Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka32 wrote:Nie myślałam bo nigdy mnie do tego nie ciągnęło 😉
Uważam, że po prostu nie wszyscy się do wszystkiego nadają a ja nie zamierzam robić czegoś na siłę.
ANKA piona 😁 też nie mam prawka. Zrobiłam kurs i zdałam teorie. Do praktyki nawet nie podeszłam. Boję się jeździć. I czuję,że byłabym kijowym kierowca. Mąż trochę marudzi. Ale w większości wszystko mam pod nosem,a do pracy i tak bym nie jeździła bo szybciej jestem pociągiem niż autem.Anka32 lubi tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
nick nieaktualnyKasiajasia90 wrote:ANKA piona 😁 też nie mam prawka. Zrobiłam kurs i zdałam teorie. Do praktyki nawet nie podeszłam. Boję się jeździć. I czuję,że byłabym kijowym kierowca. Mąż trochę marudzi. Ale w większości wszystko mam pod nosem,a do pracy i tak bym nie jeździła bo szybciej jestem pociągiem niż autem.
Jak dobrze, że nie jestem sama 🥹❤️
U mnie mąż nie marudzi na szczęście, wie, że na siłę nie ma co nikogo namawiać więc jest pogodzony z losem.
Moja Siostra miała mega zajawkę lata temu na prawo jazdy. Zaczęła kurs, potem rozpoczęła jazdy.
Do egzaminu nie podeszła bo się jej teorii nie chciało uczyć 😅
Ja po prostu wiem, że się nie nadaję do tego a nie zamierzam tracić pieniędzy i nerwów 😊 -
nick nieaktualnyAlysa wrote:Co wyjdę to zaraz się tam chowam, wczoraj miałam dwa ataki płaczu, na szczęście udało mi się w łazience schować zanim łzy poleciały. Mam straszne wahania nastroju. Może to dlatego że wczoraj jak byliśmy u teściów było małe dziecko, bo pierwszy atak miałam jak weszliśmy i nawet nikt nas nie zauważył, wszyscy zafascynowali małą i zabawą z nią. Zauważyli nas dopiero jak się rozpakowaliśmy, rozebraliśmy i weszliśmy do nich do pokoju, wcześniej jak się kręciliśmy po domu to nikt nie zwrócił na nas uwagi - wiecie ja nie potrzebuje atencji, ale tak jakoś głupio mi się zrobiło. Później się rozryczałam jak mój mąż zajmował się małą i stwierdził, że on ją uśpi (jej rodzice poszli do kościoła) i tak mi się smutno zrobiło, że nam jakoś to nie wychodzi.
Przytulam 🫂
Jakby co to pamietaj, że tu jesteśmy ❤️ -
Krew spuszczona 😅 11:30 zacznę sprawdzać
Anka32, Pusshka, Butterfly23, Muuu., ultramaryna_, Ewka9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Myszkaaa20, Butterfly23, Liyss🧚🏻, blador2, Muuu., Ccarolinaa, MartiMarti, Cerva lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Jak dobrze, że nie jestem sama 🥹❤️
U mnie mąż nie marudzi na szczęście, wie, że na siłę nie ma co nikogo namawiać więc jest pogodzony z losem.
Moja Siostra miała mega zajawkę lata temu na prawo jazdy. Zaczęła kurs, potem rozpoczęła jazdy.
Do egzaminu nie podeszła bo się jej teorii nie chciało uczyć 😅
Ja po prostu wiem, że się nie nadaję do tego a nie zamierzam tracić pieniędzy i nerwów 😊
Mój mąż za kierownicą lekko furiat. I jak pomyślę,że bym trafiła na takiego to mówię o nie 😜
Plus te skrzyżowania itp.
Chociaż wiem,że byłoby to dla mnie ułatwienie itp.
Ale byłabym zagrożeniem na drodzeŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:07
ezra lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
karola_b wrote:@klaudia_23 a jakie badania robisz? Gdzieś mi chyba umknęło
Gin mi dala skierowanie na te obowiazkowe do 10tc - glukoza, grupa krwi, mocz, morfologia, toksoplazmoza, kila i mnostwo jakichs przeciwcial. Dodatkowo dolozylam sobie tsh i ft4, zeby sprawdzic czy jest poprawa. W srode mam wizyte prywatna u gina, wiec mam nadzieje, ze do tego czasu wiekszosc wynikow bedzie, zebym mogla mu pokazac
A Ty robilas juz te badania?karola_b lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
nick nieaktualny
-
.
