Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
ezra wrote:Cześć 🥹 ja dziś znowu aktywny dzień z Rodzinką i niestety pierwszy od dawna atak paniki za mną 😓 czułam, że przepracowanie wyjdzie mojej psychice bokiem, ech.
@Anka piękne profilowe nowe i trzymam kciuki za siostre ale będzie mieć niespodziankę 🥹
@Effiii, tule, oby to już ostatnia@ ❤️
@Megi i jak na tym teście? Tak bez zdjęcia? 😳🥺
@Gosia zdrówka 🥹
Ojej. A jak się u Ciebie on objawia? Kurcze, często piszesz, że ta praca jest mega wymagająca. Ale tak ogólnie ja lubisz czy chciałabyś zmienić w przyszłości?
@megi no coś tam przebija. Na testach się nie znam, ale ja zawsze robiłam pinki i dla mnie były totalnie białe. Ale nigdy żadnego nie rozbierałam więc nie wiem. 🤔Megipta, ezra lubią tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Alysa, bo wiesz co? Tak nas oczerniać?!
Megi, to zdjęcie po jakim czasie zrobiłaś? Bo wydaje mi się wyschnięty. Widziałaś coś od razu po zrobieniu?Niezmiennie trzymam kciuki 🥰🤗
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
29w0d - 1300g Córci 🥹
30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
33w0d - 2231g Akrobatki ❤️🔥
35w5d - 2752g Żuczka 💜
-
Ezra zadbaj o siebie bo to przepracowanie nie jest korzystne, a pierwsze efekty już widzisz gołym okiem
Aszin 🫂 wypij i za mnie, rób co tylko uważasz że może Ci pomóc, ten ból już chyba na zawsze pozostanie w sercu, trzeba nauczyć się z nim żyć. A kiedy mąż przyjeżdża?
Effiii skoro zaraza musiała to dobrze, że nie kazała czekać🫂
Ccarolina gratulacje dla męża i Ciebie za poprawę wyniķów
Megipta kurcze coś tam przebija
Motylku przy takiej różnicy poszłabym do alabuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2024, 18:21
Megipta, ezra, Ccarolinaa lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Blador, mąż będzie we wtorek/srodę.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
goska000 wrote:Alysa, bo wiesz co? Tak nas oczerniać?!
Megi, to zdjęcie po jakim czasie zrobiłaś? Bo wydaje mi się wyschnięty. Widziałaś coś od razu po zrobieniu?Niezmiennie trzymam kciuki 🥰🤗
Melduje, że wykupiłam już progesteron i estradiol na jutro. Padło na ALAB ze względu na zniżkę, chociaż bardziej pasowałoby mi w diagnostyce. Zatem będę klula się dwa dni pod rząd bo we wtorek będę robić morfologię od rodzinnej, a umowę mają właśnie z diagnostyką.Cerva, blador2, Anka32, Pusshka, goska000, ezra, Lola93 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
21.07.2025 - poradnia chorób piersi
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Anka genialne profilowe.
Oby siostrze ułożyło się w życiu . Ł. Rozgląda się za mieszkaniem dla rodziny ?
Butterfly ja bym szła w najtańsza opcje, bo tak jak wspominasz trzeba być bogatym żeby być bezpłodny... Chujowe uroki. Do kiedy ta zniżka ?
Aszin wypij to winko i się nie zastanawiaj 🫂🫂
Alysa wszyscy zauważyli. 😁😁
Ccarolinaa wracaj do Nas szybciutko, a wyniki męża pozazdrościć 👏👏👏
Ezra wiem że już pisałaś że pracy nie zmienisz, ale jest szansa żebyś miała mniej obowiązków ? Kariera , ok, ale ja mysle że w dłuższej perspektywie czasu może to przynieść więcej szkody niż pożytku.
My zaszaleliśmy dziś i wybraliśmy się na spacerek do Poznania;) oczywiście odwiedziliśmy dwa złote łuki 😁😁 17500 krokówbilans wyszedł na zero 🤣
blador2, ezra, Ccarolinaa lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
goska000 wrote:Alysa, bo wiesz co? Tak nas oczerniać?!
