Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Ale zimno 🥶
@Blador piękna kreska 😍 czekamy na betę.
@Megipta 😍😍😍 te testy są takie sobie, także na innym kreska mogłaby być dużo ciemniejsza 🍀
@Anka ale przecież po 8 też byś mogła badania zrobić 🤪 nie szukasz wymówek? 😉
@Pusshka trzymam mocno kciuki ✊🏻 ta zmiana na pewno wyjdzie Ci na dobre.
@Ashin kciuki za wyniki 🤞🏻🍀 ja weszłam w sobotę na wagę i miło się zaskoczyłam 😂 bo byłam pewna, że po tym grudniu będzie +5kg. Ale przekroczyłam 7 z przodu 🥲 teraz mam do zgubienia 10 kg 😫
Udanego tygodnia! ☃️❄️Pusshka, Megipta lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
AMH: 4,44 ng/ml
01/25- IVF
08.01- start stymulacji
💉 ovaleap 150 mensinorm 150 orgalutran 0,25
ovitrelle 375
20.01- punkcja —> pobrano 7🥚—> zapłodnionych 5🥚 -
Dzień dobry w ten mroźny poranek 💀💀
Powtorzyłam test ale z drugiego siusiu w Kauflandzie 🤣 ciemniejszy?
Siedzę teraz w laboratorium i czekam na pobranie bety (22 osoby przede mną 😱) dajcie cierpliwości ..
hosta my lucky starklaudia_23, Viii, Butterfly23, Anka32, karola_b, goska000, Pusshka, Myszkaaa20, kasia97, Nomeolvides, Wenka, Sarka94, Liyss🧚🏻, blador2, Muuu., Ccarolinaa, Cerva, ultramaryna_, Olalee, Edithka, Ewka9090, Monia•, bonassola, ezra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Dzień dobry! Ale zimno 🥶
@Blador piękna kreska 😍 czekamy na betę.
@Megipta 😍😍😍 te testy są takie sobie, także na innym kreska mogłaby być dużo ciemniejsza 🍀
@Anka ale przecież po 8 też byś mogła badania zrobić 🤪 nie szukasz wymówek? 😉
@Pusshka trzymam mocno kciuki ✊🏻 ta zmiana na pewno wyjdzie Ci na dobre.
@Ashin kciuki za wyniki 🤞🏻🍀 ja weszłam w sobotę na wagę i miło się zaskoczyłam 😂 bo byłam pewna, że po tym grudniu będzie +5kg. Ale przekroczyłam 7 z przodu 🥲 teraz mam do zgubienia 10 kg 😫
Udanego tygodnia! ☃️❄️
Jestem człowiekiem wymówką Małż od 8 zaczyna pracę, nie ma już urlopu jak poprzednio kiedy woził mnie na badania a samej nie chce mi się jechać Bo to w sąsiedniej mieścinie i się zgubię 🤣
U mnie też 7 na wadze. Jem jak królik od 1 stycznia, żadnych słodyczy, zero alkoholu a ta 7 i tak tam jest 🙄 -
Anka32 wrote:Jestem człowiekiem wymówką Małż od 8 zaczyna pracę, nie ma już urlopu jak poprzednio kiedy woził mnie na badania a samej nie chce mi się jechać Bo to w sąsiedniej mieścinie i się zgubię 🤣
U mnie też 7 na wadze. Jem jak królik od 1 stycznia, żadnych słodyczy, zero alkoholu a ta 7 i tak tam jest 🙄
Ooo nie, a wiec wydalo sie, ze to wymowka byla 😅 Ania ja bym na Twoim miejscu i tak pojechala sama, tym bardziej ze mialas badac proga, ktorego najlepiej zbadac 7dpo. Trzeba zadbac o swoje zdrowie, tym bardziej jesli walczysz o dzidziusia. A nie myslalas, zeby zrobic prawko? Zeby nie byc tak zalezna od meza?11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:06
Megipta, Cerva lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
