Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze nie wiem co na obiad, chyba ryż z kurczakiem i warzywami👩🙍♂️ 31l.
👧 Ł. 02.2021
10.2023 cb 💔
7.12 ⏸️ beta HCG 55,9 mlU/ml
9.12 ➡️ beta HCG 195 mlU/ml
22.12 (5+5) jest Serduszko ❤️
6.02 rośnie Dziewczynka ❤️👧
02.04 403g małej M. 💕
24.06 2kg Dziewczyny 💪
12.08 już jestem 👧🥰 -
Kasiajasia90 wrote:Maz będzie probowal polować na bilety na czerwiec na mecz w Niemczech 😛pewnie nie będzie miał szans 😛
Kasia ja próbowałam w pierwszej turze - na przełomie grudnia / stycznia, jak jeszcze nie byliśmy pewni awansu i sie nie udało.. ale spróbuje jeszcze teraz 😁
w 2018 r udało mi się wylosować i kupić bilety na MŚ w Rosji 😁👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Liyss🧚🏻 wrote:Pracowałam w przedszkolu. Odrzuciłam imiona szogunów 😅
Także plany planami, a życie życiem 😁 Odczarował mi to imię, sam je sobie wybrał 🥰🥹blador2, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
nick nieaktualnyJa nie wiem co na obiad ale wiem co na deser 😍
Przez to choróbsko jestem rozwiązła w kwestiach jedzeniowych a nie łóżkowych 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2024, 12:57
Cerva, Lola93, Frutellka , karola_b, Megipta, Effiii, ultramaryna_, Bodzenka, aszin, Butterfly23, Nomeolvides, klaudia_23, Muuu., Myszkaaa20, blador2, Pusshka, Królikkicek, Liyss🧚🏻, Paula9463 lubią tę wiadomość
-
Ale słodkości Anka oooo maaaaamo 🔥 a ja już się brałam za próbę odrobaczenia mojego ukochanego pieniążka (roślinki) bo coś go małe cholerstwo dopadło, ale najpierw mnie dopadła 🐒 jakiś jest plus tej stymulacji że z 32 dni na 29 przynajmniej skraca cykl.
-
U mnie wjeżdża dziś Krem z białych warzy do tego tortille zapiekane z masełkiem czosnkowym i przyprawami - bo mi zostało po fit pizzach Patki Marszalec
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
aszin wrote:Bodzenka, ja tak tylko na szybko, koło Netto Areny to aż takiego wyboru nie kojarzę, rzeczywiście Pizza Pasta i Basta to jedyne, co przychodzi mi do głowy
ja akurat byłam na Łukasińskiego i mi smakowało, a zawrotnej odległości do Areny nie ma
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
ultramaryna_ wrote:A tam nie ma już Aramii? Z tego co kojarzę w okolicy była ta oryginalna.
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩 Hashimoto+trombofilia ✖️ Inne badania ✔️
🧑🏻 Ciężka oligoteratozoospermia ✖️Inne badania ✔️
🔜 Konsultacja andrologiczna -
Dzięki za inspirację kilka wykorzystam zwłaszcza że jestem straszną makaroniara.
@Aszin dzięki całkiem całkiem wygląda menu na pewno tam pójdę.
Mąż się śmieje że jeszcze lody o smaku paprykarza zaliczę i będę najszczęśliwszym człowieku o ile nie rzygne 😊Walka o 3 szczęście od września 2023 -
Bodzenka wrote:Dzięki za inspirację kilka wykorzystam zwłaszcza że jestem straszną makaroniara.
@Aszin dzięki całkiem całkiem wygląda menu na pewno tam pójdę.
Mąż się śmieje że jeszcze lody o smaku paprykarza zaliczę i będę najszczęśliwszym człowieku o ile nie rzygne 😊
Oj ja też team makaron. 🤤❤️Bodzenka lubi tę wiadomość
31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Liyss🧚🏻 wrote:Viii dużo zdrówka dla Was ✊🏻 A Ty jak się czujesz?
Dzięki, ja tak średnio ale pogoda za oknem mnie pociesza 😀Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Ja też team makaron. Chociaż przerzuciłam się na pełnoziarnisty, żeby ciut zdrowiej było. Uwielbiam pod każdą postacią. Ziemniaczki też lubię 🥹
Bodzenka, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
26.05 ➡️ FET 3.1.1 🍀
6 dpt 26,2 | 8dpt 82,6 | 10dpt 235 | 12dpt 554,5
14dpt 1355 | 17dpt 3242 | 19dpt 5306 | 22dpt 10331 💚
23dpt pęcherzyk ciążowy, żółtkowy, zalążek zarodka
25dpt 2,5mm zarodka z ❤️ + krwiak
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard, estrofem, utrogestan, besins
💉 accofil, neoparin 0,6
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Anka32 wrote:
Oo mamo 😍
Ostatnio marzy mi się taki soczysty makowiec 🤤 albo sernik pistacjowyWalka o 3 szczęście od września 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też jestem makaroniara!
A na wielkanocną kolację planuję zrobić zapiekankę ziemniaczaną jako dodatek do mięska. Pokrojone plasterki ziemniaków z cebulą i czosnkiem, duużo gałki muszkatałowej, wszystko zalane śmietanką i na wierzch starty ser 😋Butterfly23, Cerva, Bodzenka, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Też team makaron ❤️
Z kolei za ziemniakami nie przepadam, chyba, że są podane jako puree albo fryteczki 🥹😍
Ja ziemniaczki jeszcze pieczone w ziołach to też bym mogła wsuwać co chwilę. 😄 I ugotowane w mundurkach. 😍
Z kolei nie lubię mącznych rzeczy typu kopytka, leniwe, jakieś pyzy itd.31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024