https://zapodaj.net/plik-dTSe34DlEG
goska000 lubi tę wiadomość
👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
25.11.2024 💚
🦋
22.04.25r Beta: 859mlU (29dc)
24.04.25r Beta: 1764,00mlU (31dc)
30.04.25r 2 pęcherzyki z ciałkami żółtymi 🥹
12.05.25r pozostał jeden zarodek 0,66cm 6tc+6d 💔❤️
21.05.25r 8tc+1d 1,8cm ❤️
18.06.25r. prenatalne. 12tc+1d Dziewczynka 🌹😍
Motylku trudno coś doradzić. Mam tylko nadzieję że oczekiwanie na wyniki nie będzie się dłużyło. A może wyniki przyjdą trochę wcześniej. Co do odpuszczenia, wiem że jesteś zmęczona. Ale pamiętam jak mówiłaś że chcesz za te kilka lat być pewna że zrobiłaś wszystko co mogłaś. Ja wierzę że nie będziesz musiała się nad tym zastanawiać, bo swój cud przytulisz ❤️ Jakakolwiek drogę w tym celu obierzecie wierzę że zakończenie jest tylko jedno ❤️😘Butterfly23, Effiii lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
Ania oczywiście profilowe cudowne ❤️ mam nadzieję że Twoja siostra będzie szczęśliwa z Ł., a on się ogarnie. Właśnie, rozgląda się za jakimś mieszkaniem?
Anka32 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
nick nieaktualny@Alyska, tak jak Gosia napisała proszę Nas nie oczerniać
Twój brak był zauważalny i nawet miałam Cię wywoływać ale Twój post mnie ubiegł 🤗❤️
@ezra 🫂
A możesz mi napisać czym się objawia taki atak? Jeśli nie chcesz o tym mówić zlekceważ moje pytanie 🥹
@Motylku, ja właśnie przez ten wyciek danych jestem dość negatywnie nastawiona do Alabu ale z drugiej strony dla takiej różnicy chyba zmieniłabym poglądy, chociaż chwilowo 🤣
@Ccarolinaa gratuluję wyników 🥰Butterfly23, goska000, ezra, Ccarolinaa lubią tę wiadomość
-
Motylku, a jak się dziś czujesz Ty i mąż? Jak on w ogóle przyjął tę wizytę?Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
IVF?
Butterfly23 wrote:Dzięki dziewczyny, kupiłam w alabie. Tydzień temu byłam pewna, że po co te kariotypy, tam rzadko coś wychodzi. Dzisiaj już tak nie myślę 🥲
To będzie najgorszy miesiąc mojego życia w oczekiwaniu na wyniki 🥺
Na tę chwilę mam jedno życzenie. Aby mąż przyszedł do mnie i powiedział kochanie odpuśćmy już. A ja bym mu odpowiedziała dobrze kochanie, odpuśćmy…
Motylku, 🥺🥺🥺... Będziemy czekać z Tobą... Tylko tyle mogę Ci napisać. Jest mi straszliwie przykro, że niektóre z Was tak bardzo muszą o to walczyć i się spalać. 😢
@Alysa super, że zrobisz wyniki. zobaczyny co z tą owulką. ☺️Butterfly23 lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualny
-
A ja się zastanawiam czy zrobić betę w czwartek rano przed wizyta. Czy jest sens?Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
🧑🏻
IVF?
nick nieaktualnyEffiii wrote:Anka genialne profilowe.
Oby siostrze ułożyło się w życiu . Ł. Rozgląda się za mieszkaniem dla rodziny ?Alysa wrote:Ania oczywiście profilowe cudowne ❤️ mam nadzieję że Twoja siostra będzie szczęśliwa z Ł., a on się ogarnie. Właśnie, rozgląda się za jakimś mieszkaniem?
🥹🫶🏻
Tak, już sobie kalkuluje ile musiałby odłożyć i ile to tygodni pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2024, 19:00
-
nick nieaktualnyButterfly23 wrote:Dzięki dziewczyny, kupiłam w alabie. Tydzień temu byłam pewna, że po co te kariotypy, tam rzadko coś wychodzi. Dzisiaj już tak nie myślę 🥲
To będzie najgorszy miesiąc mojego życia w oczekiwaniu na wyniki 🥺
Na tę chwilę mam jedno życzenie. Aby mąż przyszedł do mnie i powiedział kochanie odpuśćmy już. A ja bym mu odpowiedziała dobrze kochanie, odpuśćmy…
🥺💔
Będziemy czekać razem z Wami na wyniki tyle ile będzie trzeba 🫂Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszin wrote:A ja się zastanawiam czy zrobić betę w czwartek rano przed wizyta. Czy jest sens?
Aszinku, ja bym chyba zrobiła tak dla własnego świętego spokoju żeby widzieć że spadła. Tylko pytanie czy wtedy nie chciałabym znowu powtórzyć za 48h żeby się nie upewnić że jest jeszcze niższa niż te dwa dni wcześniej.aszin lubi tę wiadomość