatego nawet nie wiadomo czy byśmy się wyrobili z procedurą IVF na początku kwietnia. Tzn. dr z kliniki mówiła, że moje wyniki na pewno będą, męża jakby przyszły w trakcie stymulacji to też ok, ale gorzej jak będą później. Więc jeszcze tym bym się stresowała 🙈
Za to mam wyniki wymazu bakterii beztlenowych - czysto. Czekam jeszcze na MUCHę
@Madzialsm, piękne dzieła! Szczególnie wpadł mi w oko żółwik - mam sentyment, bo jeden z pierwszych prezentów jakie dostałam od męża to właśnie maskotka żółwia 🥺
@Bulbasek, trzymam kciuki za pozostałe wyceny ✊️
@Effiii, w Invimed nawet do przygotowań do IVF badanie nasienia nie jest w obniżonej stawce - może zdarzają się jakieś promocje w ciągu roku, ale nigdy nie rzuciło mi się w oczy 🤔
@metka, dobre wieści 🥰
@Liyss, super prog! Co do obniżenia estadiolu klaudia_23 już napisała - właśnie dzisiaj bratowej mówiłam o wymianie tamponów i podpasek na bio i odstawieniu plastiku na rzecz szkła, była w szoku że to ma aż tak duże znaczenie 😉
Co do rozmów na tematy staraniowe to ja rozmawiam o tym dużo z moją jedną bratową (moje serduszko 🥺) i kilkoma bliskimi kumpelami, jakoś mi tak lżej, jak o tym mówię. Mam podobnie jak @Nome - otacza mnie naprawdę sporo wartościowych osób, aż się śmiejemy z mężem że nie mamy czasu na tylu fajnych znajomych 😉 Rodzicom jednym i drugim powiedzieliśmy dopiero w święta. Teściowie nas bardzo wspierają, moi rodzice też, ale nie są tak wylewni po prostu
@Cerva, piękne marynarki! Idę na dniach do NY po bluzkę dla bratowej, to może upoluję czarną, bo bardzo mi się spodobała 🤩 Czekam na zdjęcie brzuszka, bo dziś się schował 🤨
@Bodzenka, cieszę się że już lepiej, trzymam kciuki za Ciebie 🤞
Jakie piękne paputki 🥺
@Megipta, dzięki kochana, też ziewnęłam jak czytałam o portrecie tego ziewającego dziecka 😂
Ledwo was nadrobiłam i lecę na badmintona 😊 Przyjemnego wieczoru!Liyss🧚🏻, Viii, Bodzenka lubią tę wiadomość
-
aszin wrote:W ogóle przeczytałam teraz, że PAI ma wpływ na kształtowanie łożyska, a ja miałam tą odklejającą się kosmowke, ciekawe czy to też miało swój wpływ.
Też myślę, że to mogło mieć wpływ i ciekawe, czy Acard lub hepka mogły temu zapobiec 🤔Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
ultramaryna_ wrote:Ja też miałam odklejającą się kosmowkę, potem przy 1 prenatalnych pępowinę dwunaczyniowa, a potem od połowy ciąży już niewydolne łożysko.
Też myślę, że to mogło mieć wpływ i ciekawe, czy Acard lub hepka mogły temu zapobiec 🤔Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
IVF? -
aszin wrote:Ja brałam od II 🤷🏼♀️ tylko ciekawe czy odpowiednią dawkę. Mam mętlik w głowie okropny.03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Znoszę za Nas toast sokiem z kiszonego buraka (za te w krzakach też 😉) oby w życiu Nam się dobrze wiodło 😘
Aszin wlaczylam muzykę na maxa i wysprzątałam dom, sąsiedzi musieli ta godzinę wytrwać. Musiałam sobie pielęgnację twarzy zrobić bo mi aż zmarszczki od tej zazdrości wyszły. Juz do Was wracam 😘aszin, Butterfly23, Anka32, Myszkaaa20, Effiii, Liyss🧚🏻, Małgosiagosia, Cerva, Viii, Pusshka, Bodzenka lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Butterfly23 wrote:Aszinku nie ma co teraz o tym myśleć, ani gdybać bo czasu niestety nie cofniemy 🫂Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
🧑🏻
IVF? -
Effiii też się wbijam na ciasto pistacjowe, przepis zapisałam
Effiii lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Aszin zrobiłaś wszystko co trzeba, nie ma w tym żadnej Twojej winy 🫂❤️Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Alysa wrote:Aszin zrobiłaś wszystko co trzeba, nie ma w tym żadnej Twojej winy 🫂❤️Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
🧑🏻
IVF? -
aszin wrote:Tu nawet nie chodzi o to, że się obwiniam, bo tego nie robię. Nic więcej zrobić nie mogłam. Po prostu myślę o tym, co mogło to spowodować. 🤦♀️ Naprawdę mam ogromną nadzieję, że to było losowe, bez jakiejś wyraźnej przyczyny. Dziękuję za wsparcie ❤️aż dziwne, że na takim okropnym wątku jest ono obecne 😁
aszin lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
aszin wrote:Tu nawet nie chodzi o to, że się obwiniam, bo tego nie robię. Nic więcej zrobić nie mogłam. Po prostu myślę o tym, co mogło to spowodować. 🤦♀️ Naprawdę mam ogromną nadzieję, że to było losowe, bez jakiejś wyraźnej przyczyny. Dziękuję za wsparcie ❤️aż dziwne, że na takim okropnym wątku jest ono obecne 😁Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Pusshka wrote:
@Megipta, dzięki kochana, też ziewnęłam jak czytałam o portrecie tego ziewającego dziecka 😂
https://zapodaj.net/plik-FnddE5P3bE
Alysa, aszin, Myszkaaa20, Butterfly23, kasia97, klaudia_23, Lola93, Effiii, blador2, Nomeolvides, Liyss🧚🏻, Anka32, Małgosiagosia, Cerva, Muuu., Viii, Pusshka, Wenka, Fooskatt lubią tę wiadomość
👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
20.01.2024 7tc 💔
02.2024 cb 💔
25.11.2024 💙
22.07.2025 ciąża bliźniacza 6tc💔 i 17tc 💔