W końcu śniadanie zjedzone. Dostałam info,że muszę jechać do biuro bo mi wynagrodzenie podnoszą. Super tylko jutro albo w środę. Akurat te dwa dni kompletnie nie pasują.....nie mam co z Młodym zrobić. Jutro musiałabym go zaprowadzić przed 7 albo w środę przed 7 i potem po 16 musiałby siedzieć z mężem w pracy.....ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Moje hashimoto lubi puchnąć. Trzymam miskę, pije wodę a rano palcami zgiąć nie mogę 🙈 a najbardziej lubię ten moment jak stoję przed lustrem widzę jaka to jestem fit laska 🤣 wchodzę na wagę a tam więcej albo bez zmian niż ostatnio 😏 waga to nie wyznacznik, bardziej liczą się cm ale to tak dołuje 😣
No właśnie, mówi się, że waga nie jest wyznacznikiem i lepiej się mierzyć no ale jednak im większa liczba tym gorzej psychicznie 🥲 -
Pusshka, Myszkaaa20, Wenka, Sarka94, Megipta, Liyss🧚🏻, blador2, MartiMarti, Olalee, ultramaryna_, Cerva, ezra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklaudia_23 wrote:Ooo nie, a wiec wydalo sie, ze to wymowka byla 😅 Ania ja bym na Twoim miejscu i tak pojechala sama, tym bardziej ze mialas badac proga, ktorego najlepiej zbadac 7dpo. Trzeba zadbac o swoje zdrowie, tym bardziej jesli walczysz o dzidziusia. A nie myslalas, zeby zrobic prawko? Zeby nie byc tak zalezna od meza?
Nie myślałam bo nigdy mnie do tego nie ciągnęło 😉
Uważam, że po prostu nie wszyscy się do wszystkiego nadają a ja nie zamierzam robić czegoś na siłę.ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
klaudia_23 wrote:Gratulacje, piekna krecha 😍 tez siedze w labo i czekam na swoja kolej, mialam na 8:40 🙄😅
Tu sprawnie nawet idzie . U mnie wyniki są po 3 godzinach zazwyczaj ale czasem po 2 już przychodził wynik . Więc pobiorę i jadę na zakupy dla zabicia czasu 😅 -
Anka, jak miło widzieć kolejną kreskę 💚
AnkaAneczka lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
nick nieaktualnyAlysa wrote:Hej dziewczyny
@ ultramaryna jestem jestem. Wczoraj pojechaliśmy do rodziców cały dzień nas nie było. Co do mojego samopoczucia to fizycznie źle, głos dalej ledwo ledwo, chodzenie do pracy i gadanie przez 12 godz nie pomaga, ale w czwartek jestem zapisana do lekarza. Psychicznie też nie najlepiej, wczoraj dwa razy musiałam iść do łazienki żeby popłakać. Zatem jest chu.... ale stabilnie bo cały czas to samo.
@blador, @Megipta, @ Aneczka moje gratulacje. Czekam na wyniki bety
@Anka32 a ja już myślałam ze majtki poleciały ;P batoniki robiłaś z tego przepisu co wstawiałam czy inne? Twój chlebek cudownie wygląda, podeślesz przepis?
@metkamniedrapie miałam podobnie jak Ty, dzień lub dwa po owu (nie jestem pewna jej terminu) zalał mnie kremowy śluz, teraz jest go mniej ale jest, a szyjka siedzi sobie wysoko, piersi niby bolą ale nie są twarde jak zawsze, za to brzuch typowo jak przed @. Dzis 10/11dpo, 26dc zatem czekamy, chociaż bardziej na @ się nastawiam.
Cześć ❤️
Jak samopoczucie? Wychodzisz z norki? 🫂
Batoniki z przepisu który wrzucałaś z fb
A chlebek z tego:
https://hiperinsulinka.pl/index.php/prosty-chleb-pelnoziarnisty-na-drozdzach/ -
AnkaAneczka wrote:Dzień dobry w ten mroźny poranek 💀💀
Powtorzyłam test ale z drugiego siusiu w Kauflandzie 🤣 ciemniejszy?
Siedzę teraz w laboratorium i czekam na pobranie bety (22 osoby przede mną 😱) dajcie cierpliwości ..
hosta my lucky star
W takim razie dużo cierpliwości ❤️👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:07
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:07
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...