Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
Alysa wrote:Cerva ale z tego co się orientowałam to przy trybie pracy 12 h pracodawca powinien skrócić Ci czas pracy tzn w planie masz zmianę 12 godzin ale wychodzisz po 8, a z reszty jesteś zwolniona, a nie zmieniać wymiar pracy na 5 dni po 8 godzin. Sama pracuje w takim systemie 12 godzinnym
Naprawdę? Pierwsze słyszę o czymś takim. Może to obowiązuje tam gdzie innych zmian niż 12-godzinne nie ma? Będę dzwonić w środę do koordynatorki to podpytam z ciekawości. Bo to u nas wiązałoby się z przearanżowaniem grafiku też dla innych osób niestety więc chyba daruję sobie na tą końcówkę. Ale dobrze wiedzieć. 😃31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
nick nieaktualnyAlysa wrote:To jak już o imionach to wita się z Wami Aga co miała być Małgosią lub Patrycją
Jeszcze brakuje żeby @Anka32 okazała się nieAnką
Jestem 100% Anką i nie znoszę oficjalnej formy Anna 🤣
Moja Siostra też AgaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2024, 13:44
-
nick nieaktualny
-
Co do imion to ja akurat nie skłamałam 😇
Anka, ja mam brata bliźniaka - Karola 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2024, 13:47
Olalee, Anka32, goska000, blador2 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 21:12
Cerva lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
.
Anka32 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
nick nieaktualny
-
.
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
.
blador2 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aszinku, dziewczyny już pewnie wszystko napisały, potem Was nadrobię 😉😘
Przy takiej ferrytynie doktorek kazał mi brać 30mg żelaza, ja łykam Prenacaps z wit C za poradą dziewczyn. Żelazem samym raczej się nie przejmuj, może zjadłaś ostatnio coś typu stek krwisty? 😉 Do sprawdzenia!
Witaminę D musisz podnieść, łykaj minimum 4tys j.
Co do witamin B - no rewolucji nie ma, więc chyba musisz przejrzeć wszystko, co łykasz i zreformować to. Mnie pięknie wyprowadził kompleks metylowanych witamin b z Aliness, są one polecane i często przyjmowane wśród dziewczyn na grupie MTHFR na fb. Dodaj się tam, bo myślę, że raczej na pewno będziesz miała z takimi wynikami… 🫂 Dodałabym może cholinę?
Tsh mam podobne, doktorek uznał, że ok. Jak jest poniżej 2 to nie jest źle 👌😘aszin lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
17.12. 2600g córci 🥰 (34+2)
30.12. 2725g, KTG 👌 (36+2)
7.01. 2900g, KTG 👌 (37+3)
🩺 13.01.
-
.
Anka32 lubi tę wiadomość
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
nick nieaktualnyAlysa wrote:U mnie w lodówce stoi jeden otwarty, wypiłam trochę przed owulką i zostawiłam. A że moja szyjka postanowiła siedzieć w tym miesiącu wysoko po owulce to czekam z dokończeniem go do @. Jak tylko się Wać panna zjawi to możemy się umówić
Ja najszybciej za trzy miesiące jak zbadam ponownie glukoze I insulinę
Obyś Ty już wtedy pić nie mogła -
Effiii wrote:Ja uważam że Blador jest na początku klasyfikacji, z wiekiem swojego synka
Potem Aszin z awatarem 😁
Ja córkę nazwałabym Dominikablador2, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Anka32 wrote:Ale masz mniej przejebane niż ja z bliźniaczką, mam nadzieję?
Póki co tak 😁 Choć koleś ma syndrom "gorszego" bliźniaka - marudzi, że ja zawsze byłam od niego lepsza, wszystko mi się w życiu udawało, a on zawsze pod górkę, wypomina że to on nosi okulary od dzieciaka i że musiał nosić aparat na zęby - ja nie 😂 -
ultramaryna_ wrote:Aszinku, dziewczyny już pewnie wszystko napisały, potem Was nadrobię 😉😘
Przy takiej ferrytynie doktorek kazał mi brać 30mg żelaza, ja łykam Prenacaps z wit C za poradą dziewczyn. Żelazem samym raczej się nie przejmuj, może zjadłaś ostatnio coś typu stek krwisty? 😉 Do sprawdzenia!
Witaminę D musisz podnieść, łykaj minimum 4tys j.
Co do witamin B - no rewolucji nie ma, więc chyba musisz przejrzeć wszystko, co łykasz i zreformować to. Mnie pięknie wyprowadził kompleks metylowanych witamin b z Aliness, są one polecane i często przyjmowane wśród dziewczyn na grupie MTHFR na fb. Dodaj się tam, bo myślę, że raczej na pewno będziesz miała z takimi wynikami… 🫂 Dodałabym może cholinę?
Tsh mam podobne, doktorek uznał, że ok. Jak jest poniżej 2 to nie jest źle 👌😘ultramaryna_ lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