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
nick nieaktualny
-
Alysa wrote:Wiem, że jesteście. I mam nadzieje, ze choć trochę mnie rozumiecie i że nie zwariowałam.
Anka32 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
nick nieaktualny
-
Effiii wrote:Aszin zrobiłam ten sam błąd 😥😥😥
Blador jak beta dziś ??
Ja dziś pierwszy dzień w pracy po świątecznej przerwie. Masakra, pół nocy się kulałam tak źle spałam przez to. Niby nie odczuwam stresu, ale jednak powstała organizm swoje wie.
Witam w klubie, nie wiem czy stres czy konieczność przestawienia głowy na tryb praca... jakoś nie mogłam spać, śniły mi się głupoty, budziłam się co chwile, do tego chyba przeziębiłam pęcherz bo mnie kłuje i ciągnie... już bym chciała być po pracy i odpocząć .
Wypijam właśnie kawkę, odpisuję na emaile i tak próbuje dojść do siebie... czy Wam się też tak dłuży czas do testowania, czy to paranoja? w sensie jestem nastawiona raczej na niepowodzenie, bo no za 1 razem to się raczej nie zdarza, ale jednak iskierka się tli, pocieszam się tym, że 25.01 lecę do M i znów podziałamy , jakiś plus w tych minusach musi być!👩🏼🦰1987
🧔🏽♂️1993
👦🏽2007
👧🏼2012
💊wit D 4000
💊Magnez + B6
💊B12
💊Kwas Foliowy 800
💊Inozytol
💊DHA
💊Cholina
09.02.2024r.: ⏸️ - 🥹 zostań!
09.02.2024r.: beta 38 mIU/ml, progesteron: 13,74ng/mL
Luteina od 11.02. do 12tc
12.02.2024r.: beta 249,90 mIU/ml 😍
progesteron: 28,99ng/mL
27.02.2024r. - I-sza wizyta - mamy♥️
21.03.2024r. - USG - 2,7cm bobasa, ♥️160 ud/min 🥹😍 TP: 20.10.2024r.
08.04.2024r. - wszystko ok, bardzo ruchliwa dzidzia 😍
11.04.2024r. - Prenatalne I trymestr: USG ✅, 6.3cm dzidziolka, na 85% dziewczynka. Czekamy na Pappa 🤞🏼
23.04.2024r.- Wyniki Pappa ✅
13.05 - 120g ruchliwej dzidzi 👧🏽
03.06 - 350g zdrowej dziewczynki👧🏽
18.06 - prenatalne II trymestr - 500g Sary, wszystkie parametry ✅
-
.
Anka32, Pusshka lubią tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
nick nieaktualnyPusshka wrote:Oczywiście, że rozumiemy! Naprawdę kochana, każda z nas miała przynajmniej raz taką sytuację (a żeby to raz), także nawet nie myśl, że coś z Tobą nie tak Zadbaj o siebie - jeśli wejście do norki dobrze Ci robi, to korzystaj z tego, ale wychodź z niej do świata, nie zostawaj w niej za długo. Jesteśmy tutaj!
Dobrze, że nie słyszycie moich myśli, jak mnie czasem Siostra wkurwi 🤣 wtedy to byście się dziwiły dlaczego ja jeszcze nie jestem w psychiatryku 😜Pusshka, blador2 lubią tę wiadomość
-
Alysa wrote:Co wyjdę to zaraz się tam chowam, wczoraj miałam dwa ataki płaczu, na szczęście udało mi się w łazience schować zanim łzy poleciały. Mam straszne wahania nastroju. Może to dlatego że wczoraj jak byliśmy u teściów było małe dziecko, bo pierwszy atak miałam jak weszliśmy i nawet nikt nas nie zauważył, wszyscy zafascynowali małą i zabawą z nią. Zauważyli nas dopiero jak się rozpakowaliśmy, rozebraliśmy i weszliśmy do nich do pokoju, wcześniej jak się kręciliśmy po domu to nikt nie zwrócił na nas uwagi - wiecie ja nie potrzebuje atencji, ale tak jakoś głupio mi się zrobiło. Później się rozryczałam jak mój mąż zajmował się małą i stwierdził, że on ją uśpi (jej rodzice poszli do kościoła) i tak mi się smutno zrobiło, że nam jakoś to nie wychodzi.
