Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 🙈🙈🙈 to powinno być karalne.
Od staraczek z ovufriend to laboratorium dostaje karnego k*tasa.Królikkicek, Effiii, Liyss🧚🏻, Anka32, Muuu., blador2, ezra, Paula9463 lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Alysa wrote:@Frutelka to ja jeszcze wrócę do tej mojej wczorajszej morfo. Bo sprawdziłam sobie, w grudniu badałam żelazo, ferrytrynę, trochę później B12 i kwas foliowy. Żelazo miałam na poziomie 124 ug/dl, ferrytrynę niską bo 20,19 ng/ml (to podciągam w oparciu o Twoje zalecenia, wleciał też sok z kiszonego buraka
), B12 648 pg/ml przy normie do 883 oraz kwas foliowy 14,5ng/ml przy normie do 20,5. Od tamtej pory zmieniłam kwas foliowy na metylowany, teraz B12 też jakiś czas temu kupiłam w formie metylowanej. Więc nie mam pojęcia czemu te wyniki dalej tak lecą.
Ferrytyna jest nisko może zbadaj jeszcze raz pakiet na anemię wołaj od rodzinnej skierowanie;)“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Bodzenka bardzo współczuję sytuacji z siostra, ale w 200 procentach popieram to co powiedziałaś . Z rodzinka to tylko na zdjęciu i to jeszcze tak żeby można było się wyciąć. Oby wyjazd Wam wypalił ✊✊
Anka czy Tobie starczy cierpliwości żeby czekać ze mną faktycznie do mojego cudu ?? 🥹
Liyss plamienia na początku ciąży pojawiają się bardzo często , to nie koniecznie musi wykluczyć Twój sukces.Cerva, Bodzenka, Anka32 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Butterfly23 wrote:Królik uwielbiam Twoje teksty o teściowej i Twojej inteligencji 🤣 Ty masz taki dystans do siebie, no na bank jesteś świruska jak Mariolka 😂😘
Ale serio zdjęcie ślubne zdjęte 😂 całe szczęście bo od dawna szukałam miejsca żeby powiesić zdjęcie z jeszcze wtedy nie mężem z " młodych lat" 😂 o wiele lepiej to wygląda 😂😂😂😂Butterfly23 lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Mnie będziecie miały po dziurki w nosie jak się uda projekt Bobo! :p
Cerva, Effiii, ezra, Paula9463 lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
29w0d - 1300g Córci 🥹
30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
-
@Bodzenka uważam, że dobrze zrobiłaś. Podejrzewam, że to nie byłaby pożyczka... Siostra bezczelnie chciała wykorzystać Twoją sytuację, a ten tekst po odmowie, że już nie jesteście siostrami... bez komentarza, to tylko świadczy o jej poziomie, sorry. Najgorzej, że w tej sytuacji to Ty się przejmujesz, zupełnie niepotrzebnie 😉
Bodzenka lubi tę wiadomość
-
Macie poniekąd rację, też tak myślę.
Ja już się odmeldowuje do wieczora, dzisiaj mam ostatni dzień na skończenie portretu żeby jutro po becie go wysłać 👋 Korzystajcie ze słonka ma się rozprzejasnic popołudniu ☺️👱♀️ 35l. 🧔♂️29l. 👶🏼 👶🏻02.12.2022 💙
25.11.2024 💚
🦋
22.04.25r Beta: 859mlU (29dc)
24.04.25r Beta: 1764,00mlU (31dc)
30.04.25r 2 pęcherzyki z ciałkami żółtymi 🥹
12.05.25r pozostał jeden zarodek 0,66cm 6tc+6d 💔❤️
21.05.25r 8tc+1d 1,8cm ❤️
18.06.25r. prenatalne. 12tc+1d Dziewczynka 🌹😍
A jak zaszłam w ciążę to odwrót na pięcie ode mnie bo już darmowa niańka się skończyła.
Bardzo dobrze zrobiłaś że niepozyczylas a raczej że nie podarowałaś jej tych pieniędzy. Pożyczki w banku udzielają na pewno .
A siostry to masz tu na forum, ja tak przynajmniej uważam.
Z rodziną to na zdjęciu tylko się ładnie wygląda.