Alysa przytulam i chowam się z Tobą w norze ♥️
Ja mam depresję życia, poważnie zastanawiam się nad rzuceniem staram. Nie poznaje siebie i swojego zachowania.
Wiecie że biały test i przebywanie ze znajomymi 4 dni non stop którzy są w ciąży ( dowiedziałam o tym na miejscu) małż który ma zakaz alko- został namówiony i pił. Tak mnie to dotknęło że ja robię te wszystkie badania, drożności, leki, czytam, szukam a on miał jedynie nie pić a się napił. Uciekłam z kolacji do pokoju i w drodze powrotnej zero słów 5 godzin.
Jak wróciliśmy rzuciłam na łóżko i płakałam i nagle obydwoje dostaliśmy filmik że się urodził synek naszych najbliższych przyjaciół i tak słodko ssał cycka i całowali po po głowie.
Nie muszę mówić jak mnie to zabiło. Wyłam i nie panowałam nad soba godzinę… nigdy nie miałam w sobie taki mix uczuć, zawodu i beznadziei.
Czekam dziś na okres który ma być jutro i teoretycznie powinniśmy zacząć 6cs …. -
Alysa, wrócisz na dobre kiedy będziesz gotowa. My czekamy cierpliwie. Ściskam ciepło 🤗
Anka, to prawda, nie każdy ma smykałkę do wszystkiego
Ja z kolei uwielbiam jeździć autem. Zaczęłam z Tatą na polnych drogach mając 8 lat. Muza, chill, sama lub z Chłopakami. To bez znaczenia Jednak jestem dziadem jeśli chodzi o pieszych, rowerzystów, kierowców, którzy nie stosują się do obowiązujących przepisów i tych którzy wymuszają pierwszeństwo. No każdemu nakopałabym do dupy... I mam jedną wadę - ciężka noga. Lubię polatać 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2024, 09:35
Anka32 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
-
goska000 wrote:Sarka, jak było?
Dzięki Gośka, fajnie, ale jesteśmy wymęczeni. Odważyłam się położyć rękę na brzuchu mojej przyjaciółki - jest w 8mscu ciąży. Mało jednak o tej ciąży rozmawiamy bo źle to na mnie działa i moja A kochana to wie. Tym razem sama chciałam, akurat dostałam kopa od Młodego! Piękne uczucie 🥺
@Bladorku - piękna kreska 😍 @Megipta Twoja też!
Pusshka wrote:Nie zaktualizowałam wam sytuacji z pracą - rozmawiałam w piątek z tą moją psiapsi, która odeszła do innej firmy we wrześniu, zwalnia się u nich prawdopodobnie wakat, dzisiaj będzie rozmawiać na ten temat ze swoim szefem. Może uda się szybko zmienić pracę 😊 Przygotowałam też cv, przejrzałam oferty pracy, zapisałam interesujące mnie i będę dziś wysyłać. Także dzieje się! Jak cholernie mnie to stresuje... bardzo nie lubię zmian. Ale na tym życie polega, o
Pusshka, zmiany są potrzebne. Ogromne 🤞za to żeby były szybkie i łatwe 🥰
Anka32 wrote:Właśnie Mu opowiedziałam, co napisałam tutaj to powiedział "No i jak na tym wyszedłem? Ani seksu ani badań" 🤣🤣
Anka, mężu mistrzu 😂 Popieram, trzeba było chociaż jedno wybrać 😂goska000, Anka32, Liyss🧚🏻, blador2, Pusshka lubią tę wiadomość
Starania o pierwszą🤰od 9/2022
♥ 2018 ♥
🏡 2020
💍 21.08.2021
💒 17.09.2022
🐶 5.10.2023