Właśnie doszłam do wniosku że najwyższy czas zdjąć ze ściany zdjęcie ślubne z teściami 😂😂😂😂😂😂
Dokładnie ja każdej dzieci nie uczyłam A mam trzy siostry a gdy ja byłam w szpitalu to żadna nawet nie zadzwoniła jak ja się czuję albo czy trzeba mojemu mężowi pomóc przynajmniej młodszej a ona wyła dniami i nocami za mamą
Dziewczyny jesteście dla mnie bardzo ważne śmiało mogę też powiedzieć że teraz jesteście częścią mojego życia.Królikkicek, goska000, Cerva, Myszkaaa20, Paula9463 lubią tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Effiii wrote:Bodzenka bardzo współczuję sytuacji z siostra, ale w 200 procentach popieram to co powiedziałaś . Z rodzinka to tylko na zdjęciu i to jeszcze tak żeby można było się wyciąć. Oby wyjazd Wam wypalił ✊✊
Anka czy Tobie starczy cierpliwości żeby czekać ze mną faktycznie do mojego cudu ?? 🥹
Liyss plamienia na początku ciąży pojawiają się bardzo często , to nie koniecznie musi wykluczyć Twój sukces.Walka o 3 szczęście od września 2023 -
nick nieaktualny
-
Butterfly23 wrote:Bodzenka jedyne co tam widzę w tych rejonach to pizza Pasta i Basta. Ale czy jest tak kącik dla dzieci, nie mam pojęcia 🤔
Butterfly23, Cerva lubią tę wiadomość
Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Frutellka wrote:Ferrytyna jest nisko może zbadaj jeszcze raz pakiet na anemię wołaj od rodzinnej skierowanie;)
Na pewno będę wołać , dlatego zapisałam się do mojej rodzinnej, ona zawsze ma długa kolejkę i wolny termin był dopiero po świętach. Nie chce iść do kogoś innego bo znowu mnie oleje tak jak w grudniu.
Exacyl już mam, więc w razie czego jestem chociaż trochę zabezpieczona przy obfitej @.Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle
10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
Starania STOP🛑‼️
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – w trakcie
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Liyss🧚🏻 wrote:Fajnie jakbyśmy były tutaj do ostatniego bobo. To jest takie wspierające dla dziewczyn, które jeszcze nie są w ciąży. Nie wyobrażam sobie co by czuła ostatnio dziewczyna tutaj, gdzie reszta by już odeszła stąd bo zrealizowała cel dziecko 😪
Chciałam zbadać szyjkę ale ja tam nic nie czuję 😅
Wiecie czemu nie sikam? Bo mam brązowe plamienia więc nie widzę sensu 😪 po prostu czuje, że @ się spóźni jak na złość bo muszę zrobić badania w 3DC a miałam wyliczone co do dnia 😂
A badałaś szyjkę wcześniej? Jak nic nie czujesz to obstawiam, że jest mega wysoko... A to dobry znak. 🫢 Przed miesiączką powinna być nisko i twarda, wtedy ja najłatwiej wyczuć, przynajmniej ja tak miałam jak zaczynałam ogarniać o co w tym chodzi. Gdzieś znalazłam opis, że jest jak "czubek nosa" i jak poczułam to wiedziałam, że to to. 😂31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Ja też usłyszałam od "siostry" ze ona " już nie ma siostry". Z początku się przejęłam i było mi przykro. Ale z czasem ją olałam totalnie i już 3 lata minęły jak nie rozmawiamy i wiecie co? Dobrze mi z tym 😂😂😂
To nie była dobra relacjam bo też wiecznie mnie wykorzystywala jako niańke do dzieci a jak odmówiłam raz to już obraza była.
Wiem że pewnie zaraz jakiś Filip z konopi tu wpadnie i uzna że jestem bardzo zła itd ale wisi mi to totalnie 😂😂😂😂😂😂😂
Bodzenka, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
goska000 wrote:Bodzenka wybacz, ale to nie jest zdrowa relacja. Tobie przykro, a jej wcale. Zachowała się niefajnie. Nie masz obowiązku pożyczać jej pieniędzy i powinna to zrozumieć.
Paula, to labo masz gdzieś w Kuala Lumpur? Co tak długo?Walka o 3 szczęście od września 2023 -
@Bodzenka bardzo dobrze, ze nie pozyczylas. I jeszcze ten tekst, ze w takim razie nie uwaza Cie za siostre.. no brak slow.
@Liyss moze jednak siknij? 😁
@Karola my tez od wczoraj mamy przeboje z samochodem. W sob jezdzilismy moim i okazalo sie, ze R nie zgasil w nim swiatel (w jego samochodzie same sie wylaczaja) i teraz nie chce odpalic 😩 A ja mam dzis wizyte u gina, a on w tym czasie treningi, wiec potrzebujemy dwoch aut. Moze sie uda do tego czasu naprawicBodzenka lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Alysa wrote:Ferrytryna wiem, że nisko dlatego od grudnia staram się ją podciągnąć, jestem ciekawa na jakim jest teraz poziomie
Na pewno będę wołać , dlatego zapisałam się do mojej rodzinnej, ona zawsze ma długa kolejkę i wolny termin był dopiero po świętach. Nie chce iść do kogoś innego bo znowu mnie oleje tak jak w grudniu.
Exacyl już mam, więc w razie czego jestem chociaż trochę zabezpieczona przy obfitej @.
Czekam z niecierpliwościąJeśli się nie ruszy ferrytyna t trzeba działaś i szukać przyczyny niedoborów;)
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualny